Najnovije vesti zadruga 3. Zadruga 3

Zadruga 3: Pogledajte KOMPLETAN spisak učesnika

Najnovije vesti zadruga 3

Naime, Crnogorac je naveo da je spreman, ali ostaje da vidimo da li ćemo ga videti u rijalitiju. Nemate poverenje u partnera i vaša veza polako, ali sigurno. On je ujedno i navnodni bivši dečko Kije Kockar. Spremni ste da pokažete partneru iskrena. Baka Prase, ili Bogdan Ilić, kako je pravo ime 22-godišnje internet zvezde, pre nekoliko dana bio je na razgovoru s direktorom Željkom Mitrovićem zbog dogovora za ulazak u rijaliti na jesen.

Next

Informer

Najnovije vesti zadruga 3

Pokažite voljenoj osobi spremnost da se posvetite. Inicijali naše poznate glumice su se nedavno pojavili na spisku Mihaila Maksimovića, dama koje se bave elitnom prostitucijom, a od septembra će se ona naći u Zadruzi 3. Priželjkujete vezu u kojoj ćete imati iskrenu obostranu ljubav s partnerom. Današnji dan vam nije povoljno postavljen za posao. Pored njega, treću sezonu popularnog rijalitija ulazi i kontroverzna pevačica Nataša Maza, koja je pre nekoliko godina promenila pol i od muškarca postala žena. Za naše najvrednije insajdere pripremili smo brojne poklone iznenađenja.

Next

Informer

Najnovije vesti zadruga 3

Budite deo našeg tima Ako imate informaciju koju treba da zna celokupna srpska javnost, na pravom ste mestu! Zoki Šumadinac takođe je jedan od sigurnih učesnika ovog rijalitija. Nekadašnja modelsica Ivana Stamenković Sindi se s dečkom pojavila na žurki u Šimanovcima i odmah su krenule spekulacije da će nekadašnja pevačica biti jedna od učesnica nove sezone, koja startuje u septembru. Možete da očekujete da ćete uspeti u svojim namerama. Pošaljite nam vest koju ćemo mi, ako za to ima potrebe, i dodatno proveriti. Ćerka pokojnog pevača Mikija Jevremovića, Jelena, sudski se razvela od supruga Predraga Nedeljkovića. Sasvim neočekivano upoznajete osobu čija blizina. Osećate se usamljeno i nije vam lako da na ovom polju.

Next

Zadruga 3

Najnovije vesti zadruga 3

Moguće je da ćete rešiti da prekinete vezu kojom niste. Spekuliše se o tome da će se ovim učesnimica pridružiti Milikica, prva komšinica Ane Korać, Karađorđe Subotić, Dara Bubamara, Vladimir Adžić, brat Dare Bubamare, Gabrijela Pejčev, Katarina Živković, ali i već dobro poznata rijaliti-zvezda, Miljana Kulić. Partner vam je veoma posvećen i uživate u lepom odnosu s njim. Ako imate fotografiju koju mora da vidi Srbija, ne gubite vreme! Voljena osoba pokazuje da je spremna da vam tera inat do krajnjih. Filip Đukić je definitivno jedan od učesnika, a iz pouzdanih izvora se saznaje da je njegov honorar 3.

Next

Informer

Najnovije vesti zadruga 3

Uspećete da ostvarite ono što ste imali u planu vezano za posao. Moguće je da vaše nepoverenje prema voljenoj. . Nije vam baš povoljan dan za ljubav. Ako želite da ostvarite neko. Takođe, Marko Marković, Stanijin partner je trenutno u pregovorima za ulazak. A potom čitajte u Informeru ili na portalu Informer.

Next

Zadruga 3: Pogledajte KOMPLETAN spisak učesnika

Najnovije vesti zadruga 3

. . . . . . .

Next