Naf ruteplanlegger bil. Endelig bedre ruteplanlegger fra NAF

Bil: Planlegg reiseruten på internett

Naf ruteplanlegger bil

Ruteplanleggeren viser deg avstanden mellom laderne, og hvor lang tid den beregner at bilen må stå til lading for at du skal kunne nå neste lader med en gitt margin. Det er riktignok enkelt å snu ruten, for å få angivelsen i motsatt retning til hjemturen. For vårt formål utpeker imidlertid disse seg: Av disse er det kun ViaMichelin som ikke gir deg startmeny på norsk. Når du besøker nettsidene våre lagres det ulike typer data lokalt på din enhet via nettleseren din. Det finnes imidlertid reiseplanleggere for elbilister, og en svært nyttig er. Ved beregning av rute brukes blant annet fartsgrense og vegklasser. Viser distanser og beregner tidsbruk, samt at den kan gi informasjon om overnattingssteder på valgt distanse.

Next

Ruteplanleggere online

Naf ruteplanlegger bil

Omveien er rik på vakre naturopplevelser og kulturhistoriske minnesmerker. For vår del har vi prøvd noe av funksjonaliteten på betaversjonen og førsteinntrykket er at det virker lettbrukt og intuitivt. Den gjør det litt enklere å forstå hvor langt du kan kjøre med elbilen din. Informasjonskapsler inneholder ikke direkte identifiserbare data om deg slik som navn, adresse, telefonnummer og liknende , men informasjon om nettleseren din og aktivitet som har funnet sted gjennom denne. For på sydenferien går det mange uforutsette utgifter. Tjenesten er imidlertid ikke dekkende for Norge riktig ennå. Så spørs det da, om brukerne blir like fornøyd.

Next

Ruteplanlegger for elbil

Naf ruteplanlegger bil

Så å reise på lengre turer, kan kanskje virke som en litt uoverkommelig oppgave. Det er kanskje ikke så mange, men likefullt er det en økning på fem prosentpoeng siden 2015. Bilferie gir deg både fleksibilitet og kontroll — fleksibilitet til å avgjøre hvor du vil utforske og hvor du vil kjøre forbi, og kontroll over både avreisetid og lommeboka. Dermed kan du ganske enkelt planlegge en lengre tur. Ved hjelp av kan du få full oversikt over hvilke drivstoff- og bomutgifter du får på reisen din, samt ladestasjoner for elbil. Flytog eller parkering på Gardermoen, kanskje et rekesmørbrød og noe i glasset før take-off, og i den tørre flyluften er det godt med mer å drikke og muligens litt snacks.

Next

Ruteplanlegger for elbil

Naf ruteplanlegger bil

Ifølge Norsk Elbilforenings brukerundersøkelse Elbilisten 2016 har 26 prosent av de spurte har kun elbil, og 34 prosent av disse eier en Tesla. Restkapasitet på batteriene er angitt på bilmodellene nedenfor. Det første er selvsagt å kartlegge utvalget ruteplanleggere. Husk at resultatene gjelder for hyggelige norske sommertemperaturer, akkurat hva vi er iferd med å få. Ekstrainfo til turen: Fint lite. Oppmuntra av dette resultatet gjorde vi et nytt forsøk — også med noen andre kjøretøy — på hva som skjer i løpet av 123 km fra Oslo til Hamar.

Next

Bil: Planlegg reiseruten på internett

Naf ruteplanlegger bil

Derimot er det nok litt overstyring å spore fra Google hvis man søker Oslo til Nordkapp - da blir første ruteforslag lagt hovedsaklig gjennom Sverige. Eksempel: Appene til Grønn Kontakt GrønnKontakt og Fortum ChargeAndDrive viser oversikt over ladestasjonene, viser deg vei til ladestasjonene og du kan opprette en «Min side». Der du tidligere måtte sitte med kartbøker og regne distanser og mellomdistanser for å finne akseptable dagsetapper, holder det nå å taste inn avgang- og ankomssted, og kanskje noen mellomstasjoner dersom du har det. Bare legg inn erfaringer her — så blir det moro for oss alle. Du kan lett forstørre eller forminske bildet. Du kan selv legge inn detaljer om drivstofforbruk, mat og overnatting i kalkulatoren.

Next

Bil: Planlegg reiseruten på internett

Naf ruteplanlegger bil

Her får du oversikten over både norske og utenlandske online ruteplanleggere. Da spørs det nok om det er så lurt å ta turen i det hele tatt. Det vil si hvordan kjøretøyene yter i forhold til hverandre. Dette er faktorer du selv kan justere. Sverige-kartet er en interaktiv guide på området som interesserer deg.

Next

Online ruteplanlegger

Naf ruteplanlegger bil

De har lagd en ruteplanlegger med googlemaps og spesifikke kjøretøydata, som viser hvor mye av den tilgjengelige strømmen de forskjellige elbilene bruker på ei foreslått rute. Teslas ladenettverk Har du Tesla, er det svært enkelt å finne ladestasjonene på navigasjonsanlegget i bilen eller på Hvis du legger inn ruten du skal kjøre trenger du egentlig ikke gjøre noe annet. Du finner også en avstandstabell og en link til vegmeldinger fra Statens vegvesen. Du kan få opp kartet både som detaljert satellittbilde eller kart med høydekoter eller som trafikkoversikt med køer etc. Tar du med telt eller campingvogn, trenger du ikke engang å forholde deg til fullbookede hoteller eller innsjekkingstidspunkt.

Next

Bil: Planlegg reiseruten på internett

Naf ruteplanlegger bil

GreenRace ruteplanlegger Men også enklere forhold tilsier at den oppgitte rekkevidden ikke forteller hele historien. Vil være digitalt førstevalg — Vår ambisjon er å være bilistenes digitale førstevalg når de trenger informasjon og hjelp i forbindelse med å kjøpe, eie eller selge bil. Vi vil være deres digitale co-pilot i bilen, som alltid er tilgjengelig, forteller Gundersen. I praksis er den en kombinasjon av Googles karttjenester og bilist-organisasjonens egne informasjon. Dette er en svensk tjeneste som ble lansert i fjor, som har de norske ladestasjonene i databasen. I vegnettet inngår også skogsbilveger.

Next