Morana pogrebi. aphca.org

Pogrebništvo Bratuša

Morana pogrebi

Drugače povedano: zakonodajalec lahko določi, da se smejo osebni podatki zbirati ali pošiljati oglasna elektronska pošta le z vnaprejšnjim soglasjem posameznika opt-in , ali pa določi, da se osebni podatki smejo zbirati in oglasna elektronska pošta pošiljati vse dotlej, dokler posameznik tega izrecno ne prepove opt-out. Ob izgubi vaših najdražjih se obrnite na nas. Določila je, da jih mora imeti uporabnik možnost zavrniti, hkrati pa mora biti seznanjen s tem, kakšne informacije spletni strežnik s pomočjo piškotka shranjuje na njegovi uporabnikovi terminalski opremi. Poklièite nas in nam prepustite del skrbi. Pogreb pokojnice bo v četrtek 16. Pokojna bo na dan pogreba od 9h naprej ležala v poslovilni vežici na tamkajšnjem pokopališču. Svojci prosijo, da namesto sveč in cvetja svoje darove namenite za sv.

Next

Pogrebništvo Bratuša

Morana pogrebi

Pogreb drage pokojnice bo v torek, 21. Pogreb bo v o¾jem dru¾inskem krogu. Pokojna bo na dan pogreba od 8. Svojci cvetje in sveče odklanjajo. Svojci sporočajo žalostno vest, da je v 90. Slovo od pokojnika je možno v torek od 16. Krsta s pokojnim bo v ve¾ici na dan pogreba od 10.

Next

Pogrebništvo Bratuša

Morana pogrebi

Žara bo položena v mrliško vežico, na dan pogreba ob 12. Pogreb drage pokojnice bo v sredo, 15. Maša zadušnica bo takoj po pogrebu v stari cerkvi sv. ®ara pokojne bo v ve¾ici na dan pogreba od 12. ®ara pokojne bo v ve¾ici na dan pogreba od 11. Nekateri se ob grobu poslavljajo od dragih pokojnikov s kratkim govorom, z molkom, s solzami, z rožami. Žara pokojnika bo v ponedeljek od 15.

Next

POGREBNE STORITVE VRBANČIČ » Napovednik pogrebov

Morana pogrebi

V pogrebnem podjetju Babajiæ d. Pokliite nas, posvetili se vam bomo in vam olaj¹ali breme v te¾kih trenutkih! Svojci cvetje in sveèe hvale¾no odklanjajo. Ta jih običajno shrani na vaš računalnik oziroma mobilno napravo, ob poznejših obiskih pa se shranjeni piškotek iz brskalnika ponovno pošlje strežniku. Matej Kovačič tu opozarja na problem, saj nekatere spletne strani namesto običajnih spletnih piškotkov, katerih sprejemanje uporabnik lahko onemogoči v spletnem brskalniku uporabljajo tim. Sporočamo žalostno vest, da je v 72. Po pogrebu bo sveta maša zadušnica v farni cerkvi na Primskovem. Po pogrebu bo sveta maša zadušnica v župnijski cerkvi v Stražišču.

Next

Osmrtnica

Morana pogrebi

Povezavo do posamične osmrtnice pridobite s klikom na fotografijo. Hvala tudi župniku za opravljen obred, Lovski družini Podkum in ostalim lovskim družinam za organizacijo pogrebne slovesnosti. Od njega se bodo poslovili v nedeljo, 19. Ko vstopite na posamezno spletno stran, je vašemu računalniku avtomatično dodeljen piškotek. Svojci s poroča j o žalotno vest, da jih je v 94. Žara pokojnika bo na dan pogreba od 9.

Next

Osmrtnice.si

Morana pogrebi

Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo. Uporaba piškotkov torej na nek način posega tudi v vašo zasebnost, zato je priporočljivo izklopiti ali vsaj redno brisati piškotke. Sporočamo žalostno vest, da je v 77. Namesto cvetja in sveč lahko darujete za farno cerkev Marije Vnebovzete v Trbojah. Nekje globoko v sebi čutimo, da je njihov duh tik ob nas, da nas vidi, sliši, da čuti našo bolečino in da se tudi oni z bolečino poslavljajo od nas.

Next