Mireasa din istanbul ep 87. İstanbullu Gelin 87. Bölüm (Final)

Mireasa din Istanbul ultimele episoade, 84

Mireasa din istanbul ep 87

Iubirea lui culminează cu cererea în căsătorie. Esma găsește o cutie cu fundul metalic și se sperie când se vede în reflecție, crezând că e o altă femeie în camera ei. Probabil ati studiat mai mult serialul si fiecare scena in parte. Siren apare ca din senin la masă în timp ce Esma este la plimbare cu Garip, zice ea, urmată de Sureyya care o supraveghează. Întrevederea pare să fi fost una de bun augur pentru ea și Adem.

Next

Mireasa din Istanbul episodul 87 online subtitrat

Mireasa din istanbul ep 87

Că un sâmbure de adevăr există, dar percepția fiecăruia este influențată de trăirile și experiențele pe care le-a avut. Nazif descoperă ce s-a întâmplat și alertează familia. Însă destinul fetei este pe cale să o surprindă; aceasta se îndrăgosteşte de un tânăr şi bogat om de afaceri, pe nume Faruk Boran Ozkan Deniz. Yaz la început la psiholog spunea că mama ei nu era femeia pe care toți și-o închipuiau că este. Adem reușește să se împace când o aduce la un orfelinat, propunându-i astfel să adopte împreună un copil.

Next

Mireasa din Istanbul Ep 87 online subtitrat

Mireasa din istanbul ep 87

A doua zi, Boranii fac o masă pentru ei și o aduc și pe Esma, ca să n-o lase singură acasă, dar bătrâna nu recunoaște pe nimeni și stă stingheră ca și cum ar participa la aniversarea unor străini. Esma, de dincolo de mormânt le face tuturor o surpriză pregătită cu mai multă vreme în urmă, prin intermediul unei prietene. Familia barbatului este una dintre cele mai respectate, bogate şi nobile familii din Turcia. Experimenteaza o poveste de dragoste dramatică, alaturi de Faruk, un om de afaceri bogat și carismatic, care apare dintr-o dată. La un moment dat Esma se duce în cameră și vorbește către Garip fără să-și dea seama că a murit, până când încearcă să-l trezească și vede că nu mai mișcă. Trimite Süreyya, o tânără fată care a crescut fără tată si fără mamă, o fată frumoasă și mândra, plina de viata.

Next

Serial turcesc Mireasa din Istanbul subtitrat

Mireasa din istanbul ep 87

La un megafon se anunță moartea Esmei Boran, și zeci de oameni o însoțesc pe ultimul său drum. Dilara încearcă să-i explice lui Guneș că ar fi bine ca Umut să fie crescut de ambele cupluri, ea, Mert, Adem și Guneș. Acum, are lacrimi în ochi și merge la bucătărie să facă niște cafele, ca să-și mascheze tristețea. . In rest, adevarat, fiecare judeca pe cineva apropiat in functie de trairile vizavi de acea persoana. Într-unul din aceste accese de disperare, o roagă cu lacrimi în ochi pe Sureyya s-o omoare, pentru că ea nu mai are nicio rațiune de a trăi. Două lumi, una dinamică, modernă şi una tributară tradiţiilor sunt pe cale să se ciocnească.

Next

Urmareste serialul turcesc Mireasa din Istanbul episodul 80 online subtitrat

Mireasa din istanbul ep 87

Guneș și Adem primesc vizita unora de la înfieri și aud că procesul de adopție va dura un an. Într-o zi i se pare că e casa plină de ciudați și vrea să se vadă în oglindă, dar toate sunt duse la subsol. Totul se termină cu bine și Esma e trimisă la spital unde medicul decide să stea măcar câteva zile pentru o evaluare completă. Sureyya are mereu grijă de Esma la spital. Emir este un tânăr chipeș și prieten cu Arya, fata lui Mert, urmând să studieze la Londra și să devină regizor de film. Mireasa din Istanbul Ep 87 online subtitrat Sureyya Asli Enver , o frumoasa tanara, proaspăt absolventă de Conservator si o muziciană talentată, care debutează în tumultuoasa industrie muzicală. După petrecerea terminată brusc, se hotărăște și revine la conac.

Next

İstanbullu Gelin 87. Bölüm (Final)

Mireasa din istanbul ep 87

Se întinde în pat lângă el, cu mintea rătăcind printre amintiri. Sureyya este foarte tulburată de acestă rugăminte și o lasă pe Nurgul în locul ei, la spital. Dimineață, Esma cere micul dejun în grădina de vară, pentru ca apoi să plece să se vadă cu Garip. Faruk o întâlneşte pe Sureyya şi, în timp, acesta se îndrăgosteşte din ce în ce mai mult de fată. Sureyya, despre care crede că este mama ei, se duce să-i aducă din casă o anumită agrafă de păr, dar natura îi dă niște semne. Sureyya coboară grăbită, însă Esma a murit în fotoliul din grădina de vară. In acest serial joaca actorii Ozcan Deniz, Aslı Enver, İpek Bilgin, Salih Bademci, Hayal Köseoğlu, Neslihan Yeldan, Fatih Koyunoglu, Dilara Aksüyek și Güven Murat Akpınar.

Next