Miljöstation sölvesborg öppet. Aktuellt

Köp vitvaror hos Elon Köksmästarna i Sölvesborg.

Miljöstation sölvesborg öppet

Vitvaror Vi har ett stort utbud av vitvaror från marknadens mest välkända varumärken. Också föreningens kassör Tore Smith var nöjd med det ekonomiska resultatet. Sophanteringen har kompletterats med en miljöcontainer för oljeprodukter, elektronik och kemikalier. Närmare hundra personer sprang ut i plurret klockan elva på Nyårsafton — och tillbaka några sekunder senare. Till hands för eventuella utsläpp finns en säkerhetsbox med utrustning för uppsamling.

Next

Köp vitvaror hos Elon Köksmästarna i Sölvesborg.

Miljöstation sölvesborg öppet

Liksom i fjor ordnades även ett lopp i anslutning till badet. Bilderna väckte en rad frågor från medlemmarna på mötet, inte minst om möjligheterna att segla ut och in i hamnen. Ny ordförande i Skanörs Båtklubb Skanörs Båtklubb har bytt ordförande. Här hittar du mysiga butiker inom såväl dam-, herr- och barnkläder, skor, sportartiklar, presentartiklar och heminredning m. Han fick stöd från andra seglare som påpekade att det måste finnas utrymme för manövrering i alla vindriktningar, också för större båtar. Du hittar närmaste återvinningsstation på dessa sidor.

Next

Järnvägsgatan 5, Sölvesborg

Miljöstation sölvesborg öppet

Men den goda ekonomin fick en del av medlemmarna att reagera när föreningens båtplats- och hoddansvarige Dan Dölling presenterade ett nytt avgiftspaket. Vad får jag lämna på återvinningsstationerna? Han har en 21 fots motorbåt av modellen Draco som han kör till Västra Haken med då och då. Mats Lundwall försvarade planerna med att en majoritet av föreningens medlemmar inte utnyttjar servicen, men påpekade att inga beslut är fattade. Han stortrivs när det är full fart på gästtrafiken och han lyckas alltid hitta en plats för nykomlingar, om de så är 90 och 40-fotare. De flesta båtar kommer från Tyskland, Danmark och Sverige i nämnd ordning.

Next

Öppettider till Återvinningsstation i Sölvesborg, Sölvevägen 236

Miljöstation sölvesborg öppet

De senaste åren har intresset varit svagare. Nästa ordinarie styrelsemöte är inbokat 14 januari 2019. Styrelsen konstaterade att det är hög tid att ta itu med den. Här arbetar vi som ansvarar för utbudet av kultur i Sölvesborgs kommun. Höstmötet 2018: Plats för insegling efter utbyggnad? Delvis beror detta på en städning av medlemsregistret.

Next

Bromma återvinningscentral

Miljöstation sölvesborg öppet

Liberalerna har överklagat den förberedande behandlingen i kommunstyrelsens arbetsutskott. Skanörs hamn har 134 fasta platser. Men ingen hade invändningar mot de satsningar som planeras. Klubben har tagit sig upp bland topplagen som minsting i gänget. Här finns småskalig bebyggelse och smala slingrande gator kantade med butiker, caféer och uteserveringar.

Next

Järnvägsgatan 5, Sölvesborg

Miljöstation sölvesborg öppet

Dan Dölling fick klartecken för att säga upp ett antal avtal som strider mot föreningens regler och diskutera läget med innehavarna. På höstmötet presenterade han även steg 2 och 3 i en vision för framtiden. Nu vill han ha en större sjöupplevelse. Men det det finns pengar i kassan som täcker ett planerat minus. En medlem frågade hur många gästbåtar Skanör kan ta emot och fick ett glatt svar. Ordförande Mats Lundwall sa i början av mötet att det är rätt läge för investeringar nu.

Next

Avfall och återvinning

Miljöstation sölvesborg öppet

Om det ändå behövs lite ytterligare stöd har vi här samlat hjälpmedel som vi hoppas kan underlätta. Spara gärna ihop flera saker innan du går till stationen så att den används effektivt, men fyll lådorna måttligt. Det handlar om medlemmar som inte sjösatt på två år, har sålt sina båtar, flyttat från kommunen eller har hodda utan att ha båtplats. Vid parkeringsplatsen finns separat handikapsparkering med telefoner för att komma i kontakt med personal som erbjuder hjälp. Ralf Blomgren beskrev på mötet vad den utbyggnaden innebär.

Next