Mig og aalborg. Aalborg AKTIV

Dig, mig og Aalborg

Mig og aalborg

Den nye Aalborg-afdeling kommer til at rumme intet mindre end 127 kvadratmeter — og bliver altså tredobbelt størrelse af afdelingen i Århus. I krogene nævnes Thomas Enevoldsen som quizmaster, men det er endnu ikke bekræftet … Derudover vil der være popcorn, forskellige snacks og billige øl til at løfte stemningen. Vind i håret, græs under fødderne Uanset hvor dejligt Penny Lane-kage smager, så er det en syndig oplevelse fuld af kalorier. Mit liv, min by, AaB, karneval. Hanne Skriver Mail: Telefon: 2520 5370 Efter mange års erfaring, er dette arbejde utrolig givende for mig. Penny Lane på Boulevarden er dejligt — og jeg tvivler stærkt på, at Penny Lane ikke tiltaler de fleste.

Next

Lækre fristelser: Aalborgs bedste nytårsmenuer ud af huset

Mig og aalborg

Navnet bliver Alimentum, og det bliver to profiler fra Restaurant Tabu, som starter deres helt eget solo-projekt. Jeg havde oveni tegnet 4 års garanti, som lige var udløbet. Jeg er helt vild med mærkerne og stilen derinde, så det var oplagt. De hjælper os med at holde et overblik over vores mest og mindst populære indholds-sider, og giver indblik i hvordan besøgende bevæger sig rundt på websitet. Er du ClubAalborg-medlem får du rabat på billetprisen, så tjek din goodiebag på telefonen! Jeg stillede bilen efter fin og grundig information udenfor åbningstiden, så derfor har jeg ikke kunnet svare fyldestgørende spørgsmål ene vedr. Jeg vil hellere favne det faktum, at når jeg bliver gammel, så er Aalborg først lige kommet i gang.

Next

Lækre fristelser: Aalborgs bedste nytårsmenuer ud af huset

Mig og aalborg

Vi forsøger at svare på alle mails så hurtigt som muligt. Det forpligter, og jeg mener derfor, at vi skal være en foregangskommune, der dels kan inspirere andre, men især være et enestående godt, udviklende og inspirerende sted at bo, arbejde og leve. Og så skal vi forbygge — blandt andet ved at stimulere kommunens børn til at være aktive og spise sundt. Jeg har nu deltaget i champagne-party i Aalborg Tårnet, Skybar på Comwell Hvide Hus og det har været sprødt og sjovt hver gang. Her er vores Top 3 i to kategorier. Hvilke kompetencer og interesser har du, og hvilken beskæftigelse vil gøre dig allermest glad i hverdagen? Udover en stor sportslig oplevelse er Super Bowl også kendetegnet ved de vildeste pauseshows.

Next

Lækre fristelser: Aalborgs bedste nytårsmenuer ud af huset

Mig og aalborg

De to sider repræsenterer hver sin form for æsterik og hver sin del af byens historie. Jeg følte mig hurtigt tilpas i Aalborg, blandt andet fordi at jeg hurtigt fik dannet mig et rigtig godt netværk. Har tilføjet ekstrashow i april Showet Farvel og Tjak er allerede tæt på udsolgt i stort set alle byer — også Aalborg. Sådan havde jeg det i hvert fald, da jeg flyttede herop fra Midtjylland for et år siden for at studere — men jeg blev klogere på denne nordjyske perle. For kunsten for et menneske som for en by er at være loyal og respektfuld over for historien, men også hele tiden udfordre den og have modet til under protester skubbe poseærterne af tallerkenen til fordel for noget mere lækkert og nærende.

Next

Aalborg AKTIV

Mig og aalborg

Livet i København var præget af fest, sjov og intet seriøst. Beate Sørensen er uddannet frisør og står for den daglige drift af salonen Deres Urban Klip. De har fået en forrygende start, og det er forståeligt, når man oplever niveauet dernede. Det er en sand historie, at zoologiske haver ikke er en sjældenhed i Danmark. Også er Jomfru Ane Gade det, de fleste bedst kender Aalborg for.

Next

Dig og mig, Aalborg

Mig og aalborg

Deres små burgere rammer plet på stort set alle smagsnuancer, og derudover er der masser kreativitet og leg med en masse lækre retter. Det er en liste bedømt på de steder, vi har besøgt og testet, siden migogaalborg. Hertil en kraftig sauce af jomfruhummer. Jeg er blevet meget mere klog på mig selv, og ved hjælp af denne blog vise en anden side af mig selv, hvilke interesser jeg har, og vise jer min hverdag i Aalborg. Haha Der bliver rød løber, lækre drinks, og selvfølgelig prisuddeling. Uanset hvad, så kan vi ikke komme udenom, at kage er usundt, og at motion er sundt.

Next