Maria og bea. X Factor 2019 (Danmark)

Maria og Bea by FORT mort

Maria og bea

Maria og Beas farvel til programmet betød, at ingen af de øvrige deltagere blev stemt hjem i fredagens udsendelse. Maria og Beas pludselige afsked med showet betyder derfor, at anden del af aftenens program udgår, og at udsendelsen allerede vil være færdig omkring klokken 21. Video: Kasper Søby Jensen El-scootershow I disen fra en røgkanon dukkede Maria og Bea op på 'X Factor'-scenen på en pink el-scooter. Herefter vil det stå klart, hvilke tre finalister, der skal optræde ved finalen i Horsens 12. Duoen var i fuld gang med nummeret 'Bad girls' af M.

Next

X Factor 2019 (Danmark)

Maria og bea

Så det er altid en fornøjelse at besøge området, siger hun. Maria og Bea synger 'Gangsta's Paradise' af Coolio feat. Oh Land sender de varmeste tanker Pigernes mentor Oh Land er dybt berørt, og udtaler følgende i pressemeddelelsen. Foto: Martin Sylvest »De spørger heller ikke de andre, om de skal rappe. Havde aldrig sunget i mikrofon Den af Maria og Beas optrædener, som har høstet mest opmærksomhed, foregik til 5 Chair Challenge. Derfor var der ingen afstemning denne uge og de resterende 4 livedeltagere gik direkte videre til næste uge. Der var stadig seerafstemning, men stemmere blev ført over til den kommende uge.

Next

Maria og Bea er tilbage: Se deres nye musikvideo her

Maria og bea

Sæsonen blev vist for første gang på i 2019. Men i det mest afgørende øjeblik, inden Oh Land skulle vælge sine tre live-deltagere, kom det alligevel frem. Maria Meldgaard Mortensen tilføjer: — Vi er ved at skabe et netværk omkring os, og det er ret interessant at opleve musikbranchen herovre, hvor der er højere til loftet, og diversiteten er større. Ingen stemmes ud i aften Grundet omstændighederne er der nu fire deltagere tilbage i konkurrencen. Maria og Bea har taget Danmark og deres mentor Oh Land med storm. Jeg tror, der er et eller andet, der styrer os fra oven, for vi har en perfekt vej lagt foran os.

Next

Maria og Bea

Maria og bea

Der vil i aftenens udsendelse ikke blive stemt nogle ud. Hvordan er det at blive genkendt på gaden? Efter at have sundet sig over farens død var Bea nu klar til at genoptage musikdrømmen og møde publikum blandt andet på en række diskoteksjob med de andre X Factor-deltagere, og sammen med Maria skulle hun ifølge også have spillet til Open By Night i Holstebro på fredag, men nu har endnu et dødsfald ramt familien - og Maria og Bea er atter sat på pause. Jeg har skjult det, fordi det ikke passer med min personlighed. Oh Land fortæller i pressemeddelelsen, at hendes tanker er hos Beas familie. Her lægges stemmerne sammen, når det skal afgøres, hvilke tre finalister der skal optræde ved 'X Factor'-finalen den 12.

Next

X Factor 2019 (Danmark)

Maria og bea

Vi ønsker Maria og Bea alt det bedste herfra og vil sige dem en stor og varm tak for mange uforglemmelige optrædener i denne sæson af 'X Factor', siger Dorte Borregaard. Bea har mistet sin far, som torsdag døde af en hjerneblødning. Alle laver nu til dags sange om, hvor mange penge de har, og hvor fedt de har det. Men nu siger jeg det, lød det fra Bea. Dangerous Minds Stemt videre 15,6% 3. »Det er helt forfærdeligt, hvad der er sket, og jeg sender mine varmeste tanker og inderligste medfølelse til Bea og hendes familie. Programmets dommere var , og.

Next

Beas far er død: Maria og Bea forlader X Factor

Maria og bea

Hun har litauiske forældre og kom til Sønderborg som seksårig. Dødsfaldet medfører, at 'Factor' i aften vil foregå uden en farezone, og at de fire tilbageværende deltagere fortsætter til næste fredag. Til lyden af strygere, med store englevinger på og ved hjælp af en såkaldt vocoder, der forvrængede deres sangstemmer, gav Maria og Bea deres version af 'Gangsta's Paradise'. Til deres audition foran de tre dommere havde de to piger kun fortalt få af deres venner og familie, at de ville deltage i programmet. .

Next

Maria og Bea ramt af nyt dødsfald

Maria og bea

Der var stadig sms-afstemning, og alle aftenens sms-stemmer overføres og lægges sammen med stemmerne fra semifinalen på næste fredag. Det kommer an på humøret, men vi sætter pris på al musik i verden og har store visioner for vores fremtid, afslutter Bea Sarockaite. Dengang afslørede rapperne, at de fremover altid ville forsøge at klemme en overraskelse ind i deres show. Vi overdriver vores autotune, fordi folk bliver ved med at sige: 'I skal synge, I skal synge, I skal synge',« konstaterer Maria over for B. X Factor liveshow fredag den 15. Dog var der stadig masser af rap, som de høstede ros for af Ankerstjerne. Kristian Kjærlund vandt konkurencen over Benjamin Rosenbohm, og Thomas Blachman blev den vindende dommer for 3.

Next

Maria og Bea er tilbage: Se deres nye musikvideo her

Maria og bea

Siden da har de 18-årige rappere noteret sig for nogle af de mere spektakulære indslag i årets udgave af 'X Factor'. Og at hun har gjort det i 10 år. Vi har mødt producere, vores pladeselskab og udfoldet os og vores univers, siger Maria Meldgaard Mortensen. En eller anden form for vanvid, man kan holde ud at se og høre på, mente Thomas Blachman. Det fremgår af en pressemeddelelse. Hvem ser I ellers op til musikalsk? »Det er ikke snyd, det er kunst.

Next