Maren teien rørvik. Beast Mode Engaged med Maren Teien og Jørgen Rørvik

Home

Maren teien rørvik

Jeg kommer til å anbefale dere for andre Marianne Paulsen: Beast mode engaged var et fantastisk morsomt og motiverende kurs! Her har de bygget ut tomta til kursvirksomhet med lydighetsbane, agilityutstyr, skogsterreng og overnattingsmuligheter. Ordinær plass 900,- Uten hund for hele helgen. Maren og Jørgen er 2 utrolig dyktige mennesker og de er engasjert og lever seg inn i alt de gjør. Heller ingen konflikt ved å skulle dempe hundens energinivå, avbyte lek, avbryte engasjement eller på noen måte nekte hunden å få utløp for høyt energinivå. Kurset har som formål å bygge en positiv relasjon mellom hund og eier.

Next

Beast Mode Engaged med Maren Teien og Jørgen Rørvik

Maren teien rørvik

Treningsgruppen er et lengre oppfølgingsprogram hvor vi kombinerer undervisning og ansvaret for egen trening. Border collien Full Gass er på god vei til å bli agilityhund, labradoren Alma er utdannet redningshund og border collien Keen Kiter er i høyeste klasse i lydighet og gjeting. Masse gode treningstips, hvordan legge til rette for fremgang under trening for deg og hundene din. Treffet organiseres som et kurs. Jeg visste ikke helt hva jeg gikk til, annet enn at jeg hadde forventinger til å se mye god hundetrening. Ikke bare i hundetrening,men også generelt i livet.

Next

Om oss

Maren teien rørvik

Hunden må dermed fokusere mer, og konsenterer seg for å oppnå belønningen - å faktisk få lov å ta imot godbiter. Her er fokus på å forstå hva vi gjør, lese hund og hundeier, overtrening, hvorfor og hvordan treningen kan relateres til andre ting. Spørsmål rettes til: kurs doglife. Kurset er bygd opp på en morsom og utfordrende måte for både hund og eier. Her får du verktøyene for å få en god arbeidsrelasjon med hunden din.

Next

Beast Mode Engaged med Maren Teien og Jørgen Rørvik

Maren teien rørvik

Her var det bare og utfordre seg selv og hunden. Så over på hunde-biten: Det er noe av det råeste jeg noen gang har vært med på. Denne helgen er jeg med som observatør på seminar med Maren Teien og Jørgen Rørvik: Beast Mode Enganged. Gruppen får utdelt en av våre instruktører innen lydighet. Hunden hylte og pep kontinuerlig fra de startet til slutt. Ikke overfalle folk som kommer på besøk? Det å delta på et kurs, eller trene på generelle ting når hunden er mer opptatt av å snuse, se på andre hunder eller liknende, kontra det å jobbe for å oppnå belønning, er vanskelig. Du kan også komme med egne forslag på hva du ønsker å lære hunden din.

Next

Beast Mode Engaged med Maren Teien og Jørgen Rørvik

Maren teien rørvik

Hundeplass 1900,- Du blir da satt opp med hund en av dagene og uten hund motsatt dag Vi har 5 plasser med hund Lørdag og 5 plasser med hund på Søndag. På dette kurset jobber vi med innkalling, velge bort forstyrrelser, samarbeid og kontroll av løs hund og belønningsutvikling. Marianne Bergan: Beast Mode Engage Var en helg fylt med en anerledes, lærerik og bevisstgjørende hundetrening hvor fokus lå hos føreren. Det betyr at det blir en del forelesninger, og hovedmålet er å engasjere publikum som aktive deltagere. Maren Teien og Jørgen Rørvik er en utrolig inspirerende duo og vi i Doglife Hundetjenester er kjempe glade for å kunne ønske de velkommen til oss 18 — 19. Han har tidligere godkjent redningshund på vinter og og har utviklet hundetrenings-appen DogLab. Som foredragsholder er hun engasjerende, motiverende og kunnskapsrik.

Next

Beast Mode Engaged med Maren Teien og Jørgen Rørvik

Maren teien rørvik

Jeg har fått masse igjen både når det kommer til hundetrening og faktisk på det personlige planet. Ønsker du å lære hunden din å ikke bjeffe på ringeklokken? Dette planlegges i fellesskap med instruktøren første dag vi møtes. Elisabeth Isaksen: Oppsummering av Beast Mode Januar 2016! Maren er kjent for sitt smittende engasjement og entusiasme. Det er vårt ansvar som hundeeiere å sørge for at vi har kontroll på hundene våre — og at våre hunder ikke er en belastning i samfunnet. Maren er kjent for sitt smittende engasjement og entusiasme. Disse to utfyller hverandre på beste måte, ekstremt flinke til å bygge deg opp, se løsninger og i tillegg så innfrir de hver gang! Maren Teien Rørvik har mastergrad i biolog og etologi med spesialfelt hundeatferd og har flere instruktørutdannelser. På dette kurset tar vi for oss typiske situasjoner i hjemmet som kan være stressende for både hund og eier.

Next