Malle fisk. Maller Arkiv

Europæisk malle

Malle fisk

Europæisk malle med en længde på 124 cm. Maller har ligesom andre medlemmer af overordenen det til at høre højfrekvente lyde med. . Dei fleste artane er botnlevande, og mange har skjeggtrådar eit slags sanseorgan i nærleiken av munnen. Animalia Chordata Vertebrata Actinopterygii Siluriformes Silurus glanis Den europæiske malle Silurus glanis, Silurus silurus, Silurus glanis aralensis eng. I norske farvatn finst éin art, nemlig.

Next

Europæisk malle

Malle fisk

Det er stor variasjon innanfor gruppa; ho omfattar alt frå dei opp til 5 meter lange til små artar som sjeldan vert over 10 cm. Mallefisk Ictalurus punctatus Siluriformes Siluriformes Mallefisk er ei stor og mangfaldig gruppe som finst i alle verdsdelar, hovudsakleg i eller langs kystar. De findes i alle typer af , med på alle bortset fra. Nogle arter fra familierne Ariidae og Plotosidae findes også i saltvand. I juli 2011 blev en velvoksen malle på 16,3 kg og 120 cm fanget i en større mose nær.

Next

Maller Arkiv

Malle fisk

Den har ikke været ene malle hele sit liv, da den på halen havde bidmærker, som svarer til et malletandsæt. Den kan have mange farver, men almindeligvis er den olivengrøn, evt. Større europæiske maller spiser f. Déjà l'épisode 20 de cette aventure suivie avec cette team qu'on a monté de 0! I Sorø-søerne således i 1881 af Kong Christian den 9. C'est en beauté et avec des fails qu'on s'attaque à la dimension enutrosor! Den er mest et natdyr, som hævdes at kunne kravle mindre strækninger over fugtigt land.

Next

Malle

Malle fisk

Alle maller, undtagen medlemmer af familien , har en stærk, hul pig på deres rygfinne og brystfinner. Billede af en europæiske malle Silurus glanis med en længde på 124 cm. Mallen blev efterfølgende afleveret til i Silkeborg, hvor den nu lever videre. Maller kan i nogle tilfælde spise ænder og lignende. Deres størrelse varierer fra den største ferskvandsfisk, den , til de mindste ferskvandsfisk. Wels Catfish er en , som kan blive mindst 60 år, 4,5 meter og kan veje 300 kg.

Next

Malle

Malle fisk

Den europæiske malle lever af , , ,. Eukaryota Animalia Chordata Vertebrata Siluriformes Maller Siluriformes er en meget forskelligartet af. Nogle maller kan kravle længere afstande over fugtigt land. Den sidste af en naturlig bestand forsvandt fra søerne omkring Sorø i 1799, men ligesom mange andre steder i Europa, Kina og Nordafrika har man også i Danmark udsat maller ad flere omgange. Maller er vigtige spisefisk over hele verden. . .

Next

Maller Arkiv

Malle fisk

. . . . . . .

Next

Malle

Malle fisk

. . . . . . .

Next