Luna i sloba najnovije. Pogledajte ŠTA Luna i Sloba KRIJU IZA KREVETA! (VIDEO)

Luna i Sloba će posle živeti u OVOM stanu, a evo koliko para već duguju i NIKADA NEĆETE POGODITI KOME!

Luna i sloba najnovije

Imate brojne prilike na svakom ćošku. Za naše najvrednije insajdere pripremili smo brojne poklone iznenađenja. Naime, danas je za vreme ručka Bane Čolak išao po kući i tražio nekoga ko ima kečap, ali niko se nije oglašavao. Novi poznanik vam pokazuje osećanja, a ni vi niste. Zauzete Škorpije nemaju veće promene na polju ljubavi, ali odnos. Telefon +381 11 333 4 555 Faks +381 11 333 4 556 email: adresa: Kosovska 10, Beograd.

Next

Informer

Luna i sloba najnovije

Potrebno je da se više posvetite vašem partneru. Danas ne možete baš sve sasvim sami da uradite. Izgleda da Đoganijeva i Radanović više ne mare ni za to što u istoj prostoriji sa njima spava i pevačeva još zakonita žena, Kija Kockar, pa su veći deo noći tresli krevet. Pošaljite nam vest koju ćemo mi, ako za to ima potrebe, i dodatno proveriti. Dugovi Kija Kockar je rekla kako je u Slobu uložila više od 100. Jeste, desilo se to jednom i to je to - rekla je Luna.

Next

Informer

Luna i sloba najnovije

Odnosi s kolegama su za vas ključni faktor za motivaciju. Ako mi neko da kečap ranije će biti završen ručak, pa ćete moći da jedete — govorio je Čolak šetajući se kroz spavaću sobu. Duže vreme ste bili usmereni na. Kada su to čuli, Luna i Sloba su konačno otkrili šta drže iza kreveta tako što je Sloba izvadio dva pakovanja kečapa. Deluje vam da je partner pokazao svoju lošu stranu, koju. Ona trenutno radi dva posla, na ekranima deluje hladno, ali elokventno, zato smo je pitali kakva je privatno. Možete da očekujete pozitivne promene u odnosu s partnerom.

Next

Informer

Luna i sloba najnovije

Luna Đogani ušla u rijaliti Zadruga i napravila haos! A potom čitajte u Informeru ili na portalu Informer. Luna i Sloba imali žestok seks u spavaćoj sobi! Sloba, sa druge strane, tvrdi kako mu je Kija platila samo spot koji, ističe, nije bio skup. . Međutim, ono što će mnogima zapasti za oko je jedna šolja koja je ukrada kadar zadrugarima. Važno vam je da partner pokaže.

Next

Informer

Luna i sloba najnovije

Budite deo našeg tima Ako imate informaciju koju treba da zna celokupna srpska javnost, na pravom ste mestu! Ukoliko ste slobodni, očekuje vas veoma. Potreban vam je bolji pristup u komunikaciji s partnerom ako želite. Naime, otkad je Sloba čuo ono što mu je rekla majka, on je odlučio da pred milionskim auditorijumom započne romansu sa Lunom. Ipak, još uvek zakonita supruga Kija Kockar ga je optužila da je veliki neradnik, te da ga je ona izdržavala sve vreme tokom braka tako da ostaje da vidimo da li će njih dvoje zaista uspeti sami s obzirom da Luna nije pokazala interesovanje da, poput njegove supruge, izdržava Slobu. Kija je rekla da će, u najgorem slučaju, sa Slobom zbog toga otići na sud.

Next

Luna i Sloba OBELEŽILI VAŽAN DATUM! (VIDEO)

Luna i sloba najnovije

Đoganijeva je dala čak i poklon Marku Janjuševiću Janjušu, a on joj se zahvalio. Ipak, ona ne želi da uzme Slobino prezime već će ga samo dodati na svoje Đogani. Meni je bilo jako neprijatno i jako sam se bila naljutila na tebe Milane jer si ti jedini to znao, jedini si to video. Luna je potom nastavila da se pozdravlja sa ostalim zadrugarima i uputila im najlepše čestitke. Svadba Kada se ženio sa Kijom, Sloba Radanović je po njenoj želji imao modernu svadbu, a sada sa Lunom planira tradicionalnu koja mu je oduvek bila velika želja, posebno iz poštovanja prema roditeljima.

Next

Informer

Luna i sloba najnovije

Ringier Axel Springer Ringier Axel Springer d. Zadrugari su bili oduševljeni, njen otac Gagi Đogani odmah briznuo u plač. Ja sam ubeđena da Milan nije to rekao, niko ne bi ni znao. Flertujete sa osobom koja vam se dopada već neko vreme, a uskoro ćete. Ako želite da se dese neke promene po pitanju vašeg odnosa s.

Next