Linnea myhre blogg. Myhre: Idéen om en spiseforstyrrelse

Linnea Myhre

Linnea myhre blogg

Bestill en Trust Me-meny så får du litt av alt. Vi spiste donuts fra Donut Friend, badet på toppen av Standard du må kjøpe litt i baren for å henge ut der og drakk drinker i solnedgangen i rooftop-baren på Perch. Derfor er det ekstra viktig at de som tør opplever å bli forstått og trodd. Men jeg skulle ønske jeg var mer hands-on og hadde større tålmodighet. Han er jo hennes livs kjærlighet.

Next

Linnéa Myhre (Author of Evig søndag)

Linnea myhre blogg

Nå skaffet jeg meg aldri en utdannselse i utgangspunktet, men jeg fikk i alle fall også lyst å bli YouTuber. Translation to all my english readers: Hello På vei hjem fra trening i går, bestemte jeg meg for å ta en tur innom Rimi for å spille Viking-lotto. En av de største utfordringene i anoreksiens verden, er derfor at så mange setter likhetstegn mellom normalvekt og frisk. Det betyr at jeg som leser blir utfordret og må tenke selv. Men selve problemet ligger i at jeg ikke greier å kjefte på noen, jeg kan kun uttrykke meg ved å ty til vold eller ødeleggelse. Noen foretrekker å drikke fra boks, mens andre liker plastflasker, glassflasker eller å drikke fra et glass.

Next

Min bok

Linnea myhre blogg

Tror mange kan lære av hennes erfaringer. Jeg skulle ønske jeg visste mer om det tidligere selv også, sier hun og sikter til den perioden hvor spiseforstyrrelsen herjet som verst. Når man ikke lytter til hva kroppen sier, så blir det etterhvert kaos i hodet også. Historien kan til tider være litt oppstykket. Eller, i alle fall en vilje som gjør at hun presser seg selv til det ytterste, selv om hun egentlig ikke orker eller kan. En voksen mann som kaster opp hvert eneste måltid, og som likevel løper flere mil i uken.

Next

Kort bokanmeldelse: Kjære av Linnèa Myhre

Linnea myhre blogg

Eller mot Kvinneguiden, for den saks skyld. Translation to all my English readers: Døden steg inn gjennom vinduene og trengte inn i våre borger. Linnea sluttet i bloggbransjen lenge før det ble en millionbusiness. Dette betyr ikke at jeg har gjort noen avtale om å skrive om boka. Og så er det sjelden hun føler på en ordentlig mestringsfølelse. Nå er hun i Los Angeles sammen med kjæresten sin, musikeren Zen.

Next

Alt du vet er feil

Linnea myhre blogg

Fashion District er ganske eksklusivt, men veldig kult og spennende å vandre rundt i. Sjekk om det er noen kampanjer som gjør at du får 2 for 1 når du er der, og hvis det er mye folk i parken og lange køer anbefaler jeg å kjøpe flashpass. Jeg får så mange reaksjoner når jeg er ute blant mennesker jeg har begynt å trykke suketter ned i håndflaten i skjul under bordet, før jeg putter den diskrè i koppen. Men siden han jeg reiser med også er litt interessert i Ginger Ale, lot jeg det stå til. Kjæresten til hovedpersonen er nemlig en suksessrik og kjent norsk musiker, slik som forfatterens egen kjæreste, Sondre Lerche. Fanta Exotic var nemlig min favorittbrus gjennom mange år da jeg var typ 12-13, og i en lang periode levde jeg utelukkende på frøloff, taco-baguette og Fanta Exotic, og kunne ikke tenke meg et liv uten.

Next

Linnea Myhre:

Linnea myhre blogg

Små hint tar henne tilbake til barndommen og hvordan den har formet henne som voksen. Brus har mange forskjellige smaker som jeg liker godt, men for meg er det viktigste at det er friskt og slukker tørsten. Det er alltid vondt å lese om unge mennesker som på en eller annen måte sliter i livet sitt, og denne boken ble intet unntak selv om den er kamuflert med mye humor og tilsynelatende «meningsløse» brev til hvem det måtte være. Prisen er dog veldig hyggelig, og i tillegg har de take-away. Det er mye vanskeligere å leve med anoreksi, enn det er å snakke om det. Rett over gaten ligger også min favorittkino over alle: Arclight Hollywood. Jeg tittet på baksiden av alle de sunneste matvarene, men konkluderte med at alt var farlig eller «for mye», og hentet den vanlige boksen mager kesam fra kjøledisken.

Next

Linnéa Myhre — Tiden Norsk Forlag

Linnea myhre blogg

Jeg leste også den første boken hennes og ble veldig berørt av den. Det er - som dere kanskje har lagt merke til - snart jul, og Twitter har heller ikke i år mulighet til å bli med til Molde ettersom han er allergisk mot dyr. Allerede nå spør kanskje noen seg om hvor vidt dette er interessant, slik som Stein her gjør i hvert eneste innlegg: Jeg tror nok definisjonen på interessant er ulik for veldig mange - jeg finner for eksempel ikke dette er interessant overhodet. Men stempelet har hun funnet ut at hun ikke blir kvitt uansett, så hun bestemte seg for at hun måtte omfavne det og gjøre det til noe gøy. Den som ofte er bitter og irriterer seg over ting. De har også evig Brus her, som betyr gratis påfyll av Cola.

Next