Lille vinkel sko majorstuen. Lille Vinkel Sko, Valkyriegata 9, Oslo (2020)

vårsko

Lille vinkel sko majorstuen

Pris: 4998,- Wow - nå snakker vi. Hos Lille Vinkel Sko er sko ferskvare — hvilket betyr at vi får inn nye sko og merker fra sesong til sesong. Og nå - kvalitetsbevisste herremenn - har vi endelig fått en levering til Lille Vinkel Sko, avdeling Majorstuen! Den perfekte vintersko til både dame og herre ramlet inn i butikken i dag. Hos Lille Vinkel legger vi siste hånd på verket med klargjøring av butikken. Les mer om Cole Haan - Original Grand priser fra 2598,- til 2998,- Cambridge Double Monk strap 3298,- og Montgomery Double Monk strap 2598,- Nydelige skinnloafers i svært mykt skinn! Merket tar kvalitet og tradisjon på alvor, og lager klassiske gentlemensko med det lille ekstra. Klassisk og anvendelig, med et røft preg.

Next

vårsko

Lille vinkel sko majorstuen

Skohaug fra et av våre favorittmerker. Serien har hun valgt å kalle Poladroid Hun forteller at bildene stort sett er øyeblikk fanget gatelangs i de forskjellige byene. Disse søte jentene serverte kakao og spredte det glade Uteplassen ble pyntet med ulike modeller fra Fitflop. Birkenstock har holdt seg siden 1774, og hemmeligheten bak den unike komforten og de magiske sålene er følgende: 1 lag med jute som blir vokset uten plantevernmidler - så en blanding av kork og gummi, toppet med semsket skinn som sørger for komfort og fuktabsorbering! Klikk også her på bildet for å se modellene i nettbutikken. Skinnet kommer fra hest og kjennetegnes med en fantastisk blank overflate.

Next

Lille Vinkel Sko avdeling Majorstuen

Lille vinkel sko majorstuen

Her er noen av vårens varianter for både dame og herre. Konkurransen er avsluttet og vinneren har fått mail. De tar stor stolthet i sitt arbeid med å lage sko med særpreg og upåklagelig kvalitet! Men vi har varme sko til dere, fra vårt eget merke - Nå: 399,- Vil du ha noe litt nettere? Camper Damas 1298,- og Camper Olivia 1798,- er begge komfortable og kule sandaler. Her er det en fornøyd Berges-kunde som lot seg avbilde, og til slutt kjøpte disse unike støvlettene Flott kunde i modellen 90307. Tror du at du har noe ekstra spesielt å bidra med i vårt firma skader det ikke å sende en generell søknad. Kveldens fotograf: Tusen takk for en utrolig flott kveld. Le Coq Sportif, Merrell, Keds, K-Swiss og Sperry.

Next

Lille Vinkel Sko

Lille vinkel sko majorstuen

Merket er forholdsvis nytt, men har virkelig slått om seg allerede i motebildet! Det hele startet i Vendee, Frankrike i 1870, og siden den gang har alle deres modeller blitt håndlaget på samme sted. Takk til alle dere som var innom denne dagen!. Vi vokser stadig, har et hektisk miljø og krever ekstra innsats av våre ansatte. Vi starter det nye året med Og - med ny kunst på veggene i vår butikk på Majorstuen. Det var veldig hyggelig å jobbe sammen, og enda gladere ble vi da det kom nye sko dumpende inn! Når solen endelig tittet frem ble det yrende folkeliv både i og utenfor butikken! Vi har modellen i fargene Tan brun og Brown mørkbrun for øyeblikket, og om ikke så alt for lenge får vi modellen også i sort.

Next

Lille Vinkel Sko avdeling Majorstuen

Lille vinkel sko majorstuen

De perfekte sneakersene for sommeren pris fra 2798,- til 2998,- Ses hos Lille Vinkel Sko avdeling Majorstuen på lørdag 11. Nå: 1399,- Sendra er Evelinas favorittmerke! Årets store begivenhet er Sienna Miller sin kjole som kan kjøpes for hele 7 kroner! Disse skoene tilhører Liam, en av karene bak merket - og de er brukt i all slags vær igjennom 2,5 år! Misjon: Være best på skomote og service! Følg oss med på Instagram, lillevinkelsko. Hvor skal vi la reisen gå i neste reise- konkurranse? Vinteren er endelig kommet tilbake og nå kan dere gjøre noen Her er noen gode tips til både damer og herrer! Kun denne dagen og i denne avdelingen: gode tilbud på sko fra Cole Haan! Så, nei, de er ikke veldig billige, men det er da ikke kundene våre heller! Det er ti år siden jeg og Irina har vært på tur, og aldri sammen bare vi to. Alle iført Pris fra 1499,- Følg med på Skobloggen og Facebook, for lignende eventer vil bli holdt i nær fremtid! Pris: 2998,- Blackfriars finnes også i. Nå: 359,- Jeffrey Campbell har mye festlig! Her fylles containeren som sendes i februar! Skill deg ut i mengden med denne klassiske bootsen, - laget i samme myke skinn som snørestøvelen over.

Next

Lille Vinkel Sko avd. Majorstuen

Lille vinkel sko majorstuen

Nina butikksjef hos Lile Vinkel Sko, Vestby var primus motor for eventet - og forteller her om Romaniahjelpen og hvordan swappingen skal foregå! På tide med et nytt par Camper til vårgarderoben? Mer om fargeutvalg og priser finner du i nettbutikken. I tillegg blir det giveaways og du kan delta i en konkurranse med sko som premie. Modellen koster 2990,- og er verdt hver krone. Takk til alle som deltok på vår swappingkveld! Sendraboots er tidløse og svært populære blant alle mellom 20 og 50! Om hun samtykker - for det ble en jente - så kommer navnet til å annonseres her på Skobloggen. Besøk vår nettbutikk: Kontakt oss på tlf: Nettavdelingen: 22670025 eller butikk 23367965 Lille Vinkel Sko er en selvstendig skobutikk som har eksistert på Majorstuen i Oslo siden 1984. Om cordovanskinn: Skinntypen cordovan er regnet som en av de aller sterkeste og mest kostbare skinntyper på markedet.

Next

konkurranse

Lille vinkel sko majorstuen

Konseptet går ut på å tilby de mest attraktive merkene innen forskjellige varegrupper til svært gode priser. Takk til alle dere som deltok. Vi har eksistert i mer enn tyve år, og har syv butikker samt nettbutikk. Jentene måtte selvfølgelig innom noen skobutikker. Hun driver med mange ulike typer fotografering - alt fra portretter til street fotografering, men for tiden jobber hun mest med mote. Kunder som tar en titt i en av avdelingene du finner i vår nye butikk.

Next

Lille Vinkel Sko, Valkyriegata 9, Oslo (2020)

Lille vinkel sko majorstuen

Det er dette som torsdag åpner i Vestby, -en ekte merkevareby, etter modell fra outlet villages slik vi har opplevd dem i utlandet. Fra venstre Kim Cherie Bergen , Anne Lille Grensen , Eva Majorstuen , Marie Majorstuen , Christine nettavdelingen og Jeanett Byporten Christine koser seg inne hos Jeffrey Campbell. Øyafestivalen har opp gjennom sin tid utmerket seg som en av landets største og beste festivaler. For maken til komfortable og varme sko skal man lete lenge etter! Kikk innom Når været ser slik ut er det viktig med varme sko. Moteriktig, fantastisk gode og topp kvalitet. Dette er butikkene du vil finne på Norwegian Outlet fra torsdag 3.

Next