Lev nu dö sen lyrics. Lev nu dö sen

Vargas and Lagola

Lev nu dö sen lyrics

Jag har helt accepterat saker och ting och för mig handlar det om nuet inte om att vara bättre än någon annan. Nu i vuxen ålder och efter 44 år har jag kommit över det. Därför, ta vara på tiden och gör det bästa av dagen. All suggestions will be reviewed manually and may therefore take some time before they will appear on the site. Leᴠ nᴜ dö sen Ɩeᴠ nᴜ dö sen Leᴠ nᴜ dö sen Ɩeᴠ nᴜ dö sen Leᴠ nᴜ dö sen Ɩeᴠ nᴜ dö sen Leᴠ nᴜ dö sen Ɩeᴠ nᴜ dö sen Leᴠ nᴜ dö sen Leᴠ nᴜ dö sen Leᴠ nᴜ dö sen Leᴠ nᴜ dö sen. Jag växte upp med en viss negativ känsla mot mig själv och min egen förmåga. Jag har blivit mer och mer sådan med åren.

Next

Lev nu dö sen

Lev nu dö sen lyrics

Så glad att Vargas och Lagola som är Vincent Pontare och Salam Al fakir både producerade och sjöng på tracket. Många gånger kändes det som att alla runt omkring mig förädlade något men inte jag. Please, only add official videos, videos from sources other than Youtube are not accepted. Man behöver inte vara som alla andra, normer kan brytas. Lev nu dö sen handlar om att fira vardagen, livet och den resa som ständigt pågår inne i oss själva konstant.

Next

Lev nu dö sen

Lev nu dö sen lyrics

Det handlar mer om hur du kan förbättra dig själv och fokusera på just det positiva i livet. Finns inga hinder nu Slutet av dagen, jag skiter i vem som vinner nu För nu tackar jag livet Och höjer mitt glas så jag höjer mitt glas Jag tar inget för givet Baby du och jag För nu tackar jag livet Och ingen jävel kan hindra mig För vem har sagt att dagar som gått kommer igen? Och alla är fan bra på någonting. Va dig själv och gå din egen väg. Min mamma tyckte dock att allt jag gjorde var fantastiskt. . Vi kommer alla till den insikten.

Next

Petter feat. Vargas & Lagola

Lev nu dö sen lyrics

En låt som jag jobbade fram med Sami och som hamnade på rätt plats hos er. Jag orkar inte tävla med någon, slutade med det för 20 år sedan. Något jag inte trodde existerade. Min okunskap lärde mig senare jag hade fel. Alla är faktiskt bra på något, gäller bara att ringa in det. Det gäller oss alla, vi tvivlar nog för mycket på vår egen förmåga. Jag säger lev nu dö sen Tänk inte något mer på morgondagen även om regnet ba' öser Har varit där på botten, ja det löser sig Det skiftar snabbt även om molnen ligger över dig Se mig flyga, se mig dyka, se mig glida runt Rakt igenom, upp och ner, genom tid och rum Har jag blivit dum? Jag vet att det låter lätt och lite naivt att säga det nu men jag tror det handlar om erfarenheter och mognad.

Next

Lev Nu Dö Sen by Miss Li

Lev nu dö sen lyrics

. . . . . .

Next

Petter

Lev nu dö sen lyrics

. . . . . .

Next

Vargas and Lagola

Lev nu dö sen lyrics

. . . . . .

Next

Lev Nu Dö Sen by Miss Li

Lev nu dö sen lyrics

. . . . .

Next