Lefser med spekeskinke. Lefse med skinke

Vask og stryk: Wraps oppskrift spekeskinke

Lefser med spekeskinke

Legg skinka med svorsida ned i ei rein Gilde-kasse eller liknande. Salting — del ein Ved å hoppe på skinka, treng den mindre salt. Tips: Al dente: Pastaen kokes til den er «mør» gjennom, men fremdeles har litt tyggemotstand i midten. Då treng ein god bakst til å nyte alt det gode pålegget som høyrer jula til på. Eg ville faktisk vurdert å ta opp skinka, skjære ut isbeinet og starte litt på nytt. For nokre år sidan var eg som journalist med på ein draumetur til Italia.

Next

Gravid mor: Wraps oppskrift spekeskinke

Lefser med spekeskinke

Felles for dei gode, spanske og italienske skinkene er solide lag med feitt. Wrap med rykt skinke og salat morsmiddag 7. De er veldig enkle å lage, og passer perfekt å spise på farten. Du bør velje så fersk kjøtt som mulig, frå dyr som ikkje har vore utsett for stress. Oppskriften p denne er lekende lett, visp to egg sammen med to ss. Håper du vil teste ut denne tapasretten! Lefse med skinke og kremost - det er tapas på norsk! Korleis tenkte du å gjere det? Lefserull med spekeskinke , ruccula og kremost kan serveres som tapas eller som snacks.

Next

Lefserull med spekeskinke og ruccula

Lefser med spekeskinke

Skiver kan av og til bare vre boring i matpakken. Dersom du har tilgang på dei rette fasilitetane, er det verd å prøve. Eg har stort sett gode erfaringar med å handle på Meny i alle fall min lokale butikk. Dekk de med plastfolie hvis de ikke skal serveres med en gang. Smør, gulost, salat, skinke og agurk.

Next

Gravid mor: Wraps oppskrift spekeskinke

Lefser med spekeskinke

Dei fleste har nok blitt metta på mektig julemat og søtsaker og er klare for lettare måltid den komande tida. Er det for seint å massere og hoppe når den har ligget to døgn i grovt salt? Saftige og mjuke potetlefser er perfekte å bruke som tilbehør til spekemat, lutefisk eller til å fylle med ulike typar middagar. Derfor blir det ikke spesielt. Dette flatbrødet har mykje smak av rosmarin og havsalt og er enkelt å lage. Ja, dette er eit interessant spørsmål.

Next

Hoppande glad spekeskinke i grovsalt

Lefser med spekeskinke

Her har heimelaga potetlomper og potetlefser også blitt brukt som lefse til tacoen med stor begeistring. Sjølv er eg oppteken av å formidla slakting, partering og foredling av heile dyret. Lefserruller, også kalt wraps , passer perfekt i matboksen. Med berre få dagar att til den store dagen står nok gjeremåla på rekke og rad for dei aller fleste no i julestria. Grove wraps med egg, ost og skinke. Deretter kan du tørke av skinka, og starte med grovsalting igjen.

Next

Godt og Sunt: Butterdeig snurrer med Skinke og Parmesanost

Lefser med spekeskinke

Men når du sier det holder med to wraps , mener du en tortillalefse. Men stoffet bør ikkje klistre seg til skinka. Eg skjønner at du er freista av å smake på dei. Akkurat slik som skinkebitane eg i vaksen alder har tatt med heim for prøvesmaking. Ifølgje ekspertane er desse grisane genetisk utvikla gjennom hundreåra for å vere best mulig eigna til å bli gode spekeskinker. Min tanke er at saltet da kanskje bruke lengre tid til å trenge inn i kjøttet, siden det ikke er et hulrom som skal fylles med salt. Du bør be om ei skinke med god feittmarmorering.

Next