Lc waikiki podgorica. LC Waikiki otvara prvu robnu kuću u Podgorici 13. novembra

LC Waikiki plans first store in Montenegro

Lc waikiki podgorica

Podaci iz agencija za promet nekretnina pokazuju da kupci iz ove zemlje igraju već značajnu ulogu na tržištu nekretnina od Kotora, Budve i Petrovca, preko Podgorice, sve do Žabljaka. . The assortment ranges from basics through casual, sports, maternity and elegant clothing, swimwear, underwear, footwear and complementary accessories offered at great value. Prema saznanjima portala Investitor, za potrebe robne kuće biće zaposleno oko 50 radnika a uprava kompanije planira formiranje lanca robnih kuća u Crnoj Gori. Kombinacija dobro poznatog turskog pamuka, modernog dizajna i prihvatljivih cijena je svakako ključ njihovog uspjeha. Dugo najavljivano otvaranje prodavnica u Crnoj Gori izazvalo je veliko interesovanje građana, koji su u redovima čekali zvanično otvaranje objekta. Ono što ovaj brend izdvaja iz mora sličnih brendova jeste definitivno najbolji odnos cijene i kvaliteta.

Next

LC Waikiki otvara prvu robnu kuću u Podgorici

Lc waikiki podgorica

Na toj lokaciji bi u bliskoj budućnosti trebalo da bude izgrađen novi hotel. Turska kompanija je u maju 2018. The opening attracted a great deal of attention, with customers queuing to be first in the door. Osnivački kapital podgoričke kćerke je milion eura a na njenom su čelu turski državljani Sinan Sahin, na mjestu izvršnog direktora, te Burc Korkmazlar kao ovlašćeni zastupnik. Rast kompanije je konstantan tokom 20 godina, kako na domaćim, tako i na međunarodnim tržištima. Ukupan broj registrovanih kompanija u zvaničnoj evidenciji Centralnog registra, čiji su osnivači turski državljani, mnogo je veći i iznosi 810 firmi.

Next

LC Waikiki otvara prvu robnu kuću u Podgorici 13. novembra

Lc waikiki podgorica

Novootvoreni objekat prepoznatljiv je po jedinstvenom vizuelnom identitetu, prijatnoj i toploj atmosferi i pristupačnoj organizaciji prodaje, koja omogućava kupcima da lako i brzo pronađu sve što im je potrebno! Advokati i službenici agencija za nekretnine, koji sa njima sarađuju, kazali su da je većinom riječ o ljudima koji zbog nestabilne političke situacije ili neslaganja sa politikom predsjednika Redžepa Taipa Erdogana napuštaju Tursku. Osnivački kapital podgoričke ćerke je milion eura a na njenom su čelu turski državljani Sinan Sahin, na mjestu izvršnog direktora, te Burc Korkmazlar kao ovlašćeni zastupnik. Kompanija je izvorno francuska, gdje je osnovana 1985. The company was founded in France in 1985. Turcima je navodno i prodat plac površine više od 2. Vijesti su ranije javile da su Turci zakupili poznati kafić u centru Petrovca, u Budvi, Podgorici i Kotoru kupili veliki broj stanova i kuća, a u Kotoru Starom gradu otvorili radnje za prodaju suvenira.

Next

LC Waikiki uskoro stiže u Nikšić

Lc waikiki podgorica

Ova modna kuća trenutno ima oko 400 prodajnih mesta u 73 provincije u Turskoj a sve ukupno oko 550 prodajnih mesta u 26 zemalja širom sveta. The company is planning to employ 50 people to start. It operates 850 stores in 38 countries and employs more than 24,000 people. Pod tim sloganom, kompanija kupcima nudi dostupnu modnu robu visokog kvaliteta a povoljnih cijena. Within the South East Europe region, the Turkish powerhouse is currently also present in Serbia, Bosnia and Herzegovina, Albania, Bulgaria and Romania. Broj turskih firmi porastao šest puta za godinu Za samo godinu broj firmi kojima gazduju investitori iz ove zemlje je skoro šestostruko uvećan.

Next

“LC Waikiki”: moda za sve konačno i u Podgorici!

Lc waikiki podgorica

Find more retail company's active in the region on our page. Otvaranje ovog maloprodajnog objekta privuklo je pažnju crnogorskih kupaca zbog visokog kvaliteta, moderne linije koja prati poslednje svjetske modne trendove, i što je najvažnije, zbog pristupačnih cijena proizvoda. . . . .

Next

LC Waikiki otvara prvu robnu kuću u Podgorici, osnivački kapital milion eura

Lc waikiki podgorica

. . . . .

Next