Kuljetus ja logistiikka messut 2020. Logistiikka (Sep 2020), Tampere Finland

Raskas kalusto vahvasti mukana Kuljetus

Kuljetus ja logistiikka messut 2020

Kuljetus-Logistiikka 2019 -tapahtuma tarjoaa uutta tietoa ja kohtaamisia! Edellisvuoden 6205 myydystä raskaasta kasvua on runsaat 7%. Kiho tarjoaa on helpon ja edullisen tavan kuljetusyrityksen toiminnanohjaukseen. Järjestelmä auttaa myös muissa odottamattomissa tilanteissa rajuista raekuuroista äkilliseen tulvimiseen tai vaikka maanvyörymiin. Liity sinäkin asiakkaidemme joukkoon ja tutustu etuihisi:. Voit luoda ja lähettää työtehtävät suoraan työntekijöiden älypuhelimiin — kuljettajat voivat luoda työtehtävät myös itse. Toimialan kasvun uskotaan jatkuvan positiivisen myös alkaneena vuonna 2020. Selkeästi, mutkattomasti ja hyväntuulisesti, jotta sinä ja työntekijäsi voisitte hyvin.

Next

SKAL

Kuljetus ja logistiikka messut 2020

Lisätietoja ammattiliikenteen vakuutusratkaisuista löydät verkkosivuiltamme Ilmarinen on mutkaton ja ihmisläheinen eläkeyhtiö. Setra-busseja myytiin 13 kappaletta mo. Veho on kumppani, joka tarjoaa monipuoliset liikkumisen palvelut ja kuljetusratkaisut henkilöautoista raskaisiin kuorma-autoihin. Erikoistoimittajat 24 Euroopan maasta valitsivat uuden Mercedes-Benz Actrosin Vuoden kuorma-autoksi 2020 ja antoivat siten mallille uutta boostia kohti alkanutta myyntivuotta. Helsingin Caravan-messuilla kerrotaan ajoneuvomatkailun mahdollisuuksista ja esitellään lähes 200 erilaisiin tarkoituksiin soveltuvaa ajoneuvoa. Turvallisuuden, kyberturvallisuuden ja varautumisen teemojen lisäksi keskustelu kävi vilkkaana myös eri toimialojen työturvallisuudesta ja työkykyriskeistä. Optiscan on aktiivisesti mukana tapahtumassa sisälogistiikkaratkaisuillaan.

Next

Navigate 2020

Kuljetus ja logistiikka messut 2020

Lisäksi messuilla on suuri logistiikka-alue, runsaasti ulko-osastoja sekä trukkien koeajoalue. Neljän vuoden jälkeen Kuljetus-Logistiikka 2019 -messut järjestetään torstaista lauantaihin 9. Asiakkailta saatu palaute autojemme taloudellisuudesta ja luotettavuudesta luo hyvän pohjan tulevaisuudelle, kertoo Hannu Timonen. Suurtapahtuma täyttää viisi hallia ja käytössä on myös laaja ulkoalue. Linja-autoissa Mercedes-Benz oli vuoden päättyessä 3. Suomessa on yhteensä reilut 270 sähköautojen julkista pikalatauspistettä, joista noin 40 % kuuluu K-Lataus-verkostoon.

Next

Logistiikka 2020

Kuljetus ja logistiikka messut 2020

Eräs tärkeimmistä Scanian menestykseen vaikuttavista tekijöistä on ainutlaatuinen modulaarinen tuotantojärjestelmä, jota on kehitetty huippuunsa usean vuosikymmenen ajan. Tervetuloa Tampereen Logistiikka-messuille sparrailemaan kanssamme ajatuksia logistiikka- ja toimitusketjusi tehostamiseksi! Vuonna 2019 ensirekisteröitiin 464 uutta yli 16-tonnista Mercedes-Benz-kuorma-autoa, ja markkinaosuus oli 16 prosenttia. Näiden velvoitteiden noudattaminen on reilun kuljetuksen kivijalka. Kaikki ajoneuvot sopivat C-130 ilmakuljetuksiin. NaviGate — where the marine industry, shipping companies and maritime logistics meet.

Next

Kuljetus

Kuljetus ja logistiikka messut 2020

Mallistomme monikäyttöisyyden kannalta se on ratkaisevan tärkeä ja se onkin koko toimintamme keskiössä. Brittiläisen 2015 perustetun start-up yrityksen pakettiauto, sähkötoiminen Arrival, saa Hyundailta 80 miljoonaa euroa ja Kialta 20 miljoonaa euroa tuotannon aloittamiseen. Caravan-messut järjestetään perjantaista sunnuntaihin 17. Write a Review Exhibitors Profile Logistiikka will invite exhibitors who are going to exhibit products related with Forklifts, Forklift accessories and spare parts, Material Handling, Intralogistic, Loading spaces, floors, structures, 3rd Party Logistics, Workplace and furniture, Information Technology, Data Communications and Mobile Technology, Packaging, E commerce, Ports, Training and other services such as Occupation Accessories, Car, truck and equipment rental Staffing, Forwarding, Organizations, Domestic and international land, air and sea transport, Home Delivery, The development of logistics centers, Logistics Process Mapping and Consulting, Temperature controlled transports, Parcel, Fuel production, distribution and sale of Financing, Cleaning and sanitation, Terminal Services, Premises Rental, Insurance, Storage facility design and construction. Automaation avulla saamme paremman näkökulman keskeneräiseen tuotantoon ja sen määrään.

Next

Logistiikka

Kuljetus ja logistiikka messut 2020

Yli satavuotisesta ranskalaisesta kuorma-auto-osaamisesta ja -perinteestä ammentava Renault Trucks toimittaa kuljetusalan ammattilaisille lukuisia erilaisia palveluita ja ajoneuvoja 2,8—120 t , jotka räätälöidään paikallis- ja aluejakelun, maansiirron ja kaukokuljetusten tarpeisiin. Ammattien ja työtehtävien kirjo on aloilla laaja kuljettajasta ja mekaanikosta aina logistiikan ja liiketoiminnan johtotehtäviin asti. Odotamme innolla keskusteluja niin uusien tuttavuuksien kuin nykyisten asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa. Projektissa keskitytään vastaamaan itseajivien ajoneuvojen keskeisiin haasteisiin. Scania kiittää polttoaineen kulutusta ja käyttökustannuksia menestyksestään. Lumettomissa olosuhteissa lentokuvauksistakaan ei yleensä ole apua, koska hirviä on vaikea erottaa maastosta.

Next

SKAL

Kuljetus ja logistiikka messut 2020

Vuonna 2019 myytiin 783 matkailuvaunua. Tasapaino käytettävissä olevan tekniikan ja yhteiskunnan tavoitteiden kesken on niin ikään tärkeä, sanoo Vehon vieraana Vantaalla vieraillut Jochen Hermann, Mercedes-Benzin E-Drive-teknologioiden kehitysjohtaja. Trukkeja pääsee koeajamaan omalla alueellaan ja logistiikkapalveluja esitellään omassa hallissa. Scania Suomi Oy toimii Scanian tuotteiden myyjänä ja palveluiden tuottajana Suomessa. Trukkimestari 2019 -kisassa hallissa 3 kutsutut kilpailijat suorittavat eri lajeja torstaina ja perjantaina 9.

Next