Kristiansund bibliotek. BIBLIOTEKET

BIBLIOTEKET

Kristiansund bibliotek

. Då har vi fått klarsignal frå Nasjonalbiblioteket om å omdisponere noko av midlane i prosjektet til å utvikle ei digital verktøykasse. Først hadde vi eit møte med Nasjonalbiblioteket. Vi har fått mulegheit til å presentere prosjektet på Fagforbundet sin bibliotekkonferanse på Stjørdal 1. I slutten av april var Cecilie og One på ein aldri så liten Oslotur. Vi takker for foredraget og en flott utstilling - som vises i foajéen på Kristiansand folkebibliotek hele januar. Dagen starta med gruppearbeid, kor vi skulle sjå litt på strukturen til ein digital verktøykasse, samt prøve å fylle verktøykassa med… Då er første dag i Oslo over, og vi har hatt ein innhaldsrik og spanande dag! I tillegg til å presentere arbeidet gjort til no, vil vi legge opp til dialog med tilhøyrarane for å få innspel til det vidare arbeidet.

Next

BIBLIOTEKET

Kristiansund bibliotek

«Jeg tror nok det er ganske mange som får sjokk når man kommer ut og jobber i folkebibliotek. Masteroppgåva kan du finne Prosjektet er støtta av Nasjonalbiblioteket, og er eit samarbeid med Bibliotekarforbundet, Fagforbundet, Norsk bibliotekforening, Arendal bibliotek, Asker bibliotek, Bergen offentlige bibliotek, Deichmanske bibliotek, Haugesund folkebibliotek, Moss bibliotek, Sandefjord bibliotek, Sørum bibliotek, Trondheim folkebibliotek, Tønsberg og Færder bibliotek, Ullensaker bibliotek, og Ålesund bibliotek. No er det lenge sidan siste oppdatering! Legg igjen ein kommentar, eller kontakt oss via kontaktskjema. I tillegg har OsloMet tatt kontakt. Vi har allereie fått positive tilbakemeldingar frå fleire, og det er vi glade for. We have therefore reviewed our privacy practices, as well as our privacy statement.

Next

Moldebiblioteket

Kristiansund bibliotek

Sida vil bli tilgjengeleg på den nye versjonen av nettstaden bibliotekutvikling. På bloggen vil vi informere om arbeidet vårt undervegs, og vi blir kjempeglad for alle innspel og kommentarar. Dag 2 på andre workshop er over, og med det skal ikkje ressursgruppa samlast fleire gonger. Målet med prosjektet er å utvikle ein kursmal og rettleiande retningslinjer for konflikthandtering i bibliotek. You accept this if you continue to use the online services. Vi tek dessutan gjerne mot tips til andre fagpersonar som kan ha gode innspel til innhald.

Next

BIBLIOTEKET

Kristiansund bibliotek

Vi har holdt foredrag på Bibliotekmøtet i Nordland og Bibliotekleiarkurs i Sogn og Fjordane. Det skjer stadig nye ting i prosjektet, og vi tenkte det var på tide med ei lita oppdatering. Det var fleire vemodige fjes då alle tok farvel, vi har hatt fire utrolig fine dagar saman! Begge plassane møtte vi interesserte og engasjerte… Arbeidet med innhaldet i verktøykassa er i gong, og vi har kontakta foredragshaldarane frå workshopane for å høyre om dei kan bidra. Her snakka vi om at den digitale verktøykassa vi skal lage skal inn på bibliotekutvikling. I haust har vi jobba mykje med innhald og oppsett i verktøykassa. Du vet jo at du skal jobbe med mennesker, men jeg tror ikke man er klar over i hvor stor grad egentlig » — Informant frå masteroppgåva «Der ingen ville se, at så mye kunne skje».

Next

Søk

Kristiansund bibliotek

Her ligg det mykje potensiale for opplæring i… Velkommen til prosjektbloggen vår om konflikthandtering i bibliotek. Kjempegøy at nær 200 kom for å få med seg et interessant foredrag med nydelige naturbilder, mange tips om turmål, info om allemannsretten og artige padlehistorier. Verktøykassa vil vere brukarvenleg, slik at terskelen for å ta i bruk verktøya blir låg. Prosjektet er satt i gong av fylkesbiblioteket i Møre og Romsdal, med bakgrunn i masteroppgåva «Der ingen ville se, at så mye kunne skje» av Cecilie Røe og Anne Clementz. Dette arbeidet nærmar seg no slutten, og verktøykassa vil bli lansert på bibliotekutvikling. . .

Next

Kristiansund folkebibliotek

Kristiansund bibliotek

. . . . .

Next

Kristiansund folkebibliotek

Kristiansund bibliotek

. . . . . .

Next