Kontio hirsitalo. Mallisto

Hirsitalomallisto: muuttovalmiit hirsikodit ja hirsihuvilat

Kontio hirsitalo

Puita poltetaan vain takkaosassa ja se lämmittää myös leivinuunin. Aidosti painumaton hirsi on hengittävä luonnonmateriaali Valmistamme painumattoman hirren suomalaisesta massiivipuusta, joka on lähtöisin kestävästi hoidetusta. Tässä blogissa pääset seuraamaan kolmekymppisen avioparin Finnlamelli-hirsitalon rakennus- ja sisustusprojektia Inkooseen. Tonttiin sovellettavat rakennusmääräykset ja sen rakennusoikeus asettavat tiettyjä kriteerejä rakennukselle. Tutkimustulokset ovat osoittaneet, että hirsitalossa on erittäin hyvä ja puhdas sisäilma, joka edesauttaa asukkaiden terveyttä. Hirsitalomallistomme sisältää jokaisesta mallista useita erilaisille perheille ja tonteille sopivia versioita.

Next

Terveellinen ja kestävä hirsitalo / Kontio

Kontio hirsitalo

Jos mallistomalleista ei löydy mieleistäsi taloa, vaihtoehtona voi olla yksilöllisen hirsitalon suunnittelu. Sky House on suunniteltu silmälläpitäen sekä ekologisia, että taloudellisia näkökulmia: pitkän lipan ansiosta talo ei kuumene kesällä liikaa, mutta talvella matalalta paistava aurinko pääsee lämmittämään. Mikäli siis löydät mielenkiintoisen mallistomallin, kannattaa muistaa, että voit muokata mallista perheesi tarpeisiin sopivan hirsitalon. Alle 25 m 2 25-49 m 2 50-99 m 2 100-149 m 2 150-200 m 2 Yli 200 m 2 Hakusana: Alle 100 m 2 Alle 15 m 2 15-19 m 2 20-25 m 2 Yli 25 m 2 Alle 50 m 2 50-74 m 2 75-100 m 2 Yli 100 m 2 Kerrosmäärä: 1 Kerrosmäärä: 1,5 Kerrosmäärä: 1. Saamme kiitosta erityisesti laadukkaista tuotteista, vahvasta arkkitehtuuriosaamisesta, kilpailukykyisistä hinnoista sekä laajasta talo-, huvila-, sauna- ja piharakennusmallistosta. Yli 50 000 maailmanlaajuisesti toimitetun hirsirakennuksen sekä vuosikymmenten aikana kertyneen kokemuksen ja tietotaidon pohjalta on syntynyt toimivat ja turvalliset rakenne- ja rakentamisratkaisut, joita testaamme sekä omassa laboratoriossamme että ulkopuolisten tutkimuslaitosten kanssa.

Next

Terveellinen ja kestävä hirsitalo / Kontio

Kontio hirsitalo

Tuo energiatodistus on myös mielenkiintoinen. Tämä voisi siis olla hyvinkin toimiva ratkaisu etelämpänä, missä pakkasia on todella vähän verrattuna näihin leveysasteisiin. Maailman suurimpana hirsitalotoimittajana jalostamme ja tuotamme puutuotteet itse tukista valmiiksi lopputuotteeksi saakka. Puuhun voi ja kannattaa yhdistää muita materiaaleja, jotta hirsipinnat pääsevät oikeuksiinsa. Perinteisen hirsitalon suunnittelussa on otettava huomioon hirren painuminen. Tilaamalla Kontio-hirsirakennuksen saat avuksesi luotettavan ja maailman suurimman hirsitalotehtaan asiantuntemuksen.

Next

Kontio Rantala B: hirsitalo unelmaa kohti. : toukokuuta 2013

Kontio hirsitalo

Suuri osa toimittamistamme taloista on asiakkaan tarpeisiin räätälöityjä. Honka-hirsitalot syntyvät suurella sydämellä Karstulassa Toteutamme jokaisen Honka-kodin ylpeästi suurella sydämellä ja intohimolla. Meidän uuni on siis käytännössä mittatilaustyönä tehtävä, koska vastaavaa mallia ei ole olemassa. Laatu on meille kunnia-asia, joten haluamme käyttää kaiken yli kolmekymmenvuotisen hirsitalorakentamiskokemuksemme hyödyksemme, jotta juuri sinun unelmistasi tulee totta. Alunperin ajateltiin, että otamme rapatun takan, missä on kaakelit etuosassa. Kun yhdistetään nykyajan kansainvälinen arkkitehtuuri ja ikiaikainen hirsi, syntyy kodikkaimmat hirsikodit - Kontio on koti. Sisääntulo kuisti Kotihoitohuoneesta käynti ulos päädyssä Takapihan maisemaa Ensi viikolla on myös virallinen aloituskokous valvojien ja rakennustarkastajan kanssa.

Next

Hirsitalo ja hirsihuvila toiveidesi ja tarpeidesi mukaan / Kontio

Kontio hirsitalo

Töissä ollessa oli maisemat huisisti muuttuneet! Nyt siis pitäisi osata ajatella valaistus jo sisustuksellisenakin elementtinä. Tänään oli tonttia jo tasoiteltu ja jonkinlaista kivimuuria hahmoteltu. Lämmitysjärjestelmästä kyseltäessä saimme usein vastaukseksi, että maalämpö on tänä päivänä se järkevin ja pitkässä juoksussa taloudellisin vaihtoehto. Laajan yhteistyöverkostomme ja asennuspalvelumme avulla saat hirsitalon tai -huvilan vaikka täysin valmiina, toimitettuna ja asennettuna, sovitussa aikataulussa. Kaiken kaikkiaan ei kuitenkaan voida olla kuin tyytyväisiä, sillä vastaavissa tilanteissa käy monelle todella paljon huonommin.

Next

Kontio Rantala B: hirsitalo unelmaa kohti. : toukokuuta 2013

Kontio hirsitalo

Joskus mallistosta ei löydy sopivaa vaihtoehtoa tai toiveena on täysin uniikki koti ainutlaatuiselle tontille. Laaja ja moderni hirsitalomallistomme on suunniteltu kaupunkiasujan tarpeisiin. Pyydä hirsitalopaketeistamme lisätietoja lähimmältä Kuusamo-myyjältäsi, autamme sinua mielellämme. Hirsitalon hinta sisältää valitun toimituslaajuuden mukaiset tuotteet, tontille toimituksen sekä talopaketin asennuksen sovittuun valmiusasteeseen. Alunperin kalusteiden suunnittelu olisi pitänyt toteutua Novartin kanssa sähköpostin ja puhelimen välityksellä, mutta toiveestamme saimme kuitenkin käydä kalusteita suunnittelemassa Joensuussa.

Next

Hyvän elämän hirsitalot ja hirsimökit

Kontio hirsitalo

Näistä syistä hirsitalo on turvallinen ja terveyttä edistävä valinta niin asuin- kuin toimistorakennuksenakin. Viihtyisä ja kaunis Ecoste-hirsitalo säilyttää arvokkuutensa ja arvonsa. Valitse kotisi muuttovalmiina — tai vieläkin täydellisempänä kaikki maatyöt sisältävänä toimituksena. Harkkojen pinta oli myös saanut jo laastia pintaan. Kerro toiveesi, niin toteutamme perheellesi myös täysin yksilöllisen — tontillesi ja elämäntilanteeseesi parhaiten soveltuvan kodin. Alkuun olimme kuitenkin sillä kannalla, ettei se kustannuksiltaan mahdu meidän budjettiin. Torstain ja perjantain aikana projekti jatkui harkkojen muurauksella, mikä on kuulema saatu hoidettua.

Next