Kokeriet sandefjord meny. Pir4

Pir4

Kokeriet sandefjord meny

Du kan enkelt be om å slettes fra våre systemer som lagrer denne informasjonen. Søk Dersom søk er tilgejngelig på nettstedet vil vi lagre informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i søkeverktøyet. Nye Pir4 er det siste og mest spennende tilskuddet til restaurant og bar utbudet i Sandefjord. Dette gjør at adressen ikke kan benyttes for å identifisere den enkelte bruker. Denne målrettingen bidrar til en mer relevant markedsføring for deg som bruker.

Next

Pir4

Kokeriet sandefjord meny

Dersom vi i en tidsperiode benytter oss av Google AdWords og sporer handlinger som et resultat av klikk på en annonse, vil Google samle informasjon for å tilpasse annonser for brukere basert på interesser og tidligere nettstedsbruk. Du kan også blokkere fremtidig lagring av informasjonskapsler i nettleserens meny. Merk at persondata som samles inn på vårt nettsted vil også oppbevares i en sikkerhetskopi i inntil 1 måned etter at data er slettet. Hvordan får vi personopplysninger fra deg? Denne nettsiden benytter seg av informasjonskapsler av nettopp slike hensyn, men samler ikke på data som kan identifisere deg eller som vil kunne krenke ditt personvern. Denne informasjonen lagres i vårt epostsenter, prosjektstyringsverktøyer eller på telefon dersom vi kontakter deg. Når du har et aktivt kundeforhold hos oss anses kontakt med deg som et naturlig ledd i vårt samarbeid. Hvor lenge må vi lagre opplysningene? En informasjonskapsel er en tekstfil som ved besøk eller interaksjon med en nettside lagres i din nettleser sitt minne.

Next

Kokeriet, Sandefjord

Kokeriet sandefjord meny

Dersom vi benytter annonseringer for å skape trafikk og interesse inn til vår nettside vil vi kunne innhente samme informasjon som beskrevet over. Om Kokeriet Kokeriet restaurant og bar er plassert i nydelige omgivelser på bryggekanten i Sandefjord. Dette er i likhet med Google Analytics også underlagt Googles retningslinjer for personvern. Dette fordi vi er avhengig av å kunne hente inn all data i tilfelle det oppstår et fullstendig datatap. En informasjonskapsel er en tekstfil som ved besøk eller interaksjon med en nettside lagres i din nettleser sitt minne. I henhold til Google sin personvernpolitikk samles det ikke inn eller brukes informasjon som kan brukes til å identifisere individer.

Next

Posthuset Sandefjord

Kokeriet sandefjord meny

Skjemainnsending Hvis du ønsker å bruke vårt kontaktskjema, eller andre skjemaer på nettsiden, vil innsamlede data kun bli brukt av oss og bare i den grad det er nødvendig for å drive kundeservice. Lokalene er innredet med autentiske gjenstander, bilder og annen dokumentasjon fra ulike hvalfangstekspedisjoner. Det deles kun informasjon som er nødvendig for normal tjenesteleveranse hos oss. Ta gjerne kontakt med oss dersom det skulle være noe du lurer på. Så hva bruker vi personopplysningene til? Du kan benytte nesten alt innhold på vår nettside uten å oppgi dine data. Alle våre ansatte er underlagt taushetsplikt vedrørende dine personopplysninger. Hvem utleverer vi disse opplysningene til? Du kan enkelt be om å slettes fra våre systemer som lagrer denne informasjonen.

Next

Restaurant Kokeriet, Sandefjord

Kokeriet sandefjord meny

YouTube Vi benytter YouTube for å vise videoer. Denne informasjonen er ikke personlig identifiserbar. Restauranten ligger i unike omgivelser med fiskehandler Brødr. Jeg startet denne restauranten for å gi alle i Sandefjord og tilreisende gode opplevelser på bryggekanten. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt betre. Denne informasjonen er nyttig for å kunne gjøre nettsiden mer brukervennlig og forbedre vår kommunikasjon til deg som bruker. Jeg har med Brygga 11, Geir Skeie tenkt å gi Dere som gjester denne sjømaten tilberedt enkelt med sesongens råvarer og smaker.

Next

Meny > Brygga11, Geir Skeie

Kokeriet sandefjord meny

Utforsk menyen vår til venstre. Du kan selv slette vedvarende lagring av informasjonskapsler i din nettleser, fremgangsmåten er noe ulik etter hvilken nettleser du benytter. Vi har latt oss inspirere av Sandefjords gylne tider — hvalfangstiden. Denne nettsiden benytter seg av informasjonskapsler, men samler ikke på data som kan identifisere deg eller som vil kunne krenke personvernet. Loggfiler Som de fleste andre nettsider bruker vi loggfiler. Dette gjør vi for å kunne feilsøke eventuelle problemer, utlevere data til myndigheter i de tilfeller en begjæring foreligger, samt å kunne identifisere og sperre for hackerangrep. Når og i hvilken grad vi registrerer og behandler personopplysninger når du bruker vår nettside, beskrives som følger: Google Analytics Nettsiden bruker Google Analytics som analyseverktøy, hvor informasjonen er lagret på en av Google sine servere.

Next

Meny > Brygga11, Geir Skeie

Kokeriet sandefjord meny

Plassert på vannet ved siden av Kokeriet kommer vi å tilby ekte vedfyrt italiensk pizza i verdensklasse, servert i en uformell stemning i nye lune, lyse og moderne lokaler ved sjøen. Vi ønsker deg et smakelig måltid. Berggren vegg i vegg som leverer oss sprell fersk, lokal sjømat av beste kvalitet hele året. . Personvernserklæring Vi ønsker nå å informere deg om hvilke personopplysninger vi lagrer i forbindelse med ditt besøk på vår nettside, og til hvilke formål de brukes.

Next

Posthuset Sandefjord

Kokeriet sandefjord meny

Perfekt for en hyggelig kveld ute sammen med venner og familie. Sesongens meny Velkommen til Sandefjords eneste sjømatrestaurant. Ingen av våre underleverandører eller samarbeidspartnere knyttet til oss kan bruke disse opplysningene til annet formål enn avtalt med oss. Så lenge du er i aktiv kontakt eller relasjon med oss vil vi beholde informasjonen frem til den ikke lenger er nødvendig eller du ber om å bli slettet fra våre systemer. Vårt ønske er å servere deg smakfulle retter i omgivelser med mye historie i veggene. Hensikten med slike kapsler er å huske tidligere brukerinnstillinger og gi en mer personlig tilpasset brukeropplevelse eller innhente statistikk som gir innsikt i brukeratferd slik at nettsiden kan optimaliseres. .

Next