Knäckig rabarberpaj. Underbart goda paj recept: Knäckig rabarberpaj

Matro: Knäckig rabarberpaj

Knäckig rabarberpaj

Jag älskar inredning och trädgårdsbestyr, laga mat,baka och att sy och pyssla när tiden finns. Pajen får en knäckig yta och sötman balanserar syran vilket ger en underbart god rabarberpaj. Vi fick reda på att vår älskade lilla dotter var komjölksproteinallergisk, i december 2009, när hon var fyra månader gammal. Baka är något jag tycker är himla roligt och här i min blogg delar jag med mig av olika recept! Håller även kurser, workshops och föreläser om entreprenörskap, digital marknadsföring mm. Rabarberpajen är härligt knäckig med knaprigt smuldegtäcke och knapriga rabarberbitar. Malin heter jag, kallas för Malla. Vi uppskattar om du kommenterar recepten.

Next

Mumsfillibaba!!!: Knäckig Rabarberpaj

Knäckig rabarberpaj

Ringla sirapen över rabarbern och smula över degen. I fredags kunde jag äntligen skörda lite rabarber. Absolut nödvändigt om det är senare på säsongen och rabarbern börjar bli träig. Vi lägger inte upp all mat, bara den som blir tillräckligt god. En gift två-barnsmamma i mina bästa år. Är du intresserad av att annonsera hos It's a house eller har andra frågor kan du kontakta mig på itsahouse hotmail. Blanda smör, mjöl, havregryn och socker till en grynig deg.

Next

Knäckig rabarberpaj

Knäckig rabarberpaj

Fördelen med att grilla är att man sitter ute och äter. Tipsa gärna någon du tycker om alternativt länka hit om ifall du hittar nåt du gillar. Smält smöret i en kastrull, rör ner sirap och grädde. Skulle nog gräddat den några minuter till så hela ytan blev riktigt knäckig. I dag bjöd jag på fredagsfika på jobbet.

Next

Mumsfillibaba!!!: Knäckig Rabarberpaj

Knäckig rabarberpaj

Det här receptet på knäckig rabarberpaj med kolasmak är helt i klass med receptet på vår gamla vanliga och är en klar favorit i familjen. Smält smöret i en kastrull och rör i vispgrädde och sirap. Recept och foto kommer från en riktig foodie. Rör ner mjölblandningen i kastrullen. Grädda pajen mitt i ugnen på 150 grader i 40—50 minuter tills den fått fin färg. Det här behöver du till knäckig rabarberpaj med kolasmak: 500 g rabarber Verkar vara ett himla gott recept, men jag undrar hur i hela fridens namn du lyckas koka en kolasmet på 5 min? Ganska fast smet som inte rinner ner i frukten! Petersburg återvände jag 2003 till Halland och Vessigebro där jag numera slagit rot.

Next

Mumsfillibaba!!!: Knäckig Rabarberpaj

Knäckig rabarberpaj

Karolina Strandberg heter jag och håller tillsammans med min sambo J på att förvandla världens fulaste hyreshus till vårt drömhus invid Umeälven. Grädda i 175° i ca 25 min eller tills ytan blivit knäckig och njut med vaniljglass. Men vi är inga grillfantaster. Jag tittar in här när jag är tillbaka. Rör i hop till en jämn smet och häll över rabarberna. Vänd runt bitarna i socker och kardemumma.

Next

cat´s bak

Knäckig rabarberpaj

Grädda i mitten av ugnen ca 30 min. Ska få färg och bli en knäckig yta. Jag har smugit ut på altanen och sitter med min första kopp te och njuter av den i skuggan. Dock finns det få smulpajer som slår denna. Ovanligt sent för premiär, förra året grillade vi första veckan i april. .

Next

Lycklig i Halland: Knäckig rabarberpaj ger + poäng

Knäckig rabarberpaj

Tog nog bara fem minuter plus en stund i ugnen. Blanda mjöl, havregryn, bakpulver och socker i en bunke, Häll det sedan i kastrullen, den ska inte stå på plattan då. Smält smör, häll i sirap och grädde, vispa ihop och dra av kastrullen. Första vecka i juli ska vi till Ystad och träffa Anki o Håkan hurra och sedan till Karlskrona. Smält smör och blanda i sirap och grädde.

Next