Klokka på spansk. Å si hva klokka er på spansk

Å si hva klokka er på fransk

Klokka på spansk

Merk at man ikke kan dele 1999 i nitten nittini. . Ho har pannelugg og håret er stritt og langt. Det er ingen bedre måte å lære språk på enn å få et godt forhold til litteraturen. Det første du må gjøre er å fjerne endingen, slik at du sitter igjen med stammen av ordet.

Next

Norsk

Klokka på spansk

• Ord som ender på konsonant, får -es lagt til i flertall. For å bli venn med ordboka er det viktig å ikke bli frustrert over de utallige spanske synonymene. Det er derfor essensielt å bruke ordboka hyppig. De personlige pronomene yo, tú, él osv er ført opp i parentes fordi de oftest utelates. Lag en spotifyliste med kun spanske sanger. Da skal du få fem tips av meg for å mestre spansken! Jeg studerte på et språkakademi der i et helt år, og lærte meg flytende spansk.

Next

At kende klokken på spansk

Klokka på spansk

• For å fortelle om beliggenhet. Værsågod, vi håper ordboken nedenfor er til nytte! Bruk ferien til språkkurs Mitt aller beste tips om du virkelig er interessert i å lære deg spansk, er å dra til et land der spansk er det offisielle språket. Vosotros brukes ikke i Latin-Amerika. I dette kapitlet lærte du klokkeslett på spansk se forrige innlegg. Me pongo los pantalones azules. Predikativet er oftest det ordet som kommer etter verbet i setninger med verbet ”å være”. Jeg tar på meg de blå buksene.

Next

Klokken på spansk Flashcards

Klokka på spansk

Mer presist: når predikativet er et substantiv. Noen tommelfingerregler for å avgjøre hvilket kjønn et ord er: • De fleste ord som ender på -o, er hankjønn m. Følg derfor godt med i spansktimen, og bruk gjerne vår norsk-spansk ordbok som et et hjelpemiddel på veien mot å forstå spansk. Dersom man ønsker å si at noe foregår på et bestemt tidspunkt, brukes preposisjonen a: ¿ A qué hora llega el avión? Alltid entall La gente aquí es muy simpática. Es el veinte de noviembre de 1999. Begge bøyes uregelrett: Ser - være Estar — å være Entall 1.

Next

Vamos 1

Klokka på spansk

PowToon's animation templates help you create animated presentations and animated explainer videos from scratch. Tidsbruk registreres kun når dere er pålogget. Velg deg ut en dag hvor du skal dykke ned i spansk og latinamerikansk populærkultur. Kjønn Spanske substantiv har to kjønn: hankjønn og hunkjønn. Jeg vet det kan virke skummelt, men utbyttet er uvurderlig.

Next

Velkommen til spansk

Klokka på spansk

På spansk: Ella Es morena y tiene ojos verdes. Etter videregående skole flytta jeg til Barcelona, Spania. Litt rotete, men oversettelsene fra spansk til norsk er stort sett gode. En del verb kan brukes både med og uten refleksivt pronomen. Vær spanjol for en dag Spansk og latinamerikansk kultur har funnet veien til mange nordmenns hjerter. Språkskolene, lik den jeg gikk på, tilbyr ukes-og feriekurs. For å få registrert tidsbruk, må deltakerne logge seg på hver gang de bruker fagnettstedet.

Next