Kari marie ellefsen. Singel, men ikke ensom

Hjemme hos Karen Marie Ellefsen

Kari marie ellefsen

Jeg er lei av at det skal være om å gjøre å være så ung som mulig. If a new volunteer signs up in your requested photo location, they may see your existing request and take the photo. Var du gift og hadde barn, måtte du holde sammen uansett. Men de var sine egne herrer, eller kvinner. Enslige kan gjøre mange ting selv. Skal du ut en kveld, kan du spørre noen om å bli med på konserten, kinoen, i teateret. We have a volunteer within ten miles of your requested photo location.

Next

Singel, men ikke ensom

Kari marie ellefsen

Moren ble nesten 99 år og døde for fem år siden. Alt skal handle om ungdom for tiden. Jeg gikk annenhver dag på skolen og avsluttet folkeskolen i 1960. Av en eller annen grunn virker det som om damer klarer seg bedre alene enn menn når de kommer i den situasjonen. Tidlig var det både lek og alvor. Kroniske sykdommer kom da hun var midt i førtiårene. Sette barn i fokus Det moderne samfunnet er fullt av fasetter.

Next

Karen Marie Ellefsen (1878

Kari marie ellefsen

Jeg kaller ikke folk gamle før de er over 80. Harmoni med meg selv Lille Ragna hadde et titalls voksenpersoner rundt seg under oppveksten. Your account has been locked for 30 minutes due to too many failed sign in attempts. Langt fra flaut Da moren og faren levde, var de aldri opptatt av at datteren var singel. Faren døde av kreft 78 år gammel, i 1996.

Next

Karen Marie Ellefsen (1878

Kari marie ellefsen

Da hadde jeg syntes det hadde vært komplisert. Jeg hadde mer kontakt med dem som ikke var gift enn med dem som var gift og hadde barn selv. Hun innrømmer også at det kunne vært hyggelig å ha barn. Det går godt an å ha et fint liv selv om du bor alene. Ragna Nogva har fått en del juling helse­messig.

Next

John Strøm, b:

Kari marie ellefsen

Det hendte jeg tok en sydentur om vinteren, men alle andre ferier, sommer, påske, jul og i helger, da dro jeg til Valdres. Ta initiativ Ragna Nogva sier hun aldri har følt skam over å være enslig. Hun var eldst av fire søsken og sier hun hadde en flott barndom. Har du tatt alle avgjørelser selv gjennom hele livet, da blir du jo veldig selvstendig. Jeg gjør det enklere enn om jeg hadde hatt familie. Jeg er overhodet ikke opptatt av det. Jeg tror du må føle deg mer mislykket om du har vært gift eller hatt langt samboerforhold, og så går det åt skogen.

Next

Hjemme hos Karen Marie Ellefsen

Kari marie ellefsen

Hvis jeg hadde mer enn én dag fri, dro jeg hjem. Jeg er luta lei aldersfokusering. Er det noe hun er stolt av, så er det å være singel. Jeg har som sagt heller ikke lagt skjul på at jeg ønsket at jeg hadde fått barn. Hadde jeg hatt barn, hadde det kanskje vært det verste. Fiskerkonene måtte være svært selvstendige fordi mennene var på sjøen mesteparten av året, på sildefiske og lofotfiske. Jobben har vært veldig viktig.

Next

Singel, men ikke ensom

Kari marie ellefsen

Hun har heller ikke familie og bor også alene. De var med på å påvirke oss med sine holdninger. Er ikke ensom Karen-Marie Ellefsen sier hun alltid har vært trygg på seg selv. Likevel er det ikke noe jeg gråter over. We have 2 volunteers within ten miles of your requested photo location. Selv mener hun at livet hennes ble formet i barndommen. Jeg er kort sagt singel — og fri.

Next