Italiensk marengs. Frk Cupcake: Italiensk marengs

Grundopskrift: Marengs frosting ⋆ Cupkageriget

Italiensk marengs

Jeg er fornyeligt begyndt at prøve kræfter med marengs, og jeg var forberedt på den ikke sad lige i skabet første gang. Det er lidt træls ikke kan kunne lave kyskager… Mvh. Alternativt kan man duste dem med perlemorspulver efter de er bagt. Op til en lille sammenkomst med gode venner, forsøgte jeg at lave minimarengsbunde. Det kommer an på årstid og vejr. Jeg elsker italiensk marengs og jeg laver næsten altid denne slags marengs når jeg skal komme marengs oven på kager og desserter. Læs også: En middag er ikke fuldendt, før desserten er serveret og indtaget.

Next

Kyskager med lakrids

Italiensk marengs

Men det at piske smør og flormelis sammen først, for at vende melet i, det gør altså processen bulletproof. Den syrlige tærte passer perfekt til den sødmefulde marengstop og skaber en sand symfoni i din mund. Hvis du laver en frosting med smør i - skal de i køleskabet efter cupcakesne er pyntet. Hos os er det lovligt at fejle, så længe man har det sjovt imens. Søg og du skal finde Søg efter: Mit navn er Nina, og jeg er kvinden bag Cupkageriget. Jeg overvejer at putte lidt gul pastafarve i, så den får en sart gul farve! Pisk massen over vandbad, til den er helt tyk og stiv. Og på den måde er lagkagebundene endda naturligt glutenfri og laktosefri.

Next

Citrontærte

Italiensk marengs

Derudover afhænger det også af, hvad man skal bruge marengs til. Sørg for at der ens i størrelsen, da de ellers vil bage forskelligt. Marengsen kan bruges som den er, brændes med en gasbrænder eller bages i ovnen. Du kan med fordel sætte kagerne et lunt, tørt sted inden de skal serveres. Hvis jeg fik gæster ville jeg enten blande ingredienserne i min røreskål, og så koge siruppen og blande den i æggehviderne umiddelbart før jeg skulle servere dem. Man ser at mange pynter med små kys på kagerne for tiden, så jeg tænker at der må været noget erfaring med der derude. Marengskys laves ved at bage marengs bestående af sukker og æggehvider i ovnen.

Next

Frk Cupcake: Italiensk marengs

Italiensk marengs

Jeg synes at disse små kager er den perfekte mundfuld af smag. Det er i bund og grund æggehvide og sukker, så der er også noget syndigt over en marengs — det er ikke for dig der er sukkerforskrækket! Nævn os med tagget GastroFun. Fransk marengs: Denne type er den nemmeste at lave. Det kan nemlig være svært at bage marengs, så de får den helt rette sprødhed, blødhed og farve. Alt efter hvilken marengs du ønsker varierer temperaturen og bagetiden: Ønsker du en marengs, der er sprød uden på men en anelse blød i midten? Den Italiensk marengs er også rigtig god som frosting ovenpå cupcakes. Et godt alternativ kan være at bruge en bunsenbrænder til lige at give marengsen lidt farve og sprødhed. Eller mere specielle med matcha te som inspiration til andre desserter.

Next

Cupcakes med lemoncurd og italiensk marengs

Italiensk marengs

Det finder jeg jo nok ud af hen ad vejen. Selv den mindste smule fedtstof eller urenhed kan resultere i, at marengsen ikke kan piskes stiv nok, så man ikke kan få kysset pænt i toppen. Læs videre her og få succes med marengs! Risene trækker fugten fra køleskabet til sig. Når sukkeret er smeltet tages skålen af varmen igen. Schweizisk marengs har en glattere og finere struktur end den franske. Sluk ovnen og lad den være lukket i minimum 1 time indtil den er helt kold.

Next

Italiensk marengs opskrift fra Bageglad

Italiensk marengs

Du kan sagtens putte marengsfrosting på om formiddagen, hvis I skal have kagerne om aftenen. Hæld langsomt sukkervandet i en tynd stråle i de stiftpiskede æggehvider, mens elpiskeren stadig rører rundt. Men det resulterede altså i en over pisket marengs, som stadig var knasende. Jeg ville vente med at sprøjte frostingen på til den dag de skal bruges. Fordelen ved disse opskrifter er at de virker mindre fede og søde end traditionel smørcreme, da æggehviderne i marengsen giver smørcremen en helt anden lethed.

Next

Grundopskrift: Marengs frosting ⋆ Cupkageriget

Italiensk marengs

Jeg laver et indlæg på et tidspunkt, der specifikt handler om og , hvor jeg forklarer, hvorfor det ene er bedre end det andet. Vejret i går bød på både sol, regn, blæst, hagl og lidt sne. Hvis det bliver til en fast kugle, er sukkeret varmt nok. Om du bruger pasteuriseret æggehvider eller fra rå æg er helt op til dig. Sukker og en smule vand varmes op i en gryde til 115 grader.

Next

Sådan laver du de lækreste marengs!

Italiensk marengs

. Og størkner de på samme måde efter en nat i køleskabet, som når man laver det med smør og flormelis? Jeg håber at min blog kan vise hvor nemt det kan være, at lave lækker og velsmagende mad helt fra bunden. Hvis du vil farge marengsen, er det best å bruke konsentrert konditorfarge som ikke tynner ut marengsen såkalt pastafarge. Se her: Pasteuriserede hønseæggehvider fra skrabeægsbesætninger 90% , vand, surhedsregulerendemidler: citronsyre og trinatriumcitrat, konserveringsmiddel: kaliumsorbat, stabilisator: guar gummi Har du prøvet at lave dem med almindelige æggehvider? Vi er GastroFun - velkommen til! Har du prøvet at eksperimentere med forskellige typer af marengs, eller er det en fransk marengs du laver? Idag har jeg bagt med en ny frosting. Tilsæt sukkeret undervejs lidt ad gangen, mens der stadig piskes. Ellers ved jeg ikke, hvad problemet skulle være. Æggehvider der har stuetemperatur er nemmere at piske stive end helt kolde æggehvider.

Next