Internetgazet heusden zolder. Archief april 2019

Archief maart 2019

Internetgazet heusden zolder

Die startten allemaal samen wat de wedstrijd toch tot een massagebeuren maakte. In één van de auto's raakte een jongedame gewond, zij is met de ambulance naar het ziekenhuis afgevoerd. De kinderen van de taalstimulering volgen workshops zoals met afvalmateriaal een kunstwerk maken, experimenteren met natuur en wetenschap of ze maken een educatieve wandeling. Fons Caubergs en Danny Wendelen zorgden voor een goed verloop van deze mooie dag die startte met een stevige regenbui maar nadien vrij droog verliep. Hij was geboren op 18 juni 1929 in Heusden.

Next

Archief augustus 2019

Internetgazet heusden zolder

Aarzel niet, zodat we op tijd weten hoeveel treinen moeten bestellen. Heusden-Zolder lanceert het project 'Kijk! Je kan toch geen liefde geven aan jouw eigen kinderen en al die kindjes in je klas? Hopelijk tot op een van de volgende meetings? Ook de aanleg en heraanleg van de publieke ruimte is voorzien. Fijne herinneringen aan de geweldige vakanties met mijn ouders en broers. Daarna is er gelegenheid tot groeten in funerarium J. Overigens wordt in Zuid-Limburg gepraat over een fusie waardoor een grote zone met Tongeren en Sint-Truiden en omringende gemeenten zou tot stand komen. Hij was geboren op 19 december 1926 in Zolder. In Tervant zijn de werken begonnen aan de inbreiding van het Paals gehucht.

Next

Archief augustus 2019

Internetgazet heusden zolder

Dat is het bedrijf dat is opgericht door Roger Lambrecht, de voorzitter van voetbalclub Lokeren. De buitenactiviteiten op Mijn-Kracht hadden ook vandaag duidelijk te lijden onder het wisselvallige weer. Een mooi initiatief om de buren beter te leren kennen en een gelegenheid om te checken of alles goed met je gaat. Het zal druk worden die avond, je kunt dus best je kaart vooraf komen, in één van de sporthallen van Heusden-Zolder, bij de hulpdiensten, Gezellehuis of kapper Marnic. Een eerste reeks aanvallen zal wellicht vanavond ingezet worden tijdens de verenigde gemeenteraardscommissie over onder meer het beleidsplan en de gewijzigde financiële reglementen en retributies. In Deinze bezochten zij het museum 'Mudel' met een prachtige tentoonstelling over de zusters Maricolen, die ook in Zolder altijd actief zijn geweest.

Next

Heusden

Internetgazet heusden zolder

In de verschillende manches van de historics en youngtimers was het Luc Moortgat met zijn Porsche 964 Cup die de snelste was, zowel in de kwalificaties als beide races. Martha Schaeken is overleden op 19 januari, ze was geboren op 26 december 1930. We hebben zo een mooie Finse piste waar toch heel wat sportievelingen wekelijks hun conditie komen trainen. De dames van de breigroep, de vrouwenvereniging Dogus en bewoners van de wijk lieten hun warm hart spreken. Hij was geboren op 8 juni 1942 in Zolder. De reacties waren unaniem positief.

Next

Beringen, het nieuws

Internetgazet heusden zolder

Nu hebben ook de voetballers Stijn Stijnen foto en Luc Nilis toegezegd, samen met motorracer Werner Daemen en uit het wielrennen Jan Kuyckx. Momenteel zijn de aanpassingswerken van de nutsmaatschappijen al in uitvoering. Op de off kans dat je site die een hoge bekendheid, zowel je meer gast verdwenen en je pick-up hoog voordeel op promoties die je laten zien. Jessica heeft Alopecia, dat is een aandoening waarbij iemand plots kaal wordt. De vakantie loopt ten einde en dat betekent dat het zwembad Terlaemen morgen ook zijn poorten sluit. De jaarlijkse 'Toast Literair' van Davidsfonds Koersel werd opgeluisterd door de leerlingen van de muziekacademie van Beringen.

Next

Nieuws Heusden

Internetgazet heusden zolder

Het stadsbestuur ging akkoord om dit stuk te kopen. Het accent ligt ook nu weer op live muziek uit de jaren '70 tot 2000. Een zichtbaar aangeslagen burgemeester Borremans van Heusden-Zolder spreekt van een zwarte zondag. Punten die zeker op de agenda staan: sluiting kinderopvang De Val, update ontsluitingsweg kolenhaven Lummen, teruggekoppeling gemeente na de volksraadpleging van mei, de geluidsschermen aan de Westlaan en de fietspaden in de Kerkstraat. De bewoners van de Trommelaar, Sparrestraat en Klein Oelenstraat in Tervant komen elk jaar samen om te klinken op het nieuwe jaar. Daar bracht onder meer Marcel Veltjen de jeugd de geheimen van de reuzen bij en werd uitgelegd hoe een reus gemaakt en verplaatst wordt. De uitvaartdienst heeft plaats op vrijdag 24 januari om 11 uur in de aula op hetzelfde adres.

Next

Heusden

Internetgazet heusden zolder

Er viel één gewonde en het bedrijf moest 4 auto's takelen. Je moet ook nofollow-tag toe te voegen aan de links, je denkt dat het niet nodig heeft. Zo staat op 21 maart weer de nationale applausdag op het programma, ondertussen zal op 11 februari de lokale stuurgroep geïnstalleerd worden. Er komt … Vrijdag 30 augustus 2019 De familie Veltjen-Pieters trok voor een week naar het zonnige Ierland met daarbij een roadtrip over Zuid-Ierland die eindigde in Dublin. Met de steun van een uitgebreide en luidruchtige aanhang, toonden de bezoekers met een sterk collectief blok dat ze niet toevallig bovenaan staan, want ze scoorden een kurkdroge 0-3. Daarvoor moet je wel weten hoeveel gemeenteraadsleden Heusden-Zolder telt. De Fietsersbond hoopt alvast dat het initiatief navolging krijgt.

Next