Interiør stue. Stue interiør

Innredning stue

Interiør stue

Tak- og vegglamper fra Porta Romana. Er det første du møter en massiv stol- eller sofarygg? Tufty-Time sofa is characterized by the upholstery, available in fabric or leather, is subdivided into large squares that are joined by pleats, perforated in the leather version. There are five basic styles of curtains for modern. Lag deg en inspirasjonsmappe på Pinterest og samle bilder av møbler, gjenstander og rom som inspirerer deg, det vil ganske rask utkrystallisere seg en stil. I de siste fem årene har hun drevet eget firma. Noe hun løser ved blant annet å henge gardinene høyt opp mot taket og deretter henge opp en forlenget liftgardin som når ned til akkurat litt over vinduslisten.

Next

Stue interiør

Interiør stue

Her er sofaen plassert for å gjøre det beste av en utsikt. Nøye utvalgte detaljer tilfører dybde og energi. Dessuten er det viktig å løsrive seg fra stivbente regler om at enkelte møbler passer best langs en vegg og lignende. Å kunne regulere lyset deretter er helt essensielt for å skape et hyggelig interiør, understreker Sjøholt. Sjøholt er interiørdesigner og har jobbet med tekstiler og interiør i en årrekke.

Next

Innredning stue

Interiør stue

The Dylan is Netherlands Leading Hotel! En ypperlig løsning dersom man trives med å kokkelere mens gjestene sitter rundt bordet, samt benytte bordet som arbeidsplass på dagtid. De kan markere en fin bruddlinje i et interiør som ellers går i en jevn fargepalett. Skulle du ønske innboksen din var mer trendy? Vi lever i et land med fire forskjellige årstider og ulike lysforhold. En lenestol og to gode puffer sørger for at opplevelsen blir luftig. Maleri signer Anne Siv Falkenberg Pedersen.

Next

Innredning stue

Interiør stue

I dag er det mange som har åpen løsning mellom stue, spisestue og kjøkken, dermed blir kjøkkenbordet og øyas plassering i slike stuer et sentralt punkt i planleggingen. Og det behøver ikke å bli dyrere, ifølge Sjøholt. . Og ikke minst, hvordan leves livet i stua? Whichever camp you land in, modern styling certainly helps to narrow down the options when it comes to window treatments. Gulvlampen Balloons fra Karkula gir stemningslys når mørket faller på. Når du kommer inn i rommet: Hva er det første du vil se? En sofa som står ut fra veggen gir mer luft i rommet. Glem trender, de er forbigående.

Next

Interiør til stue

Interiør stue

For en vellykket og funksjonell komposisjon er det viktig å kjenne svarene på slike og lignende spørsmål, enten man innreder for seg selv eller hos andre, forklarer hun. Hvordan du vil at stuen skal oppleves? Hvilke interesser har man, hvilke gjenstander er det viktig å ha med seg i interiøret. Trendelementet får du inn gjennom mindre detaljer som er enklere å bytte ut enn et større møbel eller gjenstand. Er det peis som skal nytes fra flest mulig vinkler? Da er det også lettere å finne stoffer og teksturer som både kommuniserer og harmonerer med hverandre, anbefaler Sjøholt. Veggene er trukket med tekstiltapet, mens to runde Frigerio-stoler og en lenestol fra Arketipo møtes rundt bordet fra samme produsent.

Next

Interiør til stue

Interiør stue

Gardinene i bakgrunnen er valgt i nyanser som går nesten i ett med veggen, som er malt med Jotun Lady 10342 Kalkgrå. Tre inn i en spennende verden av mote, skjønnhet og interiør. Tufty-Time is a cozy sofa in Its more pronounced depth. Det blir noe mykt å hvile føttene på samtidig som det både luner og avgrenser rommet. Of course I love the heavy linen upholstery fabric and loose slipcover style.

Next

Innredning stue

Interiør stue

Dette tv-hjørnet er en del av en åpen romløsning. Med en slik løsning kan smale konsollbord inntil veggen for plassering av pyntegjenstander og lignende, være en god ide. Bak sofaryggen går rommet videre i en L-formet spiseavdeling med mellom spisestuebordet og selve kjøkkensonen. Hun er særlig opptatt av harmoni og flyt, og at interiøret har innslag av private gjenstander med affeksjonsverdi for eieren. See more ideas about Interior design, Interior and Home decor.

Next

Interiør til stue

Interiør stue

Har du et tungt statement i rommet som for eksempel en stor stol eller et markant maleri på veggen, så pass på å veie opp tyngden på den andre siden av interiøret med noe som skaper likevekt. Nøye utvalgte objekter og et maleri signert Sverre Schyberg Olsen, skaper interesse. Noen ganger kan spesialtilpassede møbler være en smart løsning. Men legg gjerne vekt på teksturen i gardinstoffet, eller tekstilene du har i rommet. Personlige gjenstander og arvede klenodier som betyr mye for deg bør ha en sentral plass i stua.

Next