Hzzo natječaji. Hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje » (HR) Natječaji

Ministarstvo zdravstva Republike Hrvatske

Hzzo natječaji

Natječaji Obavijest o rezultatima javnog natječaja za prijam u radni odnos objavljeno 17. Ukoliko nastavite koristiti stranicu smatramo da ste suglasni. Franje Tuđmana 37 objavljeno 05. Neke kolačiće postavljaju usluge trećih strana koje se prikazuju na našim stranicama. Cilj nam je na što jednostavniji, brži i pregledniji način prikazati rad i aktivnosti Zavoda.

Next

Splitsko

Hzzo natječaji

Novim usklađivanjem propisa ovo pravo dobivaju i trudnice i dojilje jer su izmijenjeni i dodani novi dijagnostičko-terapijski postupci u Odluku o osnovama za sklapanje ugovora o provođenju zdravstvene zaštite iz obveznog zdravstvenog osiguranja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića. . Korisnik u svako doba može povući navedenu suglasnost i privolu odjavom sa mailing liste na koju se prijavio. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. U prijedlog Liste prvenstva uvršteno je 39 kandidata.

Next

Hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje

Hzzo natječaji

Hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje u daljnjem tekstu: Zavod priprema objavu Natječaja za sklapanje ugovora o provođenju zdravstvene zaštite iz obveznog zdravstvenog osiguranja za ugovorno razdoblje 1. Prosječna svota doplatka za djecu uključene razlike za prethodne mjesece iznosi 375,07 kn. Ove stranice koriste različite vrste kolačića. Procjena potrebnih sredstva za isplatu doplatka za djecu iznose 112. Poštovani, osobito mi je zadovoljstvo i izuzetna čast upoznati Vas s Udrugom poslodavaca u zdravstvu Hrvatske, našim trenutnim aktivnostima, planovima i projektima u predstojećem razdoblju.

Next

Hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje » (HR) Natječaji

Hzzo natječaji

Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte. Ispričavamo se zbog greške u pozivu od 06. Ove internetske stranice koriste kolačiće tzv. Otvorenog javnog natječaja za financiranje pripravničkog staža doktora medicine, doktora dentalne medicine, magistara farmacije i magistara medicinske biokemije i laboratorijske medicine u općim bolnicama u 2019. Statuta Kliničkog bolničkog centra Split, a povodom raspisanog natječaja koji je objavljen 11.

Next

NATJEČAJI

Hzzo natječaji

Franje Tuđmana 37 objavljeno 01. Ova web stranica dio je nastojanja Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje da se s osiguranim osobama uspostavi otvorena i kvalitetna komunikacija. Kolačići su male tekstne datoteke kojima se koriste internetske stranice kako bi unaprijedile korisničko iskustvo. Javni poziv za prikupljanje neobvezujućih ponuda za kupnju stambenog prostora u Zagrebu objavljeno 24. Zakon dopušta spremanje kolačića na vaš uređaj ako je izričito potreban za rad stranice. Web stranica koristi kolačiće Ova web-stranica koristi kolačiće. Temeljem Odluke Kliničkog bolničkog centra Split od 11.

Next

Klinički bolnički centar Split

Hzzo natječaji

Pročitajte više na stranici Pravila privatnosti. Hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje objavio je dana 6. Uvidom u cjelovito izvršenje bolnica u svim segmentima s trendom povećanja izvršenja, zatim značajan porast troškova za posebno skupe lijekove u 2019. Autorska prava — Hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje. Predstavljamo Vam našu novu, redizajniranu i osuvremenjenu web-stranicu, uz nove funkcionalnosti prilagođene za korištenje mobilinim te. Stoga je donesena Odluka o izboru doktora medicine bez specijalizacije za koje će se financirati rad pod nadzorom osnovom Javnog natječaja iz 2019.

Next

Hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje » (HR) Natječaji

Hzzo natječaji

Za sve ostale vrste kolačića potrebno nam je vaše dopuštenje. Mi koristimo kolačiće kako bismo osigurali pravilan rad našeg web-mjesta, za sakupljanje statističkih podataka i u marketinške svrhe. Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Franje Tuđmana 37 objavljeno 15. Prosječna svota doplatka za djecu bez razlika za prethodne mjesece iznosi 365,28 kn.

Next

Provjera statusa obveznog i dopunskog zdravstvenog osiguranja

Hzzo natječaji

. . . . . . .

Next