Hvordan feste tråder. Hvordan feste tråder mens du strikker

Judith sin strikkeblogg: Mønsterstrikking med to tråder

Hvordan feste tråder

Kva som er riktig for deg, kjem an på om du er oppteken av å ha ein bunad som ser ut som folkedraktene, om du vil ha ein som har vore i bruk i lang tid eller om du vil ha den som er mest vanleg. November 2011 De røde blomstene på skjørtet Det går fremdeles fremover. Da var jeg allerede ferdig, men denne gangen har jeg knipsa litt underveis. Gremmes egentlig litt nå når jeg ser broderiene på vesten! De var veldig blanke, nesten som lakksko, jeg ville foretrukket de i mer matt skinn. Med lomme til å ha sølvet liggende i. Kan nok sjonglere med 2-3 cm der. Gjør jo inntrykk når et mannfolk spør om sånt! Juni Flere forskjeller Stadig flere oppdagelser.

Next

Det som er interessant kan gjøres av tråder med egne hender

Hvordan feste tråder

Selv om de har mindre snøring og hekter øverst så de er lettere å ta av og på. Skummelt å vite at klipper jeg feil, så er det flere tusen kroner rett i dass. Det er ikkje noko i vegen for at du kan bruke hovudplagg for gift om du ønskjer det. Fargene jeg har fått med til min drakt stemmer heller ikke helt overens med noen av de. Samme ferdig brodert og montert kostet ca 25000 i 2011. Har sett andre skjorter sydd med annen tråd selv om skjorta var lin.

Next

Ihnaya: Makramé guide med låseteknikker

Hvordan feste tråder

Andre tepper, med kantklipping, krever litt dekonstruksjon før du kan bli med dem sammen. Har jobbet masse overtid i perioder etter nyttår. Et nøste kan bli fint i sokker, men mindre fint i ei lue på grunn av lengden på fargefeltene. Å strikke og hekle er gøy, men de færreste er spesielt glad i å feste tråder. Jeg er hele tiden på jakt etter effektive måter å gjøre ting på.

Next

fru storlien: feste løse tråder

Hvordan feste tråder

Display og programmering var jo avansert i de dager. Jeg er gift med Jarle og vi har til sammen fire barn. Men nei, påtegninga på min bunad passer ikke med mammas. Og hadde tatt med mammas skjorte til å se etter. Legger ved bilder av litt forskjellig jeg har funnet av sånt som er kommet i senere år. Tror jeg må få låne meg ei skjorte til hos noen, så jeg har to å sammenligne med. Juli 2011 Veska brodert Det går fremover.

Next

Å så slipper man feste tusen tråder når arbeidet er ferdig.

Hvordan feste tråder

Men det var også et sånt hardt stoff, likte mye bedre det som var i Lindas. Vel, jeg vil jo ha snørestøvler til også da. Jeg pleier å begynne 1 maske utenfor der jeg har sydd med maskinsøm. Så vissnok et bilde av nøkkel, men finner det ikke igjen. Og hvor jeg fant bildet husker jeg ikke, det lå lagret på maskinen min. Disse trådene er optimal tykkelse ikke raspletayutsya og ikke skli. Har hatt noen dager ferie nå, og fått gjort litt.

Next

Hvordan å feste to tepper

Hvordan feste tråder

Hold rug kanter flat som du syr. Som du kan se fra bildene, kan du ikke se hvor selve fargeendringen har tatt plass. Gjenta de samme bevegelsene til du dekker begge sirkler med tråden, som vist på bildet. Skal nok få det såpass til at jeg skal tørre å bære bunaden både på 17. Men kan jo være min tante som ville sikre seg at veska til mamma holdt fasongen. Disse Baubles ut original og svært vakker.

Next