Hus till salu umeå. Hitta bostad i Umeå

Gårdar till salu umeå

Hus till salu umeå

En del gårdar har väldigt gamla anor och således en lång historia. Gårdar till salu umeå Här hittar du gårdar till salu i Umeå, Umeå kommun hos Svensk Fastighetsförmedling. E-post Här hittar du gårdar till salu i Sverige hos Svensk Fastighetsförmedling. Detta välskötta radhus ligger både fint till på området med en underbar tomt i solfyllt västerläge som vetter mot en skogsdunge! Groventré med utgång till ena sidan av huset. Området ligger mellan Vännäsby och Umeå, ca 12 km från. Två sovrum varav ett större masterbed sovrum.

Next

Hitta bostad i Umeå

Hus till salu umeå

God bussförbindelse till centrum, universitetet och sjukhuset. Här finns utrymme för matgrupp intill fönsterparti. Tveka inte att med att kontakta oss Götgatan 12 A-B, Västra Norrlandsgatan 15 A, 903 27 Umeå Byggår:1954, 1988 Det finns 36 lägenheter i föreningen. Vi ligger i startgroparna för att bygga om tjänsten Gårdar till salu Gårdar till salu Västerbotten - Annonsguide Hus till salu, Stockholm. Våra fastighetsmäklare hjälper dig att hitta bostad oavsett om det är en villa eller bostadsrätt. Rummet är inrett med ljusa tapeter och laminatgolv.

Next

Gårdar till salu umeå

Hus till salu umeå

På övre våning erbjuds radhusets tre sovrum, balkong, renoverat badrum och trapp upp som leder dig upp till den mysiga vindsvåningen. Ta del av utbudet på webbplats Skogtillsalu. Helfräscht och mycket väl underhållet fritidshus med åretruntstandard i Östa. Och om det är något mer du funderar över är du självklart alltid välkommen att prata med våra. Separat maskinhall med isolerad verkstad. Taxeringskod 220 Taxeringsvärde 3 344 000 kr varav mark 1 425 000 kr Summa pantbrev 1 630 000 kr Tomt Varmt välkommen till denna trevliga enplansvilla som är belägen på fin tomt med havsutsikt över Mjölefjärden intill Bettnesand.

Next

Hus & villor till salu

Hus till salu umeå

Till slut gick det inte att släppa tanken på det där perfekta huset. Här finns två garderober och utrymme för säng och möblemang. Villor till salu i Umeå - Blocket Bosta Aktuella gårdar och skogsfastigheter till salu i Västra Götaland. Tillhörande varmgarage och carport finns på samfälld mark. Här är snittutropspriset 2 127 400 kr.

Next

Hitta bostad i Umeå

Hus till salu umeå

I samfällighetskostnaden ingår uppvärmning hus och garage, analog tv via Comhem, varm och kallvatten, snöröjning, sophantering. Har du någon gång hittat ett hus som du blivit förälskad i? Klicka här för att se våra saluförda objekt. Eller sök , som Umeå kommun ligger i. Välkommen till en charmig trea med högt läge, balkong i sydväst och välbevarad trettiotalscharm. Den ljuvliga tomten har sol från morgon till kväll och ligger på ett skyddad läge. De senaste två månaderna har det kommit in 111 till Booli. Kontakta oss idag Gårdar till salu i Umeå - Blocket Bosta Dessutom finns det två flyglar, garage- och förrådsbyggnad samt en bastu.

Next

Hitta bostad i Umeå

Hus till salu umeå

Den maskinella utrustningen består av hel kyl och frys, inbyggd ugn och mikro, spishäll, spisfläkt samt diskmaskin är kökets maskinpark. Hitta fler till salu bland , , och. Volvo sålde i slutet av 1970-talet sin traktorproduktion till Valmet och idag går traktorerna under varumärket Valtra. Här kan du bo i en lägenhet med hög standard byggd under 2017. På tomten finns två gäststugor med loft och gemensam stor altan där man verkligen får njuta av kvällssolen.

Next