Hot kyllinggryte. Mitt liv med lavkarbo: Kyllinggryte Lavkarbo

Kyllinggryte med kokosmelk

Hot kyllinggryte

Kokosmelk passer for eksempel utmerket, for ikke å glemme krydder og kylling… Så da ble det curry. Denne suppa er ein heitare og meir spicy variant av lesarfavoritten. Jeg håper det vil gi deg litt glede i matlagingen, til å prøve nye retter og råvarer. Vil du imponere lagar du eller hentar dei frå frysaren om du har vore smart og laga dei på førehand. . Fres alle grønsakene i litt olje til løken er blank i gryta du skal lage suppa i.

Next

Edels Mat & Vin: Blomkålgrateng med sommerskinke !

Hot kyllinggryte

La det hele få et oppkok og la det småkoke 3-4 minutter. Det er også veldig godt med 1 ss mango chutney i. La koke i 10 - 15 minutter, la ikke kyllinggryten koke for lenge da kan det bli litt seigt og brokkolien blir overkokt. Fres løk, kvitløk og ingefær ca. Vet du ikke hva du skal servere til syklubb, på lørdag, på søndag, til venninnene, tenåringsbursdag osv? Stek sopp og løk, bare lett, det skal ikke være brunt, og la brokkoli få surre med tilslutt og ha alt i kasserollen. Ha i fløte og smak til med salt, pepper og tabasco.

Next

Edels Mat & Vin: Hot Kyllinggryte

Hot kyllinggryte

Gi gjerne tilbakemelding, jeg er ny i gamet, så tips mottas med takk. Dryss over litt persille ved servering. Prøver meg litt fram med en kyllinggryte, ble kjempe god på smak. Serveres med ris og gjerne en salat. Rør mens det koker opp og til buljongterningen er oppløst. Skjær paprika og løk i strimler.

Next

Matlaging: Smakfull kyllinggryte med kikerter, yoghurt og karri.

Hot kyllinggryte

Herlig kosemat -og det med steinbit faktisk! Svinekjakene blir nydelig møre ved lang koking i en tett gryte i stekeovnen. Jeg har lyst til å dele min interesse for mat med deg og dessuten er dette en fin måte for meg å samle alle mine oppskrifter på. Kjempefin tur i fjellheimen, når man endelig kommer opp kan man se hele fjellheimen på alle sider. Mye smak i gryta, men ble ikke helt fornøyd med fargen. Bytt ut vanlig kokosmelk med lettversjonen om du vil ha en lettere gryte. Kok opp og la alt trekke i 4-5 minutter.

Next

Margrethe si kokebok: Kylling og bacon i chilisaus

Hot kyllinggryte

Tilsett yoghurt like før servering og bland den lett inn. Lag kryddersmøret først, hvis du ikke bruker ferdig kryddersmør. Vi tar toget fra Vinstra til Trondheim, en tur på 3,5 time. Ha deretter i de andre grønnsakene og fres det noen minutter til. Hiv oppi salt pepper, paprikakrydder og 1-2 ts karri etter ønske i denne blandingen. Du kan også bruke kjøttdeig, hvis du foretrekker det. Ha i eple, løk og karri og la det frese med noen minutter.

Next

Chicken Tikka Masala med raita og nanbrød » TRINEs MATBLOGG

Hot kyllinggryte

Ha grønnsaker og vannkastanjer i gryten. Server med et godt, ferskt brød, feks focaccia, og kos deg! Det er så lett å køyre seg fast i eit spor. Smak til med salt, pepper og sukker. Tilsett så seterrømme, fløten, buljongen og curry paste. Den blir jamna litt av yoghurten men den blir kanskje litt tynn. Kok opp og la småkoke i ca 10 min. Kok ris etter anvisning på pakken.

Next