Hema treinkaartjes 2020. HEMA treinkaartje: Dagretour voor 19 euro

NS Hema actie

Hema treinkaartjes 2020

Vanaf maandag 2 april 2018 kun je bij Etos weer treinkaartjes kopen. Reizen mag op elke dag in de week als je maar na 11. Wanneer je de betaling hebt voldaan ontvang je in je mailbox de codes voor het verzilveren van deze Uitslaaptoer. Dat is bij deze actie niet echt haalbaar, want dan zou je sommige reizen niet meer voordelig kunnen maken omdat betreffende winkelketen daar niet gevestigd is. Wil je met een groter gezelschap een dagje met de trein er op uit? Ook kun je gebruik maken van de Intercity Brussel en Berlijn op het binnenlandse traject.

Next

Hema Treinkaartjes » Goedkoop treinkaartje

Hema treinkaartjes 2020

En als het vakantie op doordeweekse dagen vallen, dan zou je de regels van de weekend daarop toe kunnen passen. Acties zoals die van Blokker, Kruidvat, Albert Heijn, Jumbo, Deen en overige organisaties zullen te vinden zijn op deze pagina. De lunch bestaat uit een drankje en broodje. In de Thalys is het treinkaartje niet geldig. Alleen kan dat uiteraard tijdens openingstijden van de klantenservice, en dan moet je wel de betaalgegevens erbij hebben.

Next

HEMA foto acties

Hema treinkaartjes 2020

Ideaal dus voor in de meivakantie. Dit was de eerste treinkaartactie ooit van Primera en wij hopen dat het niet bij één treinkaartactie zal blijven. Met dit treinkaartje kun je onbeperkt reizen, dus bestellen zonder opgave van bestemming. Dit keer betrof het een treinkaartje in de vorm van een dagretour. Op deze manier wordt het wel heel aantrekkelijk gemaakt om een dagje te shoppen in het centrum van Amsterdam, Almere, Utrecht, Eindhoven, Groningen, Maastricht of Rotterdam. Op zaterdag en zondag de hele dag. .

Next

Goedkope treinkaartjes, dagkaarten en dagretours met korting

Hema treinkaartjes 2020

Ik verwacht dat niemand die actie koopt voor de koffie en italiaanse lekkernij. Veel gezonder, net zo snel en nog lekker ook. Samen reizen was daarbij verplicht. Is de netste vorm van vervoer. Vervolgens ontvang je een bevestigingsmail met daarin een vouchercode-link.

Next

Goedkope Treinkaartjes 2020

Hema treinkaartjes 2020

Ongeacht of betreffende keten daar nu wel of niet in de buurt gevestigd is. Let op: het gaat hierbij om een voorbeeld. In de sale vind je, buiten de tijdelijke aanbiedingen, nog meer afgeprijsde artikelen die je met wel 70% korting kunt bestellen. De lunch bestaat uit een verse sap en sandwich. Tegen inlevering van deze voucher ontvang je een gratis snack wanneer je frites koopt bij Smullers.

Next

NS Hema actie

Hema treinkaartjes 2020

Ik hoop dat je nu tevreden bent met het antwoord? Indien het wegwerpkaartjes betreft en ze willen het kaartje gebruiken om naar jou te komen, dan wordt het wat moeilijker. Hier bestel je de treinkaartjes en ticket voor de wok maaltijd online. Poortjes die op steeds meer stations gesloten zijn kun je openen met de code op je e-ticket. Om de drie weken zijn er nieuwe aanbiedingen. Meer over de Kruidvat Treinkaartjes met korting Vanaf maandag 19 augustus zijn er weer goedkope treinkaartjes bij Kruidvat verkrijgbaar! Kies bij voorkeur ervoor om het treinkaartje af te halen bij de persoon in kwestie.

Next