Halvmaraton treningsprogram. Treningsprogram for maraton og halvmaraton

Half Marathon

Halvmaraton treningsprogram

Du kan ikkje gjera det via nett lenger. Klarte å holde litt bedre fart en vanlig' Uke 35: Kommentar økt 3: Løp 6 runder rundt sognsvann, omtrent 19 km; Uke 36: Ingen løping i det hele tatt. Jeg har fått hjelp til å lage et treningsprogram som skal hjelpe meg til å sette ny personlig rekord i Firenze 29. Hun mente selv at hun kunne løpe 10km på under timen ved oppstart, og hadde kapasitet til å trene tre til fem økter per uke. Det blir konsert, premieutdelingar, underhaldning og kommentering fram til alle er i mål, ca 17. Kjernen i utholdenhetstrening kan være rolig løping, og lengden på disse løpeturene kan variere.

Next

Treningsprogram for maraton og halvmaraton

Halvmaraton treningsprogram

Du velger selv hvilke tre ukedager du vil trene, så lenge du har en hviledag mellom øktene. Trening i sone 3 vil være løping med moderat intensitet. Fredag Rolig løping i 40 minutter. Løbeprogrammerne strukturerer træningen, så målet opnås inden for et antal uger. Bergmann mener at det burde finnes en mellomting. Ein 14,3 kilometer lang undersjøisk tunnel mellom Solbakk i Strand og Hundvåg i Stavanger. Rygg og mageøvelser Uke 35: Kommentar økt 2: 6,4 km.

Next

Treningsprogram for å løpe halvmaraton under 1.45

Halvmaraton treningsprogram

På superøktene kan du bruke samme oppvarming og nedtrappingsmodell som på tempoøktene. Prøv å løpe 2 min av gangen, og gå 1 min. Var på ferie, syklet 95 km i stedet. Fredrikstadløpet plottet jeg inn som en langtur i programmet, det skulle tross alt bare være en gjennomkjøring før hovedmålet i Gøteborg 21. Intervallene skal løpes i femkilometers-tempo. Det er mye som kan dukke opp i løpet av drøye tre måender.

Next

Treningsprogram for maraton og halvmaraton

Halvmaraton treningsprogram

Disse øktene gjør deg godt forberedt til løpsdagen. Intervalltrening og tempotrening er eksempel på løping i sone 4. Hva du kan trene for å løpe halvmaraton på 1. Etter 2 uker kan du gå over til å trene som normalt. Avslutt turen med 2 km lett løping. Prosjektleiar for Ryfasttunnelane, Gunnar Eiterjord, fekk ein kongstanke, som nå blir gjennomført.

Next

Treningsprogram halvmaraton

Halvmaraton treningsprogram

Målet gir deg noe å brenne for over så lang tid at du kommer over startvanskene og begynner å like å løpe. Men vi er langt fra best i Norden, sier Mia Bergmann, nordisk sjef i Herbalife Nutrition. Uke 11 Mandag Rolig løping i 30 minutter. Ti kilometer blir for kort, mens full maraton er jeg litt usikker på om kroppen vil like, så da er halvmaraton helt perfekt, sier hun. Det kan vera nokre skjorter igjen. Søndag Rolig løp, 60 minutter. De første 3 km løper du 2 min av gangen i hardt tempo og går et par min.

Next

Marathon

Halvmaraton treningsprogram

Fokuser på å puste kontrollert. Samtidig kan finske arbeidsgivere vurdere å sette ut noe frukt til sine ansatte, sier hun, før hun legger til: — Når det gjelder svensker, så kan de trygt droppe treningssenteret de dagene de går på fjelltur. Løp 3—4 min av gangen i rolig tempo, og gå i ca. Startnummer vil bli delt ut på fylgjande stader og tidspunkt: Staaltun, Jørpeland: Onsdag 2. Under vintertreningen er det tre enkle grunnprinsipper som er helt avgjørende for at du skal få en solid plattform å bygge videre på i løpet av resten av året. Gjør også treningen til en del av de daglige rutinene dine, og legg inn treningsøktene i kalenderen din. Du kan med fordel variere kortere og lengre turer, og en og annen raskere tempoøkt, primært for å vedlikeholde løpeteknikk og følelsen av fart.

Next

Spurtkompaniet: Trene til halvmaraton

Halvmaraton treningsprogram

Uke 5: 3000 m x 2 i 10 km fart. Jeg tror folk i de ulike nordiske landene kan lære av hverandre. Husk å lytte til kroppen din og ro ned hvis du har behov for det. The half marathon is fully booked! Forsøk å ikke ha mye vekt på bakre fot. Trening i sone 4-5 vil være løping med høy intensitet. Hedvig skal løpe barneløpet i Fredrikstadløpet og vil prikke inn toppformen.

Next