Hageland grimstad. Hageland Grimstad

Hageland Gjennestad

Hageland grimstad

Populære varianter er tulipan, perleblomst, påskeliljer og krokus. På Hageland Fevik kan du se plantene vokse seg friske og frodige. Personlig hjelp og veiledning er viktig for oss, og vi legger oss i selen for at du som kunde skal bli fornøyd med handelen. Blomsterløk kan plantes i bed, krukker eller rett i plenen, i godt drenert jord. Ser du etter nye hagemøbler til terrassen? Vi har drevet siden 1946 og satser på fagfolk på alle områder. Hvem sier at alle blomsterpotter må være brune? Dette ble feiret med et aldri så lite kaffeslaberas i dag.

Next

Grimstad blomster

Hageland grimstad

Wenke er på plass ute for å hjelpe deg. Gunnar hadde vært lærer på Dømmesmoen gartnerskole i mange år, men ønsket å starte for seg selv. Vi er stolte av å ha et stort fagmiljø, egen park åpen for publikum og at vi alltid har en gartner på jobb. Kundene våre liker godt å handle hos oss på grunn av vårt hyggelige og serviceinnstilte personale, som alltid står klare for å hjelpe med hagerelaterte spørsmål. Vi er spesielt stolte av våre egenproduserte planter og vi ønsker å produsere så mye vi kan selv av vekstene vi selger. Hos oss kan du også få ladet bilen din på hurtiglader mens du handler.

Next

Hageland Gjennestad

Hageland grimstad

Velkommen til Hageland Fevik Hageland Fevik ligger på Moy Moner i Grimstad og er kjent i lokalmiljøet som Skogheim Gartneri. Alltid flinke gartnere å spørre om hjelp til plantevalg. Utemøbler i aluminium er populære for tiden, men vi har også møbler i rotting. Hageland Fevik driver også frem en mengde sommerblomster og kjente og kjære planter som ildtopp, alpefiol, krysantemum og hortensia. . Kanskje kjennes tomrommet litt ekstra sårt i adventstiden. Til informasjon skal vi ikke legge ned, eller bygge ny E18 trasé.

Next

Hageland Arendal

Hageland grimstad

Stauder 3 for 2 , eller hvis du er medlem av kunde klubben eller blir medlem 50% på alle stauder. Hageland Fevik har erfarne og hjelpsomme gartnere som kan svare på alle dine spørsmål om hage og blomster. Gunnar og Astrid Hodneborg åpnet det første drivhuset på Skogheim i 1981, og i 2004 overtok sønnen Ole Martin. Hos Hageland Arendal får du tak i frø fra nyttevekster og prydplanter, og dessuten alt du trenger for at spirene skal få det beste utgangspunktet til å vokse seg frodige og kraftige. Blomsterjord til ulike typer planter og formål, gjødsel, dekkbark, hageredskap og tilbehør finner du i det flotte hagesenteret vårt. Kom gjerne innom og ta en titt på det brede utvalg av frø! Kom innom oss for en hyggelig handel — vi hjelper deg mer enn gjerne! Se hvordan du kan minnes dem du savner i høytiden. Benytt anledningen nå når utvalget er størst.

Next

Hageland Gjennestad

Hageland grimstad

Har du lyst til å lage din egen dørkrans sammen med våre dyktige dekoratører? Du finner oss ved gamle E-18 i Stokke, vi har stor, gratis parkeringsplass. Historien bak Skogheim Gartneri begynte da Gunnar og Astrid Hodnebrog kjøpte et hus på en plass som het Skogheim. Vi har fine vår- og sommerblomster, busker, trær og hageutstyr, et stort utvalg av inneplanter, interiør- og gaveartikler, samt hagemøbler i vårt store sortiment. Med vakker gravpynt, kranser og lys kan vi hedre dem som ikke lenger er blant oss. Kari Kjebekk, vi har satt klar litt Høstkos til deg også. Kundene våre setter ekstra stort pris på caféen vår og vi får særlig skryt av smakfulle bakverk og lokalt produserte matvarer.

Next

Hageland, Bergemoveien 47, Grimstad (2020)

Hageland grimstad

Hos oss finner du landets største utvalg av kunstige juletrær, som både ser ekte ut og skaper den rette stemningen. Juletrær i alle former og fasonger. Vårt hagesenter forvandles til Juleland, en stemningsfull butikk med alt du kan tenke deg av adventsgleder. Del gjerne denne posten med dine venner. Velkommen til Hageland Gjennestad I Stokke mellom Tønsberg og Sandefjord finner du vårt fantastiske hagesenter; Hageland Gjennestad.

Next

Hageland Grimstad

Hageland grimstad

Dersom du lurer på noe angående hagestell, er det bare å spørre — personlig service er alfa og omega her på Hageland Arendal. Ta turen innom for en prøvesitt. Vi har butikkene fulle av Margeritter, Pelargonia, Petunia og andre blomster som passer perfekt til hyggelige anledninger i mai! De ansatte har gartnerfaglig bakgrunn og lang fartstid i gamet. Kanskje vil du ha et eple tre fullt av epler så du kan høste godt allerede i år. Du finner et godt utvalg av det meste hos oss, men vi ønsker å trekke frem vårt brede utvalg av planter, busker og trær, vakre snittblomster, det du trenger til borddekking, gave- og interiørartikler. Vi er et nyåpnet hagesenter april 2018 som stolt kan skilte med at vi både er første Hageland i Arendal og faktisk også Hageland nummer 100 i Norge! Sjefen sjøl inviterte til Kranselag.

Next