Gratulerer med dagen for du er super. Tekst til bursdagskort

Gratulerer med dagen, bursdagsønsker SMS, bursdagsinvitasjon, sitater

Gratulerer med dagen for du er super

Hvem hadde trodd at det er så gøy å bli gammel? En stor og varm gratulasjon til deg på dagen din. Dvs hva min verden har blitt med deg! Du er snill, hjelpsom og smart og vi er veldig stolte av deg. Og jeg husker ikke de to andre tingene. Du er ett år eldre, men det ser ut som du er to år yngre. Vi er så utrolig stolte av deg. Skal du skrive en bursdagshilsen eller kanskje et bursdagsdikt, og trenger litt hjelp på veien? Jeg håper denne dagen er begynnelsen på et flott år for deg.

Next

Bursdagshilsen til barn

Gratulerer med dagen for du er super

Jeg håper at dagen din blir fyllt med glede, liv, musikk og sjokolade. I vår alder, er eneste måte å se ung ut å legge til minst et tiår når vi blir spurt hvor gamle vi er. Tiden går så fort, og du får den aldri tilbake. De fleste av oss kan huske en tid da en bursdag - spesielt hvis det var ens egen - lyste opp verden som om en annen sol var steget. Gratulerer med bursdagen din og din evige ungdom! Gratulerer med dagen, min kjærlighet! Håper du setter pris på å bli ett år eldre, da alternativet er heller dårlig. En sann venn husker bursdagen din — men ikke alderen! Skal du skrive en morsom bursdagshilsen, og trenger litt hjelp på veien? I det minste er du ikke så gammel som du blir neste år! Det er ikke tilstede bra nok til å vise deg hvor mye jeg elsker deg, så bursdagen din jeg gi deg mitt hjerte. Sender deg en blomsterhilsen med ønske om en fin dag fylt med glede og gode minner.

Next

IT'S MY BIRTHDAY TODAY

Gratulerer med dagen for du er super

I din alder kan dette være nyttig informasjon… Gratulerer med dagen! Du må ikke å bli voksen og du må ikke å bli gammel. Takk for at du har bursdag, og gir oss en grunn til å feire! Du er et levende bevis på at alder bare er et tall! En varm og god bursdagsklem til deg! Enda et nytt år du aldri har opplevd… Lykke til! Tenk at du i dag er hele 6 år! Håper du får en fødselsdag som faller i smak! Konjakk på Polet du kjøpe kan, du trenger ikke drikke saft og vann. Gratulerer så mye med dagen, sønn! Du blir ikke eldre, du blir bare bedre! Jeg vet at du fikk mange bursdagshilsener i går, men hvem tenker på deg i dag? Håper dagen blir like super som du er! Håper du får alt du ønsker deg på burdagen din. Bamse, Bamse, Bamse bra, fødselsdag skal Bamse ha, Hei hurra for Bamsefar som er så snill og rar. Det er vitenskapelig bevist at folk som har flere bursdager lever lenger. Det har også sine fordeler å bli eldre: Man får kvantumsrabatt på lysene til fødselsdagskaken! Vi er kjempeglad i deg og ønsker deg en super dag i dag. Vær stolt av det flotte livet du har levd så langt, og se frem mot de flotte eventyrene som venter deg.

Next

Tekst til bursdagskort

Gratulerer med dagen for du er super

Måtte solen skinne for deg i hele dag! Ønsker deg en dag fylt med gode opplevelser og minner. Verdens beste mamma har bursdag i dag. Karsten Isachsen Vi elsker deg skatt og gleder oss hver dag sammen med deg og ditt blide vesen. Noen mennesker blir rikere med årene. Håper du får en strålende dag med sanger og kaker og velbehag Håper du feires med brask og bram Årene går så fort, men du er fortsatt fin og stram! En bursdag er en utmerket anledning for å legge bort alle bekymringer og bare nyte tilværelsen. Gratulerer med dagen - du er super! Håper du får en superduper dag! Det hadde du sikkert husket, om du ikke hadde vært så gammel! En stor jente i dag du blir og pakker kofferten med et flir.

Next

Morsom bursdagshilsen

Gratulerer med dagen for du er super

Hjertelig til lykke med dagen! De hjerteligste gratulasjoner på dagen din. Derfor lagde vi denne siden med bursdagshilsninger. Gratulerer med dagen, min kjærlighet, jeg elsker deg, min kjære! Men selvfolgelig gjor det litt vondt nar noen av mine narmeste ikke gratulerer meg med dagen. Det tar lang tid å bli så ung som du er. Dagen i dag er en helt spesiell dag! Alle i ring omkring deg vi står, og se, nå vil vi marsjere, bukke, nikke, neie, snu oss omkring, danse så for deg med hopp og sprett og spring, ønske deg av hjertet alle gode ting og si meg så, hva vil du mere? Og ugla fløy fra tre til tre og ropte hele natten i morgen skal det være fest hos Bamsen klokken atten. Gratulerer med dagen til deg som har den peneste, smarteste og beste vennen noen sinne. Ett år eldre, men like ung i kropp og sinn.

Next

Gratulerer med dagen, bursdagsønsker SMS, bursdagsinvitasjon, sitater

Gratulerer med dagen for du er super

Gratulerer med dagen til deg min venn Du har et hjerte av gull Og stiller opp med det aller meste derfor for jenter du kun det beste! Jeg håper denne dagen er begynnelsen på det beste året i ditt liv så langt. Varme tanker til deg på fødselsdagen. Gratulerer med den mest betydningsfulle dagen i året! En varm og god bursdagsklem til deg! Jeg tenkte jeg skulle gi deg et godt råd på bursdagen din, men så gikk det opp for meg at du har mye mer erfaring med å bli gammel enn jeg har! De hjerteligste gratulasjoner i anledning dagen din! Jeg håper du får en nydelig dag, og at du får minst halvparten av alt du ønsker deg. Dersom du er på utkikk etter et bursdagsdikt, kan du finne flere forslag på denne siden: Se også: — — — Du kan også bestille en bursdagskake hos Norges største kakeportal — Trenger du tips til hva du skal kjøpe til bursdagsgave? Alt du må å gjøre er å ha en flott bursdag! Endelig er den store dagen her og du er hele 6 år og snart skolegutt. Mark Twain Å leve lykkelig til sine dagers ende kan man bare gjøre fra dag til dag. Du betyr mer for meg enn sjokolade! Er det varmt her, eller er det bare alle lysene på kaken din? Og jeg husker ikke de to andre tingene.

Next

Tekst til bursdagskort

Gratulerer med dagen for du er super

Det gleder jeg meg veldig til. Vi er faktisk født på akkurat samme dag, samme år og i samme by. Hurra for deg som fyller ditt år! Det er bedre å være over bakken enn under den! Jeg håper du får en like fantastisk dag som du er fantastisk! Til en som holder seg godt - Jeg syns du er superflott - Gratulerer Med Dagen! Ikke vær lei deg fordi du nærmer deg pensjonsalder. Du kan finne mange gavetips på denne siden: Dersom du ser etter en morsom bursdagsgave, kan du finne 15 flotte tips her: —. Måtte bursdagen din fylles av mange glade timer, og livet ditt fylles av mange glade bursdager. Nyt bursdagen din, og hver dag til det fulle! Noen ganger holder det ikke med et enkelt «gratulerer med dagen», og det kan også være vanskelig å faktisk få det man føler ned på papir. Da har du kommet til riktig sted.

Next

NRK Super Gratulerer Med Dagen!

Gratulerer med dagen for du er super

Bursdager betyr at du blir et år eldre, men et bursdagsselskap betyr at du har lov til å oppføre deg ti år yngre! Du farger livet vårt med de fineste fargene. På denne siden kan du finne tips og inspirasjon til hva man kan skrive på kortet til den som har bursdag. På denne spesielle dagen, sender du alle min kjærlighet å ønske deg lykke i dag og alltid. Gratulerer så mye med dagen, nyt den til fulle! Hipp, hipp, hurra — Gratulerer med dagen! På grunn av opphavsrettigheter kan vi ikke legge ut teksten til denne sangen, men hva gjør vel det når du kan se den superkule musikkvideoen gratis under? Ønsker deg en uforglemmelig dag! Vi håper du får en super feiring. Ønsker alt det beste for deg på din bursdag! Bli en sånn gammel dame som er døv når hun vil og hytter med knyttneven til ungdommen. Folk bruker sosiale medier nå til dags for å sende bursdagsgratulasjoner, og det å sende gratulasjoner via meldinger er utrolig enkelt. Den liker i alle fall deg, for den tar seg så fantastisk godt ut på deg! Det sies at man blir glemsk når man blir eldre.

Next