Godt brød lagunen. GODT BRØD, Laguneveien 1, Rådal (2020)

Ute til lunsj

Godt brød lagunen

De fleste velger oss på grunn av smaken. Vi driver Norges beste og sunneste Bakeverksteder på 18 steder i Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger. Derfor bruker vi en del av arbeidstiden på kompetansebygging innenfor fagfelt vi selv synes er interessante. Vi har flere salgsrepresantanter på besøk, kom innom for en klokke prat! Derfor er vi opptatt av å gjøre det som må gjøres, og ikke nødvendigvis det vi blir bedt om å gjøre. Vi verdsetter og respekterer folks fritid, og ser på restitusjon og rekreasjon som viktig for å holde den kreative motoren varm, og intensiteten oppe. Godt Brød baker med ekte kjærlighet og med de beste råvarene fra økologisk landbruk.

Next

Resaurant Lagunen, Nivå

Godt brød lagunen

Den barnevennlige utgaven av Model S er nærmest identisk med «den ekte bilen» og har både bevegelige lyskastere og romslig interiør. Hver og en av oss er verdiskapende i jobben vi gjør, derfor er faglig bevissthet- og faglig utvikling noe vi er opptatte av. Alt vi gjør er basert på troen om at de beste råvarene er økologisk. Du blomstrer i et miljø der det føles naturlig å utfordre hverandre, og motiveres av å få tillit. Nærheten til buss og Bybanen er viktig.

Next

Daglig leder

Godt brød lagunen

Da vil Laguneparken ha tett på 200 leietakere. Utvidelsen gjør også at Lagunen som senter nå integreres med buss- og bybaneterminal på aller beste måte for deg som reiser kollektivt. Å være sosial vil aldri gå av moten. Vi ønsker deg som er en naturlig kremmer med erfaring fra bransjen. Både innenfor eget fagområde eller over i helt nye retninger og ansvarsområder. De 100 første besøkende får goodie bags! Samlet vil vi i 2017 omsette for ca. Vi søker deg som har et brennede engasjement for mennesker og er ikke redd for å stå i vanskelige situasjoner.

Next

Godt Brød Muséplassen, Bergen

Godt brød lagunen

Hele åpningsuken får du -20 % på alle ordinære varer. Et vikariat i Godt Brød kan bli en spennende reise med mange mulighetene for den rette. Konstruksjonsmetoden er valgt siden ingen av de to tårnkranene på byggeplassen kunne nå langt nok inn med elementer. Har du spørsmål er du velkommen til å kontakte avdelingsleder Kjersti Falch Jakobsen, tlf: 97148258. Her blir det også fotovegg, konkurranser og knallgode tilbud! Mange velger oss av ren ideologi. Oppvarming skjer via ventilasjon og er basert på fjernvarme. Det gjør Laguneområdet til Norges største handledestinasjon.

Next

Ute til lunsj

Godt brød lagunen

Ta med en venn og få en god start på dagen. Hos Bake Brun finner du et stort utvalg påsmurte rundtsykker, boller, kaker og brød. I løpet av tirsdagen og den påfølgende onsdagen var 85. Både Senterbygget og Vestbygget får platekledning av aluminium i forskjellige farger. I markedsføringen vår oppfordrer vi kundene til å reise kollektivt, sier Eliassen.

Next

Åpningsfest

Godt brød lagunen

Personlige egenskaper Vi søker en engasjert, ansvarsbevisst og strukturert medarbeider med godt humør som liker å jobbe tverrfagelig. Det er en kombinasjon av faste himlinger og himlinger av trespiler. Se alt dette presentert på de neste sidene. Innenfor den nye hovedinngangen i Senterbygget ligger Lagunerommet, et buet og oversiktlig atrium mange besøkende vil kjenne igjen fra Lagunens første byggetrinn. Mellom Vestbygget og rundkjøringen på Fanaveien ligger et mindre bygg kalt Lanternen. Under Bybanen er det tidligere laget en kulvert i to plan som vil knytte Senterbygget med et senere byggetrinn som kommer på Kalgahaugen nord for Bybanen.

Next