Glas slavonije osijek umrli. MISTERIJ LEŠA U DVORIŠTU OBITELJSKE KUĆE Pronađena je u ljetnoj odjeći, na rukama i robi bilo je tragova krvi, procurila i nova teorija kako je umrla

Osmrtnice

Glas slavonije osijek umrli

Pravilnik o upotrebi kolačića Portal Net. Na sebi je imala kratku ljetnu odjeću pa postoji mogućnost i da se smrznula. Čak smo počeli zaključavati i vratašca na bunaru, jer nas je bilo strah da nešto ne ubace — priča kroz suze Matija koju je ovaj strašan događaj jako uznemirio. Za mnoge je ubijene i poginule zapisano da su umrli zbog ozljeda izazvanih eksplozivnom napravom jer je to bilo jednostavnije nego da su ubijeni metkom jer bi se tada morala provesti istraga, a to ne bi bilo dobro za tadašnju okupatorsku vlast u Tovarniku i na istoku Slavonije. Velečasnog smo stavili u sivu najlonsku vreću, odnijeli ga na traktorskoj prikolici na groblje i tamo ga položili pokraj ostalih ubijenih mještana.

Next

Pretraga osmrtnica

Glas slavonije osijek umrli

Osjetilo se da je ubijen još prije nekoliko dana. Štoviše, on biva optužen od onih za koje je otkrio da imaju veze sa zločinima na istoku Slavonije. Glas Slavonije Osijek Hrvatska - hr slavonije. Znali su nam ući u dvorište kroz vrata na Vukovarskoj ulici pa svašta raditi po dvorištu, a suprug i ja od straha nismo smjeli izići iz kuće. Kako pričaju susjedi za , djevojka je bila iz Bizovca i ondje će biti u četvrtak pokopana. Uzeli su i njezine otiske prstiju zbog identifikacije. Zagreb uz zakup medijskog prostora pruža kompletan servis usluga za komercijalne i nekomercijalne oglase natjeèaji, obavijesti, javna nadmetanja i sl.

Next

Preminuli

Glas slavonije osijek umrli

Policijski istražitelji satima su prikupljali dokaze na mjestu događaja, uzimali uzorke ispod noktiju mrtve žene, pažljivo pospremali u vrećice sve što je na mjestu događaja pronađeno, te mjerili, fotografirali i označavali sva mjesta u dvorištu u kojem je tijelo pronađeno. Odmah je pozvao policiju — priča u šoku Matija Turza. U pismenom očitovanju Ravnateljstva navodi se kako je 5. Besplatna izrada oglasa: Ukoliko oglas objavite preko tvrtke Client d. Izišao je na dvorište i rekao da je to mrtvo tijelo njemu nepoznate žene, te da uđem u kuću i da ništa ne diramo.

Next

Osmrtnice

Glas slavonije osijek umrli

Kako se priča o pronalasku mrtvog tijela u dvorištu u Vukovarskoj 33 brzo proširila, a nije se znalo o komu je riječ, do dvorišta su došli susjedi i uplakana rodbine, strahujući da se supružnicima Turza nešto nije dogodilo. Odmah poslana na carski rez Dodaje se kako se odmah pristupilo carskom rezu, te je rođeno muško dijete, bez vitalnih znakova, koje je pedijatar pokušao reanimirati te da je majka premještena na jedinicu intenzivnog liječenja, gdje je u popodnevnim satima preminula. Očevidom je rukovodio zamjenik županijske državne odvjetnice Zlatko Bučević, uz asistenciju policajaca. . No, isto tako postoji i mogućnost da se s nekim borila pa je tako zadobila ozljede.

Next

SUSJEDI PREMINULE TRUDNICE: ‘Dan ranije je bila na pregledu, ne znamo zašto je nisu zadržali, bilo joj je mučno’

Glas slavonije osijek umrli

Ipak mi nije bilo svejedno i pozvala sam supruga Zvonka. Susjeda s Vijenca Ivana Meštrovića kazala je da je obitelj Turza poštovana od svih, kada nestane vode, svi kod njih idu na bunar. Osmrtnice: Osim usluge izrade i objave oglasa, natjeèaja i reklama tako? Iskljuèiva namjena ove stranice je oglašavanje proizvoda i usluga za poduzeæa i osobe koje se bave djelatnošæu vezanom uz naslov ove stranice. Ovdje možete saznati više o i Susjeda tvrdi da je mlada trudnica dan prije bila u bolnici, ali da ne zna zašto nije zadržana. Želite li da vaša stranica bude visoko pozicionirana na pretraživaèima, kontaktirajte nas! Kolačiće koristimo kako bismo mogli pružati našu online uslugu, analizirati korištenje sadržaja, nuditi oglašivačka rješenja, kao i za ostale funkcionalnosti koje ne bismo mogli pružati bez kolačića.

Next

OSMRTNICE GLAS SLAVONIJE

Glas slavonije osijek umrli

Kako doznaje Glas Slavonije, žena je prevezena u bolnicu gdje su liječnici napravili hitan carski rez kako bi pokušali spasiti dijete, ali pomoći nije bilo unatoč pokušajima reanimacije. Kako neslužbeno doznajemo, na rukama i odjeći mrtve žene bilo je tragova krvi, no ni istražitelji nisu bili sigurni je li riječ o nasilnoj ili prirodnoj smrti, jer je tijelo mrtve žene pronađeno nekoliko metara od porušene manje drvene ograde, pa je postojala mogućnost i da se ozlijedila dok je prolazila kroz nju. U travnju je započela zajednički život sa suprugom i bila je u visokom 35. Ondje su umrle i ona i njezino nerođeno dijete. Pavo Mijoković, jedan od Hrvata koji su ostali za okupacije u Tovarniku, svjedoči da su mještani našli velečasnog Burika mrtvoga na dvosjedu u podrumu. Tužna srca javljamo svim rođacima, prijateljima i znancima žalosnu vijest da nam je naš dragi i nezaboravni Bosutska ulica 26, Osijek preminuo nakon kratke i teške bolesti u 74. Naime, jučer je na pet centimetara iznad tla temperatura u Osijeku iznosila minus 7 stupnjeva Celzijusa.

Next