Friskis o svettis uppsala. Styrketräning

Styrketräning

Friskis o svettis uppsala

Hoppas du inte ångrar dig för att du är missnöjd över något. Om du har frågor angående autogirot så kan du kontakta någon av våra receptioner. Samtidigt som den digitala varianten ger oss en flexibilitet att lägga till pass, byta tid på pass, byta anläggning på pass eller kanske till och med ta bort pass om det är dålig uppslutning av motionärer. Du kan tyvärr inte ångra dig när du väl har köpt ditt träningskort. Detta har inte underlättats av att ni inte har schemat i lättåtkomligt format.

Next

Friskis&Svettis Uppsala till Fyrishov

Friskis o svettis uppsala

Det finns många bra sätt att träna magen på, även utan maskiner. Totalt blir vår anläggning 1500 kvm, med ett gym och en stor gruppträningssal. Inga fler dragningar görs på avtalet. På Fyrishov spelas basket, innebandy och bowling. Hoppas att du inte avslutar ditt medlemskap p.

Next

schema

Friskis o svettis uppsala

Det är årsmöte i april och min fråga är om det är möjligt att detta problem kan behandlas då?. Schemat är nästan klart och kommer finnas på hemsida och app om cirka två veckor. Det tränas judo, fäktning, simning och mycket annat. Det du dock kan göra är att överlåta kortet till någon annan. Håll även utkik på hemsidan löpande under sommaren då flera av våra funktionärer brukar lägga ut extra pass.

Next

Ångerrätt

Friskis o svettis uppsala

Jag har inte varit i era lokaler på några år -dels pga att brutna fingrar! Träningskortet kan endast överlåtas 1 gång. Ibland vill vi kunna nå de som är bokade för att meddela byte av intensitet eller att passet behöver byta tid alternativt om vi någon gång behöver ställa in passet pga. Vi svarar på frågorna regelbundet. Vi vill att det ska bli bättre i stort och idag har vi redan bokning på många av våra pass! Vi kommer att ha ett sommarschema från och med vecka 26 till och med vecka 33. I december hoppas vi kunna öppna den finaste julklappen vi kan tänka oss. Du är välkommen att lyfta frågan på årsmötet.

Next

Avsluta medlemskap

Friskis o svettis uppsala

Be en instruktör på plats om hjälp och tips på bra övningar! Alla ändringar är tillgängliga för alla våra motionärer genom ett knapptryck. Dessutom går det inte att skriva ut på datorn för en vecka. Vi väljer en utrustning som är blandad och som passar många, det är maskiner, fria vikter och funktionella redskap, det gör att man kanske inte hittar maskiner till alla muskelgrupper, men för de flesta! Person som övertar kort ska betala egen medlemsavgift. Observera att du som köpt ditt kort via arbetsgivaren inte kan överlåta ditt kort på grund av skatterättsliga regler. Följande information står på vår hemsida: Överlåtelse av kort Den som vill överlåta sitt träningskort till annan person, kan göra det mot en avgift om 100 kr. Vid överlåtelsen måste både den som överlåter kortet och den som övertar kortet närvara. Är det något du undrar över, har du förslag till förbättringar eller vill du ge ris eller ros? Schemat i tryckt form försvann för ett par år sedan och den kommer inte tillbaka.

Next

Ångerrätt

Friskis o svettis uppsala

Årskort: 3 200 kr Student: 2 800 kr Dagkort: 2 200 kr Kombikort: 4 900 kr Student: 4 500 kr Dagkort: 3 000 kr Halvårskort: 2 300 kr Student: 2 100 kr Dagkort: 1 700 kr Träningsskola för barn: 300 kr Enkelkort: 600 kr Träning för dig med intellektuell funktionsvariation Obs. Fram tills dess så har vi vårt ordinarie schema. Hej tråkigt att du känner på detta viset. . .

Next

Friskis&Svettis Uppsala till Fyrishov

Friskis o svettis uppsala

. . . . . . .

Next