Firkløveren sortiment. Firkløveren porcelæn

Firkløveren porcelæn

Firkløveren sortiment

Det fremgår av kampanjebetingelsene hva som er inkludert i din bestilling. Vil jeg få en bekreftelse på bestillingen? Vi i Firkløveren, i samarbeid med designeren Anna Handell, gir deg nå muligheten til å invitere sommeren inn hele året, med vårt nye servise Nordic Blue. Forsendelse skjer kun til folkeregistrert adresse og ikke til postboks. Porto 49,- tilkommer per forsendelse. Hva skjer etter at jeg har bestilt? Kampanjebetingelser Tilbudet gjelder 6 deler av valgfritt servise for 49 kr. Formspråket er internasjonalt og moderne med en følelse av klassisk dansk design.

Next

Firkløveren porcelæn

Firkløveren sortiment

Når bestillingen er godkjent og registrert sendes varene til deg med Posten. Borden i platina omfavner serviset og gir kongelig prakt. Knivblokkens innsats i plast gjør at knivene sitter sikkert på plass. Det virker, som om mange tror, at porcelæn kun kan købes i en forretning. Nordic Blue står for estetikk, kvalitet og funksjon.

Next

Firkløveren porcelæn

Firkløveren sortiment

Som kunde hos oss vil du motta fordelaktige tilbud fra oss eller våre samarbeidspartnere. Dekoren går i harmoniske nyanser fra kritthvitt til blekt himmelblått. Knivsettet består av 3 praktiske kniver i rustfritt stål samt en matchende og praktisk knivblokk. Jeg får en feilmelding selv om jeg aldri har bestilt noe hos Firkløveren. Dersom du får en feilmelding slik som «Noe gikk feil» eller «Du kan ikke bestille flere tilbud» , kan det for eksempel være fordi du har forsøkt å bestille noe av oss tidligere, men at bestillingen ikke ble godkjent ved vår kredittvurdering. Ja, men kun ett introduksjonstilbud per servise og husholdning.

Next

Tilbud!

Firkløveren sortiment

Hva er inkludert i bestillingen? Diamond er for deg som elsker det vakre i livet. Dersom du ikke ønsker tilbud fra våre samarbeidspartnere, kontakt vårt kundesenter på tlf. Tænd op i pejsen, pak julegaver ind og kog julegrøden. Åpningstider kundeservice Mandag — fredag: 08. At købe et service hos Firkløveren er både enkelt, bekvemt og trygt.

Next

Firkløveren

Firkløveren sortiment

Servicets moderne formsprog fremhæver den gode mad. Kontakt oss for å få innsyn i, korrigere eller slette opplysninger. Deretter sendes en kuvert middags- og forrettstallerken en gang i måneden til den fordelaktige samlerprisen 439,- ord. Vil man bestille ytterligere deler av serviset og få alt levert i en pakke, kan man opprette konto hos oss og dele opp betalingen. I det generøse sortimentet finnes alt for livets festlige anledninger; fra den verdifulle middagen med familie og venner til den storslåtte nyttårsfesten.

Next

Firkløveren

Firkløveren sortiment

Vår normale leveringstid er 2-3 uker. Utvalgte porselensdeler bærer diamantmønster i toner fra skimrende perlemor til sobert grått. Klassiske blomster i trendigt blåt snor sig hen over porcelænet i høj kvalitet. Håndtakene er i rustfritt stål. Uansett om man har gass-, induksjonseller keramisk platetopp fungerer denne gryten med glasslokk ypperlig. Nyd af et dejligt service, der passer perfekt til alle lejligheder! Lars Wallin, en av Nordens ledende coturedesignere, har sammen med Firkløveren virkeliggjort drømmen om å skape et eventyrlig porselensservise verdig en prinsesse — Royal Dream.

Next