Filmstaden eskilstuna. Biograf Rio Svenska Bio Rademachergatan 19, Eskilstuna

Lokal reklam

Filmstaden eskilstuna

Vanliga frågor och svar hittar du här:. Med lokal annonsering på bio öppnas möjligheter för effektiv kommunikation i regioner som du som annonsör väljer själv. Handikapplats finns på sidan av rad 3, plats 38. Avstånd från 1:a bänkrad till duk är 3,4 m, dukstorlek är 4,9 m x 2,2 m. Kedjan var dock inte först att introducera tekniken i Sverige, då Cosmonova på Naturhistoriska riksmuseet i Stockholm öppnade en kupolformad Imax-biograf redan 1992.

Next

Filmstaden Media

Filmstaden eskilstuna

Möjligheterna på bio är så många fler då ett möte med biobesökaren kan ske både innan, under och efter biobesöket. Biograf Rio Svenska Bio gick med förlust 2018 Biograf Rio Svenska Bio gick med förlust, -31 916 tkr. På vår kanal kan du bland annat få veta mer om filmer som kanske är intressanta för dig. Låt ditt varumärke möta en förväntansfull och köpstark publik där den lokala förankringen skapar ett högt engagemang och intresse. Avstånd från 1:a bänkrad till duk är 5 m, dukstorlek är 8,40 m x 3,85 m. Salongen är utrustad med 2K projektor och Dolby Digital ljud.

Next

Mocca Deli

Filmstaden eskilstuna

. Ett biobesök innehåller många träffpunkter för varumärkesexponering - från bokning i våra digitala kanaler via uppladdningen i foajén till föreställningen på duken. Toalett anpassad för rullstol finns. Salongen har 5 rader med extra benutrymme på samtliga rader, på rad 4 finns även fotpallar. Biograf Rio Svenska Bio ökade sin omsättning med 0. Adress Rademachergatan 19 632 20 Eskilstuna Salong 1 162 platser Salongen har 9 rader med bra lutning på gradänger. Lokal bioreklam - en exklusiv och prisvärd annonsplats.

Next

Biograf Rio Svenska Bio Rademachergatan 19, Eskilstuna

Filmstaden eskilstuna

Det finns ingen hörslinga i salongen. Rullstolshissen har en maxvikt på 225 kilo och den tar inte rullstolar som är längre än 95cm. I våra kommentarsfält håller vi god ton och håller oss till ämnet: Film på bio. Avstånd från 1:a rad till duk är 3,2 m, dukstorlek 5,5 m x 2,6 m. Välkommen till Mocca Deli café Här på Mocca Deli café bjuds livsnjutning för magen och en stunds avkoppling från vardagen.

Next

Biograf Rio Svenska Bio Rademachergatan 19, Eskilstuna

Filmstaden eskilstuna

Välj och vraka mellan allt från hemgjorda bakverk, matiga hälsotallrikar, sallader, wraps, flatbread pizzor till att njuta ett glas rött sent på kvällen. Salong 2 62 platser Salongen har 5 rader med bra lutning och extra benutrymme på samtliga rader. Bolaget har 53 anställda, snittlönen har minskat 0%. Oavsett syfte med kommunikationen är bio en plats där varumärken får fokus och möjlighet att träffa en engagerad publik som tycker reklamen är en del av upplevelsen. I vårt kampanjverktyg finns ett urval av Filmstaden Medias visningsformer för att ge en kostnadsbild. Här kan du sätta ihop ett nytt kampanjförslag utifrån Filmstaden Medias olika visningsmöjligheter, eller redigera ett befintligt förslag du sparat tidigare. Poppa in med kollegan, släkten eller bästa kompisen för en mumsbit när helst du vill.

Next

Mocca Deli

Filmstaden eskilstuna

Salongen är utrustad med 2K projektor och Dolby Digital Ljud. Gång finns på höger och vänster sida. Här finns kanske Sveriges godaste kaffe. För biografkedjan Filmstadens del blev juldagen en succé, men den högsta besökssiffran dagen till ära i modern tid, skriver Filmstaden i ett pressmeddelande. Biostaden Rio Eskilstuna Biografen Rio har 382 fåtöljer fördelade på 6 salonger.

Next

Filmstaden öppnar Imax

Filmstaden eskilstuna

Vi lovar att göra allt för att du ska trivas. För reservation av rullstolsplatser ring 08-56260000. Rullstolshissen tar max 225 kilo och tar inte rullstolar som är längre än 95 cm. Alla salonger är anpassade för rullstol. Den 7 oktober startar biografkedjan bygget av sin första Imax-salong i Göteborg, på Filmstaden Bergakungen, meddelar kedjan i ett pressmeddelande. .

Next

Rekordjul på bio för Filmstaden

Filmstaden eskilstuna

. . . . . . .

Next