Eva solo urtepotte. Eva Solo Urtepotte 13 cm Chalk White

Eva Solo udsalg 2020 ( Spar op til 70% i dag ) Stort udvalg

Eva solo urtepotte

Eva Solo Urtepotte Med en Eva Solo urtepotte vil du ha ferske urter stående på kjøkkenet når du trenger det. De er også fantastiske som udsmykning i dit hjem. Giving orchids the right amount of water is actually quite an art. Selvvandende, dekorative urtepotter i mat stentøj og med lædersnor til ophæng. På den måde bliver det umuligt at overvande, og dine krydderurter og orkidéer får en konstant vandtilførsel.

Next

Eva Solo Urtepotte 13 cm Chalk White

Eva solo urtepotte

Det samme handler Fairytale om, der med sine særprægede former mimer naturens vilde blomster på en ny måde. Du har sikkert oplevet det mange gange før, at du længe har gået med tanken om en smuk orchide i din stue, du har tænkt over farven, og hvilken størrelse den skal have. The smaller pots measure 9—11 centimetres in diameter and work very well for herbs in the kitchen or small, decorative foliage plants. Omvendt kan du naturligvis ligeledes investere i flere ens urtepotteskjulere — eventuelt i forskellige størrelser — for at bevare en rød tråd i boligindretningen. Denne nylontråden vil da trekke vann opp fra vannpotten når urtene trenger dette.

Next

Urtepotter » Køb smukke urtepotter online her

Eva solo urtepotte

Til dine orkideer og krydderurter Det er nemt at komme til at glemme at vande planterne derhjemme. Så find den helt perfekte urtepotte her hos os. Andersens folkelige eventyr Tommelise, der fortæller en historie, om at turde at være anderledes. Med denne selvvandende orkidépotte, skal du ikke tænke på om dine orkidéer, får for meget eller for lidt vand, der skal ikke meget til før orkidéer dør. Du vil modtage information om produkter, tilbud og vores virksomhed. Den har også en vandbeholder på indersiden, der kan fyldes op via en åbning på ydersiden af potten.

Next

Eva Solo urtepotte selvvandende grå 9 cm fra Eva Solo

Eva solo urtepotte

Hvis du gerne vil afmelde dig nyhedsbrevet, så kan det gøres her fra vores website. Da planten ikke er i direkte kontakt med vand, findes der ikke risiko for at planten overvandes og dermed rådner. Tør du driste dig ud i noget lidt vildere, kan du imidlertid også finde urtepotteskjulere i mange andre farver og mønstre i vores sortiment. Not only do they work as practical irrigation pots to keep your plants healthy and happy, they are also elegant interior design objects in their own right. Elsker du planter i boligen ligeså meget som os? Det er i øvrigt noget af en kunst at lykkes med at give orkideer den rette mængde vand. Det eneste, du skal huske, er at fylde potternes vandbeholdere med jævne mellemrum. Se også vores sortiment af redekasser og foderbrætter til fugle.

Next

Eva Solo urtepotte selvvandende grå 9 cm fra Eva Solo

Eva solo urtepotte

Urtepotten har et vandreservoir i den nederste potte og nylonvægger i bunden af den øverste potte, så planten kan suge så meget vand den behøver. Uanset om du er mest til det sprælske og underfundige, eller du foretrækker at holde din boligindretning stilren og tidløs, er der urtepotteskjulere for dig i vores sortiment. En urtepotteskjuler til hængeplanter kan fås i forskellige størrelser og kan hænges op i for eksempel loftet, en bjælke eller en hylde med en krog. Søger du enkelt og elegant design, kan du overveje en urtepotteskjuler i sort, hvid eller grå. All you have to remember to do is replenish the water reservoir in the pots at regular intervals.

Next

Selvvandende potter

Eva solo urtepotte

Det eneste du skal gøre, er at forsyne den nederste potte med vand, når vandstanden er under den kant, der er markeret inde i den nederste potte. Urtepotten kommer i et lekkert design laget i keramikk. Selvvandingssystemet hjælper dig med at holde krydderurter og småplanter smukke og sunde uden alt for meget opsyn. Den har en vandbeholder i bunden af potten, som du blot behøver at fylde med vand to gange om ugen. Enkel urtepotteskjuler i hårdfør plastik som kan stå både inde og ude.

Next