Erikslund köpcenter. Erikslund Shopping Center

Erikslund Shopping Center Krankroksgatan 17, Västerås

Erikslund köpcenter

Långtur från annan ort - Boka på: Freetrailer släp Freetrailer släp finns att låna på varuhuset och på Retuna i Eskilstuna. Just denna optimala kombination lägger grunden för en curvy fashion succé. Bland annat hittas intressant och spanska kläder Desigual. Istället för att kassera varor som fått en repa eller skadad förpackning erbjuder vi dig att köpa dem till ett lägre pris. Lånar du ditt släp på Retuna så lämnar du också tillbaka det där. Varmt välkomna till Erikslunds handelsområde! Erikslund Shopping Center gick med förlust 2018 Erikslund Shopping Center gick med förlust, -6 569 tkr. .

Next

Erikslund Shopping Center Krankroksgatan 17, Västerås

Erikslund köpcenter

Arkiverad från den 2 april 2015. Söker du något till ditt hus, lägenhet, båt, bil eller cykel? Det finns mer än 3000 parkeringsplatser på Erikslund, och cirka 1000 av dessa är garage. Erikslund är en stor och modern galleria i Västerås Erikslunds shopping Center är Västerås senaste flaggskepp inom handeln. Vi har som leverantör aldrig kunnat ansluta oss till en stigmatisering av branchen av plus size kläder. Något gott till middagen eller varför inte äta lunch hos oss här på handelsområdet? Zizzi har varit en väsentlig aktör inom curvy fashion rörelsen sedan år 2000.

Next

Erikslund Shopping Center i Västerås

Erikslund köpcenter

Som modeleverantör tolkar Zizzi kontinueligt upcoming trends och kombinerar det med kunskap om passform och materialval som kan framhäva de kvinnliga kurvorna. Vi finns på både Facebook och Instagram. År 2013-2015 blev vi utsedda till Årets Handelsområde av våra kunder vilket vi är väldigt stolta över. Det ligger norr om E18 och väster om Surahammarsvägen. Gallerian är över 100, 000 kvadratmeter stor.

Next

Sökresultat

Erikslund köpcenter

Cool curvy fashionistas som står för deras figur och som därför vill ha snyggt, kurvigt mode och massor av looove, och Zizzi har bestämt sig för att skapa och leverera precis det. När vintern väl har installerat sig så är det ett ypperligt tillfälle att ta sig ut i den friska luften och röra på sig. För Zizzi är det alltid en fråga om att stenhårt fokusera på personligheten hos den nästa generationens kurviga kvinnor. Att designa curvy fashion är inte någon enkel uppgift. På Erikslunds handelsområde har vi 160 butiker och 200 000 kvm handelsyta, som gärna vill hjälpa dig uppfylla alla dina önskemål och mer där till. Självklart finns det lekrum, ett stort antal toaletter och andra faciliteter man kan vänta sig av ett hypermodernt köpcentrum.

Next

Erikslund Shopping Center Krankroksgatan 17, Västerås

Erikslund köpcenter

Detta är inte något som köpcentrum runtom i Sverige är bortskämda med annars. Arkiverad från den 17 januari 2015. Så gör som 10 miljoner andra besökare, kom och upptäck vilket fantastiskt handelsområde Erikslund är. Vi skriver guider till var man bäst handlar online, publicerar presenttips till både henne och honom i samband med högtider, skärskådar de senaste trenderna inom mode, ger information om pris och release-datum för nya prylar, beundrar vacker design och fina möbler och fastställer var man kan köpa saker och ting billigast, etc. På området hittar du några av Sveriges största varumärken med ett bekvämt avstånd från varandra, och du har väl inte missat att du kan parkera i direkt anslutning till alla butiker på området och att det är helt gratis. Något gott till middagen — eller varför inte äta lunch hos oss här på handelsområdet? Köpcentrumet är en del av det externa handelsområdet Erikslund vid , som består av flera stora butiker, och har en total handelsyta på nästan 200 000 kvadratmeter.

Next

Erikslund Shopping Center

Erikslund köpcenter

Utöver ett stort antal kaféer och restauranger hittas över 70 butiker. Västerås har flera stora köpcentrum, gallerior och handelsområden vilket gör att staden är en av Sveriges fem största handelsstäder. Genom att ge våra varor en andra chans sparar du både på pengar och miljön. Erikslund Shopping Center ökade sin omsättning med 10. Vill du bidra med shoppingtips? Vi är helt oberoende och tar aldrig betalt för en artikel.

Next