Elastisk avfelling. tovepia: Opprekks

tovepia: Opprekks

Elastisk avfelling

Kan trygt si at alt ble snudd på hodet og hverdagen ble noe helt annet. Brukte 60 g garn på pinne 5, 5 og 56 g på pinne 5. På vrangsiden: Du gjør det samme her som på rettsiden. Den ble en del luftigere og veldig fin i halsen. Jeg har bladd tilbake i bloggen din og funnet mange inspirerende innlegg :-. Gå så over til rundpinne 4,5 og strikk glattstrikk. Det strikkes frem og tilbake på en stor rundpinne.

Next

Blåbærlina: Er det så opplagt?

Elastisk avfelling

Dette mønsteret kan brukes til å hekle et sjal som er som en trekant eller man kan lage et vanlig skjerf. Er jo lett for at det blir litt klumpete når man syr inn i siden. Plukk opp løkken som forklart over og strikk den vridd sammen med masken sin. Strikket ribb 2 rett og 2 vrang 10 cm. Er fornøyd, genseren sitter veldig pent på Aurora som er en veldig smal og lang 8-åring. Vreng arbeidet og strikk 11 13 14 15 16 omg rett.

Next

Elastisk avfelling i ribbestrikk

Elastisk avfelling

Det vridde tyske opplegget bruker jeg nå. Det er så vrient å finne en hæl som både ser pen ut og som samtidig er pen på foten. Alle oppleggsknutene skal ligge inn mot midten. Har fått storesnuppa hjem også, og det var litt av en opplevelse. De to neste maskene strikkes rett sammen. Ikke bare pakking, men alt annet som må ordnes før en flytter. Den har jo sine begrensninger, har lest om det et sted men husker ikke hva, men votter passer den ihvertfall til.

Next

Tre måter å felle av på

Elastisk avfelling

Og så har jeg jo helt glemt garnforbruk! Hvis du bestemmer deg for å prøve denne oppskriften blir jeg veldig glad om du legger igjen en kommentar med link til bilde :- Her er alle tre størrelsene: Hei, så utrolig mye fint du lager! I år har jeg også lært meg elastisk avfelling på sjal. Nå skal jeg jammen prøve meg på denne varianten. Så strikker du to masker, to masker vridd sammen, flytt de tre maskene tilbake på venstre pinne. Ikke alt rekker å bli laget, men da lages det noe annet : Så mellom slagene og på kveldene har strikkepinner, symaskin og heklenåler blitt ganske varme. Fulgte oppskriften til punkt og prikke med unntak av at jeg begynte å felle etter den 7. Sånn fortsetter du til du ikke har flere masker igjen. Tror det vil passe til et vanlig og et litt større mannehode.

Next

august 2018

Elastisk avfelling

Det er utrolig mye å lære har jeg skjønt, og det finnes et utall av metoder og tutorials for den som er interessert i lære nye ting. Slik gjorde jeg det: Forstykke: Legg opp 60 masker, strikk vrangbord 2 rett 2 vrange 4 cm. Og til ermer og sokker, hvor oppskriftene gjerne sier at du skal bruke strømpepinner kan du heller bruke en lang rundpinne med bøyelig vaier, og bruke magic loop-metoden. Wonder if we can do these for tea cups as well as mugs for a vintage tea time twist? Træ resten av maskene på en nål, snurp sammen og fest tråden godt. Tråden holdes foran arbeidet og første maske løftes av fra venstre til høyre pinne uten å strikkes.

Next

Tusenfryd: Sokker, hæler, avfelling og linker

Elastisk avfelling

Blir spennende å se alle de forskjellige mulighetene som finnes. Husk at du kan forme plagget ditt i avfellingen, og om du syns det ser for stort ut, kan du da kompensere ved å felle av ganske stramt for å forme det litt. Du har ikke blitt bitt av Skappelgenserbasillen da? Bildet viser klutene beskrevet under fra venstre mot høyre. Det blir altså 3 vridd rett sammen - en maske, en løkke og en maske fra kilen. Det går til og med an å strikke 2 ting samtidig på samme rundpinne, som for eksempel et par votter eller sokker. Vanlig avfelling enkel Det som er viktig å huske på når du skal felle av masker er at du ikke feller av for stramt.

Next