Ekstra bladet forsiden. På forsiden af Ekstra Bladet går anonyme Venstre

På forsiden af Ekstra Bladet

Ekstra bladet forsiden

Senest har han været nyhedschef på radiokanalen Radio24syv, der sendte for sidste gang 31. « Derfor indrykker arbejdsgiverne ingen annoncer i de to aviser, og det slår bunden ud af kassen. « Frejlif Olsen rager ofte uklar med samfundets spidser. Der er også spilleautomater, video poker og mange andre spil i de forskellige smag af spillere. Henter visitationshylet på et af døgnafsnittene. Meddelelse om en akut klagesag med en pårørende, vil tale med afdelingsledelsen. Som alternativ indtægtskilde for Ekstra Bladet har Side 9 pigen siden oktober 2008 fået påført reklamer.

Next

På forsiden af Ekstra Bladet

Ekstra bladet forsiden

Der er ikke fulgt penge med, så det har kostet overarbejde og tid fra patienterne. Jeg får de sidste mangler og må kontakte driftschefen en af dagene for at høre, hvor sagen er. Hvorfor skriver sygeplejerskerne ikke, hvad de gør? Pernille Holbøll er ny chefredaktør for Ekstra Bladet online. Dagens arbejde skal gøres færdigt. Sport tog lidt tid om at komme i gang, der var ikke samme fascination for sport i starten. Til sidst siger Kirsten Birgit, at hvis han absolut skal ansætte ham, skal han finde en stærk kvinde til at stå ved hans side.

Next

Kristoffer Eriksen er ny chefredaktør på Ekstra Bladet

Ekstra bladet forsiden

Den lever stadigvæk ikke op til den standard, som entreprenørfirmaet havde lovet. Jeg sagde, jeg ikke kunne udtale mig om konkrete patientforløb, men plumper alligevel i, da jeg bliver stillet et par spørgsmål. Det er som orkanens øje lige nu her i kantinen. Dengang var avisen snarere en løbeseddel, som Politiken udgav i panik, fordi de ikke kunne vente til næste morgen med at få nyhederne ud. »Der er udbrudt krig mellem Japan og Rusland, men avisen er lige kommet. Da der nu er skabt tvivl om brugen af en tjenestebil, har jeg fra i går den 23. Ekstra Bladet ringede i går, de bringer i dag en stort opsat artikel om en relativt ung kvinde, der døde på vores afdeling.

Next

Ishøj

Ekstra bladet forsiden

Sagen vil blive grundigt undersøgt. »Venstre stiller med et tilbud, og det er meget tæt på at lykkes. Dog altid med en henvisning så hun er til at finde. « Ole Cavling indtræder i Ekstra Bladets ledelse sammen med Freilif Olsen. Det er imod min måde at omgås andre mennesker på at tænke sådan. Forvaltningen har nogle uddybende spørgsmål til artiklen.

Next

På forsiden af Ekstra Bladet går anonyme Venstre

Ekstra bladet forsiden

Nogle af dem tjener af disse spil, og der er folk, der bare spiller for sjov. I samme periode er prisen på hverdagsudgaven af Ekstra Bladet hævet med 250 procent. Det ser ud til, at vi igen har patienter mere eller mindre permanent i vores dagligstuer. Avisen skiftede navn til Ekstra Bladet , og pr. Vi starter med den første nogensinde og slutter med dagen i dag.

Next

ekstra bladet forsiden dk

Ekstra bladet forsiden

Side 45 Der har været problemer med programmerne, og det har krævet en kæmpeindsats af alle at gennemføre omstillingen. Ekstra Bladet har været en tur i Ishøj ved Bycentret for at høre borgernes mening - og her lyder det blandt andet, at en undskyldning ikke er nok. Her er Ekstra Bladets første forside. Jeg kan ikke forstå, hvorfor intern medicinske patienter altid skal opleve dette. Amtsborgmesteren ønsker en hurtig redegørelse. Sitet blev lanceret i oktober 1997. De to nye chefredaktører starter i deres nye job 1.

Next