Drink med rom. Få en god start på byturen: 5 drinks du kan lave med rom

Drinkar med rom

Drink med rom

Ofta diskuterandes smaker och pekandes på flaskor. Det er især på dette punkt man kan lege med sin mojito, noget som jeg vil komme meget mere ind på senere i artiklen! Rør til sidst rundt, så alle ingredienser blandes. Prøv at mose et par grape-terninger sammen med lime, mynte og rørsukkeret. Det är framför allt romdrinkar vi säljer. Der findes som sagt rigtig mange alternativer til danskvand, prøv dig frem — især noget med kulsyre kan anbefales.

Next

Opskrift

Drink med rom

Limes — køb og skær dem rigtigt 7. Pres limebåden ned i glasset og pynt eventuelt med en ekstra limebåd. Nulre derefter myntebladene og læg i glasset. Går du på jagt i specialbutikker, vil du også hurtigt erfare, at der findes så mange forskellige mærker, at du næppe løber tør for at smage på nye varianter lige med det samme. Okay, passionsfrugterne er i hus. Det er skam ikke for sarte sjæle.

Next

Rom drinks til fest og hygge

Drink med rom

Resultatet blev forløberen til den Dark and Stormy, vi kender. Is — sådan får du en flot is 8. Knust is hører ganske enkelt til i en Mojito. Jeg er tilbage på pinden fra fuld kraft fra mandag. Et andet godt tip er, at besøge den lokale grønthandler. Opfinderen af drinken sagde disse ord til sig selv, da den rette blanding blev ramt — og sådan fik den sit navn. Når du går i byen er det ikke kun for at tjene godt på dig, at du får masser af is i glasset.

Next

Opskrift

Drink med rom

Find flere rom drinks herunder. Många kommer hit för att pröva eller för att dricka en sort som de inte kan köpa själva. Till höger hittar du några som Manne och de andra barmästarna blandar på La Habana. Sørg for der er plads til din morter i glasset, så du har mulighed for at mose jævnt og godt fordelt i glasset. Så mens vi alle sukker over mangel på både stikkelsbærkage og havrebrød, så er der pivfriske drinks med passionsfrugt i glasset. Mojito-masseproduktion for den travle bar. Lys rom, Lime saft, Rørsukker, Mynteblade Drink 8,41 Vodka, Tequila, Gin, Lys rom, Lime saft, Coca Cola Longdrink 8,31 Vodka, Ananasjuice, Grenadine, Galliano, Piskefløde, Rom Cocktail 8,27 Ananasjuice, Lys rom, Kokosmælk Drink 8,18 Citronsaft, Lys rom, Jordbær Cocktail 8,07 Lys rom, Sour mix, Jordbær, Jordbær Sirup Cocktail 7,82 Malibu rom, Kakaomælk Drink 7,70 Vodka, Ananasjuice, Blå Curaçao, Flødeskum, Malibu rom Longdrink 7,57 Vodka, Blå Curaçao, Triple Sec, Gin, Lys rom, Sour mix Cocktail 7,39 Sprite, Southern Comfort, Malibu rom Longdrink 7,36 Vodka, Tequila, Gin, Lys rom, Rose's Lime, Grand Manier, Coca Cola Longdrink 7,19 Vodka, Tequila, Blå Curaçao, Sprite, Gin, Lys rom, Cointreau Longdrink 7,08 Coca Cola, Rom Longdrink 7,05 Malibu rom, Coca Cola, Cuba Strawberry Longdrink 7,00 Vodka, Ananasjuice, Lys rom, Appelsinjuice, Galliano, Piskefløde, Kokos sirup Longdrink 6,93.

Next

Top 5 drinks med rom næsten alle kan lide

Drink med rom

Et andet godt alternativ kunne være Angostura rom. Med denne opskrift kan selv fulde mennesker servere en lækker mojito! Några som innehåller ljus rom, några med mörk. Mojito skal serveres i et højt stabilt glas. Den sidste er mere spinkel og minder i udseende mest om basilikum. Smakbottnarna är många, men för att de ska kännas klart måste drinken serveras väl kyld.

Next

Cuba Libre

Drink med rom

La Habana har byggt sitt renommé kring sitt stora utbud på rom. Modne limes giver efter ved et fast tryk, og er klart at fortrække. Bruger du billig danskvand i mojitoen, så kan den ekstra lime juice give et pift til smagen, og fjerne den trælse kulsyre-smag. Det er ikke kun en sømandsdrik, som man nyder i shots og bliver meget fuld af at drikke. Passionsfrugt og mynte giver dejlig frisk modspil til den tunge rom, og sammen med den friskpressede limejuice skaber det en skøn sommercocktail.

Next

Mojito

Drink med rom

Mai Tai — rom drinks En ægte kræver, at du finder både en lys og mørk rom frem. Når du alligevel er hos grønthandleren, så tjek om ikke de har nogle store friske lækre limes — de længer bedre end Nettos limes! Den kræver lidt forarbejde og udstyr, men den vil helt sikkert imponere dine venner. Moderne Cidere samt mousserende vin kan også bruges som fyld i en god mojito, men giver meget smag og power samt alkohol til mojitoen, og man skal derfor lige prøve sig frem inden man dyner alt for meget cider i — Men bestemt en interessant variation til den klassiske drink! Den ska helst drickas ren, men den är alltid bäst tycker jag. Havtornjuice og sukkersirup skal have tid til at køle ned, inden det kan bruges i drinken. Morter — hvilken og hvorfor 10. Naturligvis laver jeg så to glas af gangen, for delvist at smage til og justere opskriften og delvist er det jo ret smart at forebygge ; Ha´ en skøn weekend alle sammen! Ju yngre rom, desto vanligare är den som drinkingrediens. Det hældes over i en lufttæt beholder, og kan bruges i op til 4-5 uger når det opbevares i køleskab.

Next

Romtoddy

Drink med rom

Det är både en pris- och smakfråga. Du hælder bare til du kan se bunden igen. Udover det, kræver den også en række andre ingredienser — så der er lidt at øve sig på, når du skal blande denne rom drink. Nu, när vi har sålt slut på en hel del, har vi sjuttio sorter. Hæld is næsten helt op til toppen af glasset lad et par centimeter blive tilbage 7.

Next