Cazul caracal stiri de ultima ora. Informații de ULTIMA ORĂ în cazul Caracal

Olt Alert

Cazul caracal stiri de ultima ora

Comisia va elabora în termen de 60 de zile un raport care va fi supus dezbaterii grupurilor parlamentare. Va rog să nu difuzati vocea mamei Alexandrei! Cel care a făcut mărturisirea uluitoare este chiar Alexandru Cumpănaşu. O săptămână pe care nimeni nu o va uita prea curând. Anchetatorii au confirmat faptul că oasele găsite în gospodăria lui Gheorghe Dincă sunt umane. Mai mult, se pare şi cenuşa recoltată este foarte veche, ceea ce îngreunează ancheta. Sperăm să găsim fata în viață.

Next

Cazul Caracal, ultimele ştiri

Cazul caracal stiri de ultima ora

O persoană a sunat-o pe mama Alexandrei și i-a cerut bani pentru eliberarea fetei! În 2019 au fost înregistrate aproximativ 4000 de cazuri de copii dispăruţi, doar 3. De altfel, Gheorghe Dincă nu a fost reţinut şi arestat pentru crimă, ci pentru viol şi trafic de minori. Criminalul din Caracal, Gheorghe Dincă, a fost transferat din Arestul poliției Capitalei în cel de la Poliția Slatina. Acesta a declarat că este vorba de fire de păr şi de banda adezivă cu care i-a fost lipită gura. Cred că trebuie să-și dea demisia de la cel mai înalt nivel până la ultimul responsabil.

Next

Cazul Caracal, ultimele ştiri

Cazul caracal stiri de ultima ora

Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante — sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor. Apoi revine şi îşi aminteşte că l-a aruncat în Dunăre. Alexandru Cumpănaşu a făcut anunţul pe pagina sa de Facebook. Referitor la acest sunt foarte indignată și cred că trebuie ca cine greșește să plătească. Mită pentru medici: 8 șefi ai companiei Pharma Krka audiază angajații din Romănia.

Next

Cătălin Rădulescu, declarație de ultimă oră despre cazul de la Caracal: 'Poate că fetele nu sunt omorâte, ci sunt traficate într

Cazul caracal stiri de ultima ora

Se pare că şi cenuşa recoltată este veche, ceea ce îngreunează ancheta. A treia zi de percheziții în casa groazei din Caracal Duminică, 28 iulie, este deja a treia zi în care se fac percheziții în locuința din Caracal, de unde anchetatorii încă ridică probe. Ce vrea să acopere dicotul sau pe cine? Gospodăria este una uriașă, sunt multe obiecte și fiare vechi, iar anchetatorii încearcă să nu lase niciun loc în care ar putea găsi indicii importante. Pentru a afla dacă există o legătură între aceste sume de bani şi comiterea uor infracţiuni, anchetatorii verifică operaţiunile bancare. Așa cum se face la fiecare econstituire, Dincă le va arăta anchetatorilor ce a făcut cu Alexandra, pas cu pas, până la locuința lui din caracal, acolo unde susține că a ucis-o. Klaus Iohannis a declarat încă de la începutul discursului ţinut la lansarea pentru prezidenţiale că România se află într-un moment critic, având în vedere.

Next

Decizie de ultima oră după cazul Caracal. Comisie de...

Cazul caracal stiri de ultima ora

Deocamdată nu se știe dacă procurorii vor face și experimentul judiciar, prin care să se dovedească faptul că a ars-o în butoiul din curte. Alexandra, în vârstă de 15 ani, a fost dată dispărută miercuri, iar, joi, fata a sunat la ora 11. Nu mai trebuie să ne jucăm cu siguranța și viețile oamenilor. Au apărut noi informaţii şocante in cazul crimelor de la Caracal. Lucrurile scapă de sub control! De asemenea, transmitem datele personale colectate, despre modul în care utilizați website-ul nostru, către Vendor-i parteneri rețelele de socializare și agențiile de publicitate partenere, precum și furnizorii noștri de servicii de date analitice.

Next

Decizie de ultima oră după cazul Caracal. Comisie de...

Cazul caracal stiri de ultima ora

Eu mă voi ocupa personal de toți cei care nu mai au ce căuta în sistem. De asemenea, sursele citate au spus că în zona locuinţei nu a fost găsit sânge, până vineri seara. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari mediafax. A două zi după ce Dincă a fost arestat, la câţiva metri de. Acesta trebuie să justifice de ce nu a intervenit să o salveze pe fata din casa lui Gheorghe Dincă.

Next

Cazul Caracal

Cazul caracal stiri de ultima ora

Pe de altă parte, se vorbeşte despre o reţea de trafic de persoane. Ulterior, criminalul a devenit confuz. Drept urmare, la intrarea în respectiva construcţie, senzaţia este una extrem de apăsătoare, asemănătoare celei induse de filmele de groază, susţin surse apropiate anchetei, citate de. Când e favorizată Securitatea şi scuipaţi în faţă românii. Totodatã, procurorii de caz au dispus, prin ordonanțã, expertizarea tehnicã a autoturismului aparținând inculpatului Dincã Gheorghe, precum și a altor mijloace de probã ridicate cu ocazia percheziției domiciliare.

Next

Klaus Iohannis, declaraţie de ultimă oră despre cazul Caracal: nu se mai repete

Cazul caracal stiri de ultima ora

Aceeaşi tânără spune că localnicii sunt cu toţii convinşi că Dincă nu făcea faptele singur, dar nu vor vorbi niciodată. Dorin Dumitran a afirmat marţi, la Marius Tucă Show, că Dincă este un sadic confirmat clinic care intenţiona să-şi ţină victimele în viaţă pentru a le exploata cât mai mult. Joi, a efectuat trei apeluri către 112 în care anunța că a fost răpită și descria gospodăria în care e ținută. Au loc percheziţii la Corabia, dar fără rezultat. Persoana care reclama că deţine fetele a fost prinsă şi audiată! E inadmisibil să nu răspundem la întrebări într-o situație dramatică de genul acesta. Eventuala incinerare a Alexandrei, ar fi necesitat timp suficient, combustibil în cantitate foarte mare benzină sau kerosen, nu motorină , un bazin mare în care să bage corpul și ar fi determinat un fum și un miros foarte puternic ușor de sesizat atât ziua cât și noaptea; în același timp necesită temperaturi foarte mari de peste 1000 grade astfel ca să rămână numai cenușă, în caz contrar ar fi trebuit sa fie găsite fragmente de os; 3.

Next