Cancan ro. CNCAN » CNCAN

CNCAN » CNCAN

Cancan ro

Extras din articolul 4 al legii nr. Printre multe chipuri îndurerate, mama Cristinei, cu ochii secați de lacrimi și cu capul acoperit cu un șal negru. Pentru fiecare tip de autorizare, solicitantii vor încarca in sectiunea publica: cererile de autorizare, documentatia tehnica si extrasele de cont pentru plata taxei si tarifului de autorizare. Aplicatia include si o sectiune publica dedicata solicitantilor de autorizatie pentru practici cu surse de radiatii ionizante. Au venit s-o plângă membrii familiei și colegii de breaslă. Sicriul cu trupul neînsuflețit al Cristinei Țopescu a fost depus, miercuri, la capela Cimitirului Bellu din Capitală.

Next

Click

Cancan ro

Raportat la dispozițiile actului normativ invocat, termenul de valabilitate al avizelor de încadrare a locurilor de muncă în condiții deosebite se prelungește de drept în temeiul legii fără a se impune emiterea unui nou aviz. Autorităţile fac tot ce pot pentru a scoate apa din zonele de trecere, zona fiind izolată. . In acest context, pana la solutionarea aspectelor organizatorice, nu se vor mai accepta cereri si documentatii in vederea emiterii autorizatiilor in regim de urgenta. Autostrăzi au fost închise, mai multe parcuri de distracţii au fost inundatate şi zeci de maşini au fost luate de ape după ce o ploaie torenţială a devastata sud-estul statului Queensland din Australia, pe 17 ianuarie. Toate solicitarile pentru eliberarea de autorizatii, certificate de inregistrare, certificate de desemnare, avize de curs pentru practici cu surse de radiatii ionizante, precum si pentru eliberarea permiselor de exercitare de nivel 1, 2 si 3 se vor face online din sectiunea publica. Solicitantii vor tine cont de tipul practicii desfasurate diagnostic, radiologie interventionala, radioterapie, medicina nucleara, control nedistructiv, control bagaje, carotaj radioactiv, etc si de tipul de autorizare autorizatie noua, modificare de autorizatie, reautorizare, prelungirea termenului de valabilitate a autorizatiei.

Next

Click

Cancan ro

Sectiunea publica va deveni functionala incepand cu data de 4 noiembrie 2019, data de la care solicitarile de autorizare se vor transmite numai on line. În cazul în care bunurile mentionate prezinta interes pentru institutia dumneavoastra, asteptam eventualele solicitari in scris, in termen de 30 de zile, pe adresa C. . . . .

Next

CNCAN » CNCAN

Cancan ro

. . . . . .

Next

Click

Cancan ro

. . . . .

Next

CNCAN » CNCAN

Cancan ro

. . . . . . .

Next