Brun saus oppskrift. Oppskrift på brun saus

Kjøttkaker av karbonadedeig

Brun saus oppskrift

Steg 8 Skrell gulrøtter og skjær de i like store staver, skyll og del opp brokkolien i små buketter. Spe litt forsiktig i begynnelsen, øk etter hvert. Det er altså en smaks- og tilpassningsak. Hos meg liker vi at denne sausen er tynnere enn en vanlig brun saus. Tilsett hvetemel og brun over svak varme til blandingen får en nøttebrun farge, rør om hele tiden slik at det blir en jevn bruning. Skriv en kommentar i kommentarfeltet nederst på siden, legg igjen en melding på eller eller tag maten du lager med detgladekjokken på. Steg 2 Ha karbonadedeig, finhakket sjalottløk, revet ingefær, potetmel, salt, pepper og muskattnøtt i en bolle.

Next

Oppskrift på brun saus

Brun saus oppskrift

Matblogger Edel avslører sine aller beste triks slik at du kan naile denne enkle sausen. La sausen småkoke i ca 10 minutter. Slik gjør du: Smelt og brun smøret. En streng kokk ville sagt: Du kan ingenting før du kan lage brun saus. Kok opp og la trekke i 10-12 min til medisterkakene er gjennomkokte. Avhengig av hva du vil servere sausen til kan du avgjøre om du vil at rødvinen skal gi sausen syre, sødmer, krydder eller bitterhet.

Next

Kjøttkaker av karbonadedeig

Brun saus oppskrift

Matbloggeren foreslår til slutt å tilsette en hemmelig ingrediens som ikke er så vanlig. Steg 3 Slå sammen egg og melk med en gaffel, og kna dette inn i karbonadedeigen. Spe med varm kraft eller buljong i små porsjoner, og rør godt mellom hver gang du sper. Server med kokte poteter, surkål evt. Det høres mer ekslusivt ut å servere en rødvinssaus til middagen fremfor en brun saus. Selv liker jeg å hakke litt løk fint og steke den litt i smøret før jeg ha i mel.

Next

Oppskrift på brun saus

Brun saus oppskrift

Stek kjøttkakene i litt olivenolje i en varm stekepanne, ca 2-3 minutter på hver side. Du kan også bruke kjøttdeig istedenfor karbonadedeig. Hva serverer man rødvinssaus til? Det er det jeg gir en oppskrift på her. Jeg pleier å lage deigen til kjøttkakene for hånd, og bruker bestandig kald karbonadedeig. Rødvinssaus — Oppskrift En rødvinssaus kan også lages mer nøytral til bruk på mange forskjellige retter.

Next

Kjøttkaker Med Kålstuing

Brun saus oppskrift

Den er enkel å lage, men smaker selvfølgelig godt. Rødvinssauce kan serveres til rigtig mange retter — f. Det er også den som blir mest brukt, så denne oppskriften er det bare å lære seg først som sist, mener matbloggeren. Ha i smør og smak til med pepper. Tilsett gjerne en dråpe sukkerkulør om du vil ha en penest mulig brunfarge. Stek løk, hvitløk i olivenolje i en gryte og tilsett tomatsaus. Spe ut med kraften under omrøring.

Next

Brun saus : : Oppskrifter og tips om mat

Brun saus oppskrift

La sausen småkoke i ca 5 minutter. I utgangspunktet består en brun saus av mel, smør og kraft. Jeg sier det sånn: Den brune sausen er kjekk å kunne. Brun saus er fast følge til all farsemat — kjøttkaker, kjøttboller, karbonader, kjøttpudding, men det er også veldig godt med brun saus til fiskekaker. Målgruppe Menn og kvinner i alle aldre i hele Norge, som er glad i mat og som ønsker inspirasjon og kunnskap.

Next