Bora todorovic. DOŽIVEO JE DA POSTANE DEDA: Bora Todorović je imao SAMO JEDNU ŽELJU posle rođenja unuka Dejana!

Glumac Bora Todorović

Bora todorovic

His first theatre engagement was in Belgrade Drama Theatre. Pre nekoliko godina Bora je postao i deda kada je Srđan dobio sina Dejana. Time je okončana najduža i najbizarnija svađa u istoriji srpskog glumišta. Poznato je da njih dvoje nisu bili u dobrim odnosima godinama, ali niko sa sigurnošću nije znao zbog čega. Uloge i filmovi Glumac Bora Todorović širem auditoriju ostaće upamćen po ulogama flegmatičnih i smirenih likova. Montenegro - Aleks Rossignol 1982. Međutim njegova supruga Katarina Todorović je izjavila da je umro iznenada kada je posle uspešne operacije slepog creva pao s kreveta i dobio hematom, koji se pokazao kao koban.

Next

Srđan Todorović

Bora todorovic

Njegov prvi pozorišni angažman bio je u , ali ubrzo odlazi sa sestrom i njenim tadašnjim suprugom u i četiri godine radio na sceni -. Neposredno prije smrti operirao je slijepo crijevo, a tijekom oporavka mu je pozlilo i pao je u komu. On nam je bio i noć i dan i sreća i život. His work on movie, after debut in U mrezi 1956 , really started with Prague school directors breakthrough - Goran Paskaljevic, Goran Markovic, Slobodan Sijan. Iz nekog razloga, svi se - uključujući potpisnika - stalno vajkamo i išćuđavamo nad činjenicom da se u ovoj dolini plača stalno valja radi nečega majati po ulicama, gombati se sa obesnom vlašću koja nije svaka ista, ali je svaka bahata na svoj način , šetati, pištati, protestvovati, galamiti, vređati mada, nema tih uvreda koje su uporedive s uvredom zvanom autoritarna vlast, tom suštinskom uvredom svake ljudskosti — i sve već prema pripadajućim protokolima. Rođen je u Beogradu kao sin Nikole, pilota, i Mile, zdrastvenog radnika. Nikad slavniji nisam bio nego što sam sad smijeh.

Next

TRI SMRTI ZA TRI GODINE Život Žike Todorovića je protkan ličnim tragedijama. Izgubio je i sina i oca, a obe smrti su bile iznenadne

Bora todorovic

Nije mi, doduše, ostalo baš toliko vremena da bih nešto planirao, niti pisao memoare. Tako je početkom prošlog meseca prisustvovao promociji knjige Bože Koprivice, kada je, kao i uvek, ćaskao sa svojim prijateljima, a teme su bile umetnost i fudbal. Obraz uz obraz serija - Bora 1973. I smrt glumca Bore Todorovića koji je preminuo 7. Moguće je da niste sasvim zadovoljni odnosom koji imate s voljenom. Glumi i na televiziji u serijama Sivi dom, Diplomci, Ceo život za godinu dana, Ljubav, ah ljubav, Rađanje radnog naroda.

Next

Bora Todorovic Archives

Bora todorovic

Ringier Axel Springer Ringier Axel Springer d. Očekuje vas neka tajna ljubav, koja će u. Njegov trogodišnji sin Dejan je sinoć zaspao i nikada se nije probudio. Kada je u pitanju ljubav, očekuje vas period u kojem. Stupica je pretrpela težak moždani udar, operisana je, ali nije uspela da se oporavi.

Next

Bora Todorović

Bora todorovic

Bio je u klasi sa Ljubom Tadićem, Slobodanom Cicom Perovićem, Markom Todorovićem kod profesora Joza Laurenčića. Volite se ljudi serija 1967. Profesionalac - Luka Laban 2007. Neposredno pre smrti on je operisao slepo crevo, a tokom procesa oporavka njemu je pozlilo i pao je u komu. Postoji priča da je Žika u mladosti imao problema sa narkoticima. To je naljutilo Seku da čak, u prvi mah, nije želela da nastavi snimanje. Mlađa sestra Dana Todorović je takođe glumica.

Next

DOŽIVEO JE DA POSTANE DEDA: Bora Todorović je imao SAMO JEDNU ŽELJU posle rođenja unuka Dejana!

Bora todorovic

Kod Đenke sam našao nešto što je doprinelo uspehu uloge, koja je inače napisana sjajno komično. Od osnivanja član je njegove trupe. Srećan sam zaista što sam odigrao tu ulogu. Borin otac Branko je bio ekonom, poslovođa u trgovini i matičar, a takođe je lepo pevao i svirao gitaru. On Belgrade Drama Arts Academy he was taught secrets of craft in class of Jozo Laurencic, together with Ljuba Tadic and Slobodan 'Cica' Perovic. Osim u pozorištu, igrao je u preko. Bora je pokušao da se izvini, ali Seka je ostala nepokolebljiva.

Next

DOŽIVEO JE DA POSTANE DEDA: Bora Todorović je imao SAMO JEDNU ŽELJU posle rođenja unuka Dejana!

Bora todorovic

We remember series such as Radjanje radnog naroda 1969 , Ceo zivot za godinu dana 1971 , Diplomci 1971. Najpoznatiji je po filmskim serijalima Roki i Rambo. Todorović has served as a member of numerous bands, including , , and. Mira se udavala tri puta, a suprug čije prezime nosi, Bojan Stupica, bio je poznati reditelj. Borini roditelji bili su Radomir Todorović i Danica Todorović, rođena Stanišić. Na filmu debituje likom kolebljivog i neurotičnog partizana u Koracima kroz maglu 1967 Žorža Skrigina.

Next

Srđan Todorović

Bora todorovic

Skrenuo je na sebe pažnju višestrukim talentima i ulogama odigranim u Pozorištu na Terazijama, Narodnom pozorištu, Zvezdara teatru i mnogim drugim scenama u Srbiji, kao i uloge u gledanim televiziskim serijama. Srđan Todorović - biografija Završio je glumu na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, a jedno. S puno oštrine, mimo uobičajenih konvencija igra Pika - džeparoša izvan pravila morala koji uzbudljivo preživljava prve dane rata u Balkanskom špijunu 1983 Branka Baletića. Voljena osoba vas maksimalno podržava. Gala korisnica: Atelje 212 kroz vekove 1991.

Next