Blåljus nynäshamn. Brott och händelser från Polisen i Stockholms län

Ambulanshelikoptern larmades till båten

Blåljus nynäshamn

Patrullen förstod att det skulle vara förenligt med livsfara att själva simma ut i det kalla vattnet och försöka livrädda en person som troligtvis inte vill bli räddad. Tyvärr är det dock väldigt svårt att hinna med det under ett arbetspass även om man snabbt försöker använda sig av en telefon. Olyckan har skett på en skoterled i trakterna av Lillfjället. Johan Lindvall har fått en rapport om hälsotillståndet för den sjuke från Karolinska. Anna Sofia Hakeberg 14:05 2017-01-21 Det var en av besättningsmännen ombord på morgonbåten från Visby till Nynäshamn som plötsligt drabbades av hjärtproblem efter att båten varit ute till havs en dryg timme. Polisens presstalesperson avslutar snart sin tjänstgöring för idag och är åter i tjänst imorgon klockan 07:00. Några nämner också att vi sitter på Facebook under arbetstid och hur fruktansvärt det är att skattepengarna går till sådant.

Next

Brott och händelser från Polisen i Stockholms län

Blåljus nynäshamn

Det finns risk för halka på vägarna. Jag tänker börja med det som jag upplever som det allra allvarligaste, nämligen att ett antal människor tycker att någon som skall begå självmord bör få göra det. Magnus, yttre befäl Blåljus ställer sig i kön av imponerade Facebookläsare. Polis och ambulans kallas till platsen. Men jag är polis och skriver således om polisyrket.

Next

Ambulanshelikoptern larmades till båten

Blåljus nynäshamn

Men jag gjorde det av två anledningar. Fortsätt att rädda liv där ute oavsett sysselsättning eller fritidsintresse, för enligt mig finns inget större än ha räddat en annan människa och det gäller även om ingen just då hyllar dig. Området kring den platsen är avspärrat och tekniker är rekvirerade. Inlägget om kollegorna som räddade en person från att drunkna och döptes till hjältar var dock ett sådant inlägg som fick enorm spridning. Flera patruller, hundpatrull och polishelikopter är i området för att skapa en bättre bild av händelsen.

Next

Brott och händelser från Polisen i Stockholms län

Blåljus nynäshamn

Men det är nog så att polisen numera finns på sociala medier och finns där för att stanna. Ambulanshelikoptern övar regelbundet på att kunna landa och lyfta från båtarna. . Personen kunde föras till sjukhus och mådde efter en stund, under omständigheterna, bra. Precis som vi i egenskap av skribenter också gör det. Han berättar att han och två jämnåriga vänner, en pojke och en flicka, blivit misshandlade av flera okända barn som misstänks vara i samma ålder som de tre målsäganden. Ingen person är påträffad skadad.

Next

Nyheter och händelser

Blåljus nynäshamn

Självklart ligger det en hel del i det, även om jag tycke den här patrullen löste det otroligt bra och gick utanför det vanliga tänkandet, som kanske hade varit något i stil med att hålla personen under uppsikt och invänta räddningstjänst. Väl uppe på land möttes patrullen av andra poliser, brandmän och ambulans. De tvekade inte utan båda hoppade i vattnet från båten med egna mobiltelefoner, radioapparater, tjänstevapen och alla annan utrustning. Jag har märkt att det nästan är meningslöst att sitta och försöka svara på frågor, då de försvinner i den stora mängden. Ytterligare en person som befann sig i bilen är förd till sjukhus med oklara skador.

Next

Nyheter och händelser

Blåljus nynäshamn

Vad som sägs initialt så är ingen skadad påträffad på plasten och de inblandade har sprungit därifrån. Någon av de drabbade klagar på smärtor i ryggen. Förundersökning är inledd om försök till mord. Tidigt eller sent på säsongen kan varning utfärdas även vid mindre snömängder. Polisen får in ett samtal från en pojke som är i åldern 10 till 14 år gammal. Men för mig är alla en hjälte som räddar livet på någon annan.

Next

Brott och händelser från Polisen i Stockholms län

Blåljus nynäshamn

Samtal till polisens pressnummer besvaras av resten av kvällen och natten av persona vid regionledningscentralen i mån av tid. Några reagerade också på att jag använde mig av orden, manlig och kvinnlig polis. Under den första timmen på morgonen prioriteras att sammanställa nattens händelser och lägga ut i en skriftlig sammanfattning här på hemsidan. Två individuella personer som gör, enligt mig, en väldigt bra insats. Jag tänkte därför ta upp några saker nu i den här statusen.

Next

Ambulanshelikoptern larmades till båten

Blåljus nynäshamn

Förundersökning är inledd om grovt vapenbrott och försök till mord. Den skadade personen är förd till sjukhus med allvarliga skador. Jag tror nämligen att många får framför sina ögon, när de läser polispatrull, två manliga poliser. Till slut så tyckte ett ganska stort antal att polisen bara gjorde sin arbetsuppgift och det som förväntades av dem. Bilen hittas utanför en anhörigs adress i Västerås. De flesta av er verkar också uppskatta det. Publicerat 2013-05-15 12:20 Hjältar i Nynäshamn Igår under lördagsnatten larmades det ut någonstans i distriktet, att en person i psykisk obalans kastat sig i vattnet och simmat rakt ut i mörkret.

Next