Billetter vm finale håndbold 2020. Sidste portion VM

Billetsalg

Billetter vm finale håndbold 2020

De fire bedste nationer to fra hver mellemspilsgruppe avancerer til semifinalerne. Bonussen er kun til nye kunder over 18 år. Mens det norske kvindelandshold vinder medaljer på stribe, så er herrelandsholdet langt fra lige så succesfuldt. Derfor får det altså også stor betydning, om Danmark kommer godt fra land i gruppen og kan tage maksimumpoint med i mellemrunden. Herefter vil Tyskland og Danmark tage stilling til, om det også skal være muligt at købe billetter til enkeltstående kampe. Træls for dem, men godt for os.

Next

vejen til OL håndbold 2020

Billetter vm finale håndbold 2020

Mortensen er desværre også skadet. I målet brillerede Jannick Green, der stod en stor 2. Seneste danske guld skal vi således tilbage til 2012 for at finde. Det kræver blot, at du har en konto med penge på, og så kan du live streame alle kampe. Danmark og Island har ofte haft spændende opgør, men dog med et klart dansk overtag.

Next

EM i håndbold 2020 (mænd)

Billetter vm finale håndbold 2020

De to bedste nationer fra hver gruppe avancerer til et mellemspil, der fordeles i to grupper bestående af hver seks nationer. Og Tjekkiet er altså favoritter, på trods af, at de ikke ligefrem imponerede i kvalifikationen, hvor det blandt andet blev til nederlag til Bosnien-Hercegovina og Hviderusland og smalle sejre over Finland. I spillets korte historie har Danmark dog formået at sætte sit præg, selvom der stadig er et stykke vej op til de allermest succesfulde lande. Truppen er ikke blandt de allerbedste, men de har omvendt hjemmebanefordelen, hvilket betyder meget til slutrunder. Går Danmark som forventet videre til mellemrunden, venter der desuden hård modstand, forudsat at de andre favoritter også går videre.

Next

Køb billetter til Sport

Billetter vm finale håndbold 2020

Fans af de fire klubber kan i øvrigt købe sig adgang partout-billetter til deres egen klub-sektion på lægterne. Vi forbeholder os retten til at reducere i ordren, hvis der er mere end 20 billetter. Når der i juni 2018 er trukket lod om puljerne, vil alle de resterende billetter blive sat til salg. Det gælder alt fra prisliste og billetkategorier til oversigt over, hvornår de forskellige idrætter foregår. Største profil: Arpad Sterbik Alderspræsidenten hos spanierne er Arpad Sterbik, der vogter målet. Danmark er favoritter, og der er høje odds at hente på både Frankrig og Sverige. Frankrig var i store perioder statister i et fremragende dansk håndboldshow.

Next

Køb billetter til Sport

Billetter vm finale håndbold 2020

Danmarks nummer 24 kunne lade sig notere for hele syv kasser i de første 30 minutter og fem efter pausen. Herunder får du et overblik over favoritterne i de fire indledende gruppespil. På grund af den store interesse for Danmarks allerede udsolgte åbningskamp i Royal Arena arbejdes der på at udvide den mobiltribune, der allerede er planlagt opstillet. A Avanceret til næste runde; E Elimineret. Med seks spillere på 35 eller derover er Spanien blandt de ældste mandskaber på listen over favoritter, og deres måske største stjerne, målmanden Arpad Sterbik, er samtidig alderspræsident. Hold Odds Gå tilbet365 Danmark Odds 3.

Next

Ticketmaster

Billetter vm finale håndbold 2020

Billetpriserne er: Partout: A+ billetter koster 650,- + gebyr giver adgang til alle fire kampe A billetter koster 550,- + gebyr giver adgang til alle fire kampe B billetter koster 350,- + gebyr giver adgang til alle fire kampe. Der hviler dog et endnu tungere pres på Karabatic, nu hvor hans mangeårige holdkammerater Omeyer og Narcisse har takket af på landsholdet. Og forhåbentlig kan et par i rivalerne opleve lidt grus i maskineriet. Billetsalget er i fuldt sving, og efterspørgslen har vist sig kæmpe stor, især i takt med at de fire deltagerhold er fundet. Henrik Toft kunne to minutter senere gøre det samme. Europamesterskabet i håndbold for mænd 2020 bliver den 14. Danmark var totalt dominerende i det første kvarter efter pausen, hvor alt nærmest lykkedes for Mikkel Hansen og co.

Next