Bh telecom uređaji. BH Telecom: Imenik

Ultra broj (brojevi) BH Telecom sim kartica 061

Bh telecom uređaji

Osjetite vrhunski doživljaj Galaxy S10 dizajniran je za one koji žele vrhunski pametni telefon sa snažnim performansama, te postavlja standarde za novu generaciju mobilnih iskustava. Uz noćni način rada koji pokreće umjetna inteligencija samo usmjerite svoju kameru, a Huawei P20 Pro će se pobrinuti za ostalo. Njegova poleđina podijeljena je na dva dijela od kojih jedan ima blagu teksturu koja mu daje poseban izgled koji privlači poglede svojom svjetlucavom površinom. Odlična kamera i moćan zum Huawei P30 Pro posjeduje impresivnu kameru kada je slikanje u mraku u pitanju, a optička stabilizacija slike omogućava savršeno oštre fotografije bez ikakve dodatne opreme. Jednostavno u Telekomu je telefon i garancija dvije godine, u drugim radnjama je telefon i garancija 6 mjeseci. Staklo korišteno na telefonu je prema riječima Applea najizdržljivije ugrađeno u neki smartphone na tržištu. Ojačan je metalnim ramom koji mu povećava izdržljivost i čvrstinu.

Next

BH Telecom: Uređaji

Bh telecom uređaji

Zašto se uvijek kaže da je telefon skuplji u Telekomu? Napravljen da bi preživio Ovo je uređaj koji se može bezbrižno koristiti i kad sunce udara direktno na njegov displej i kad imate rukavice na rukama, uređaju čija baterija od 4000 mAh traje i duže od jednog dana pod maksimalnim naporom. Posjeduje i prvi ugrađeni ultrazvučni skener otiska prsta koji čita 3D konture vašeg otiska prsta. Jedinstven dizajn i uređaj Huawei P Smart Z je pametni telefon jedinstvenog dizajna. I nek im kaže da je prešla sa Eroneta. Popusti se ne primjenjuju za prepaid pridruženog člana. Vodootporan i izdržljiv Prednosti Action-X3 mobilnog uređaja ogledaju se u njegovoj kompaktnoj veličini i inovativnoj tehnologiji.

Next

Novi uređaji u ponudi BH Telecom

Bh telecom uređaji

Čudesan ekran i elegantni dizajn Samsung Galaxy A70 napravljen je s najnovijim Samsung inovacijama i nadograđenim osnovnim funkcijama. Kvaliteta telefonskog poziva, jačina signala i zvuka u slušalici su na zavidnom nivou. Tako pomoću selfie kamere možete otključavati ovaj smartphone prepoznavanjem lica. Uz potvrdu o zaposlenju na neodredjeno moze se telefon uzeti odmah. Jednako je brz i moćan kao i ostali Galaxy S10 modeli.

Next

BH Telecom: Imenik

Bh telecom uređaji

Kvalitetan procesor, dvije odlične kamere i fenomenalan ekran će vam omogućiti da ovaj telefon bude vaš novi pratilac sa stilom! Sve ove i brojne druge karakteristike definitivno govore da je riječ o uređaju kojeg s pravom nazivaju najpopularnijim telefonom današnjice. Prilikom kreiranja grupe Moj izbor, svi pojedinačni priključci prije uključenja u grupu moraju biti registrovani na korisnika koji postaje nosilac. Korisnici kombinovanih paketa i prepaid korisnici provjeru bonus računa mogu izvršiti pozivom koda, a informacija o preostalom saobraćaju će biti isporučena u vidu notifikacijske obavijesti. Fantastičan selfie master Sony Xperia L3 je odličan telefon za svačiji budžet, pristupačan i praktičan mobilni uređaj sa 5. Dizajniran je za one korisnike koji žele fotografirati i dijeliti svoje svakodnevne doživljaje. Ekran ima selfie kameru na odličnoj poziciji, a uz ekran koji pokriva preko 86% prednje površine, ima mjesta za notifikacijsku lampicu.

Next

Ultra broj (brojevi) BH Telecom sim kartica 061

Bh telecom uređaji

Može podnijeti čak 32h razgovora i 70h reprodukcije muzike bez dodatnih punjenja! Svijet ćete gledati drugim očima iPhone 8 Plus posjeduje 5. Otporan je na udarce i prašinu, a pod vodom može da izdrži i do 30 minuta na dubini od 1 m. Uređaj u sebi ima četiri kamere; tri stražnje i jednu selfie. Veoma atraktivan i moderan Mi Note 10 ima fantastičnu autonomiju, odličan i prostran ekran, atraktivnog dizajna i vrlo dobrih performansi. Premium mobilni uređaj Xiaomi Mi 9T Pro posjeduje jedno od najvećih unapređenja što se tiče Qualcomm Snapdragon procesora. Donoseći sasvim novu razinu inteligencije u vaš dlan A12 Bionic uči u stvarnom vremenu da bi se prilagodio vašem načinu fotografiranja, igranja ili neke druge radnje.

Next

BH Telecom: Novi uređaji u ponudi

Bh telecom uređaji

Snimaj profesionalne fotografije sa odličnim kamerama i pohrani ih na proširivu internu memoriju. Jedinstveni dvostruki završni premaz sadrži suptilne trake na jednodijelnom kućištu od akrilnog stakla dizajna koji podsjeća na metal i daje drugačiji pogled na dizajn likvidne površine. Proširena stvarnost kakvu nikada prije niste vidjeli. Ne propustite ovu ponudu, izaberite svoj model i uživajte u jedinstvenom iskustvu jer vas očekuju najnoviji Apple iPhone, Huawei i Alcatel uređaji. Uz nevjerovatno novo iskustvo, oduševit će vas moćnim zvukom, nadnaravnom čistinom ekrana i profesionalnim kamerama. Lagan i elegantan Vrlo kompaktan, lagan i elegantan telefon s 6. Telefon otporan na vodu ima i priključak za slušalice, proširivu memoriju, bežično punjenje i odličan vijek trajanja baterije.

Next